Bir sene sonra evli olduğunu söyledi.

Boyle bir adam evine donse ne olur donmese olur. Adam dediysem lafin gelisi.

Iliskini tamamen kesersin. Senden sonra olacaklar senin sorumlulugunda degil.

Aynen katılıyorum bulmuş zaten
Bütün konuyu okumanıza rağmen neden böyle soyluyorsunuz? Ben zaten rahatsız olduğum için yazdım yapmayın. Başında öğrenmiş olsam konuşur muydum hiç? Öğrenince zaten koptu çoğu şey. Ben düzgün düşünemediğim için yazdım buraya. Gerçekten iyi değilim çünkü aklım uyuşuyor.

Onlarla yapacağu şey şantaj malzemesi olmaz. İşine yaramaz o yüzden. Bak canım, ben senin yerinde olsam evine dönüp dönmemesini bile umursamam, her türlü iletişimi keserim. Bu kadar yalan söyleyen adamın tek görüştüğü insan sen olduğu ne malum? Bu asalak muhtemelen evi bile terk etmemiştir. İlk başta yalan söylemiş, evli olduğunu biliyormuşsun. Şimdi biliyorsun ve ikinci kadın olduğunu öğrendiğin andan itibaren bunun sorumluluğu senin de üzerinde. Bırak ne hali varsa görsün. Mağdurken hatalı konumuna dönüyorsun. Açıkçası yazdıkların bana bahane gibi geldi çünkü "kalbimle beynim arasında sıkıştım" gibi bir şey söylemişsin.

Direk tüm iletişimi kes. Asla geriye bakma.

bak şimdıden yargılanan hakaret edılen sensın niye toparlanıp bı an önce tekmeyı basmıyosun kı şuna?

Göndermedim. Onun için kızdı. Çok ısrar etti kurtulmak için tamam dedim göndermedim.

Aman gönderme resim falan .Resim ne için istiyor ki . Bırak evine dönsün ya da dönmesin . Hiç görüşme .Engelliyor musun siliyor musun . Ama görüşme . Belki evinde bile ondan açmıyor telini .

Ada'm ister evine dönsün isterse sokakta yaşasın konu bu değil konu senin Ada'mdan kurtulman gerek 2evladına hayrı dokunmayan Ada'mın sana ne faydası olacak zaten amaç belli

Herkes ayni seyi soyluyo. Konu sahibi bizi ciddiye alir umarim. Tamam, haberin yokken onunla flort etmek senin sucun degil ama olayi ogrendikten sonra derhal yokol ortaliktan. Izini kaybettir. Foto falan atmak nedir allasen. Ailesiyle ilgilenmek isteyen adam senin lafina mi bakicak sence

Teşekkür ederim anlamaya çalışıp yorum yapan en azından akıl veren herkese. Ben engelliyorum şimdi her yerden. Zaten uzun zamandır düşünüyorum kesin olarak yapayım diye, buraya yazmam iyi oldu bazı yorumlar özellikle görmeme yardımcı oldu daha net. İnsan olayın içinde olunca göremiyor hani bazılarınız demiş ya bu kadar mı safsına getirmiş. İnanın içinde olup yaşamakla dışardan bakmak çok çok farklı.

Ayol sana mı kaldı elin herifini yuvasına döndürmek sanane.Adam zaten seninle muhatap olduğu için dönmüyor,sen aradan çekilsen dönecek belki de.Ayrıca dönmezse de dönmezsin,o adamın dönmemesi daha hayırlıdır,en azından karısıda kurtulmuş olur.Sen onu heryerden sil,engelle.Ne olursa olsun bir daha konuşma.Zaten haberin yokmuş evli olduğundan,vicdan yapmanı gerektirecek bir şey yok ortada bilmeden konuşmuşsun adamla.

Adamla iletişimi kestikten sonra kime giderse gitsin kime dönerse dönsün yahu.
Karısını seninle aldatmış, seni de bekarım diye kandırmış bir adamdan bahsediyoruz.
Cehennemin dibine kadar yolu var.

NOT: Adam dediğime bakma, lafın gelişi o..

Sen ayrıl zaten döner evine karısını aldatan. Erkelerin bahanesi. Hep aynı. Bitmişti zaten. Derler

Size mi dustu evine donmeye ikna etmek siz kendinizi su icine dustugunuz durumdan kurtarin kac yasindaki adam ister evine donsun ister donmesin. Ayrica karni ac birinin onune yemek koyuyosunuz sonra da ama yeme bunu diyosunuz olcak is mi. Ornek sacma gelebilir ama tam da yaptiginiz bu oyle lafla don evine demekle olmuyor tavir lazim

herif 13 yaş büyükmüş
evliymiş
2 çocukluymuş
ve inanma evini de terketmemiş o
senden çıplak fotoğraf istiyor

hala ikna edeyim diyosun
iletişimi çat diye kes
fotoğraf ya da müstehcen mesaj varsa ailene yayarım diye tehdit edecek boyun eğme

Afedersiniz ama çok sinirlendim böyle kadınlar da acayip düşünceli olur zaten sanane evine dön diyormuş muş bırakamiyorum demiyor da neyse neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…