Sorun şu ki kayınvalidemin sürekli çocuklarını övmesi.her anneye evladı kusursuzdur ama bırakda başkaları övsün.benim çocuklarım diye bir başlıyor aman allahım annem bizi sevmiyor mu acaba diyorum.bizim esimle nisanlılık döneminde tartısmalarmz olurdu kayınvalidemde aynı evde olduklarndan bazen şahit olurdu,az önce telefonda konuşuyorz artık aynı evdesinz tartşma olmuyordr dedi bende yok olmuyor dedim- ki olsa da artık olmuyor diyorum- zaten ben oglumun bi kere bana ters gittigini bi kere sesini yukselttigini bilmem yada bana öyle değil dedi daha bir sürü sey herseyi o bilir eşim sürekli hasta olur bende hiç anne sütü almadgnı biliyorum bende okul öncesi ögretmenym biliyorum yani az cok cocugun gelisiminde onemli olan seyleri,neyse dedum anne sütü almams ya ondan boyle zayıf bünyesi dedim hay demez olaydm yok efendm oglunu ballarla bıldırcn yumurtalaryla beslems olacagındayms bilmem ne of her konuyu da bilmek zornda deglsn be kayınvalidecegim..
Valla bayıldm taktiğinze :)KAYINVALİDELERİN BAZILARI TEK FABRİKA ÇIKIŞLI HERHALDE
aynen benim kv de öyledir
konu evladı ise kusurzsuz ve mükemmel dir herzaman
gerçi evet eşim harika bir insandır ama
önemli olan bunu sürekli dillendirmek
bu bir süre sonra rahatsızlık veriyor
ve dediğin gibi benim annemde bu konularda çok fazla dillendirmez aman benim kımızda şöyledir 10 parmağında 10 marifettir... filan
sanırım birazda kültürle alakalı
duymazdan gel diyeceğim ben senelerdir öyle yaptım
hatta çoğu zaman
öyledir benim kocammmm
ama az söyle nazarlar deymesin derdim
Allah'tan görümcem henüz küçük diyorm :)Bir de kızını övüp geliniyle kıyaslayanlar var, ona ne diceksin? :)
Doğru :)Klasik Kayınvalide işte sen hiç kötüleyinine denk geldin mi?
Bazıları böyledir işte gereğinden fazla överler,aldırmamak gerek.
Herkes sever kimse emeksz büyütmez çocuğunu etrafmda çok erkek annesi var teyzem,yengem hic birinden böyle görmedgm icin yadırgyrm birde bizde ayıp karşılanr kişinin kendini övmesi ondan herhalde rahatszlgmKıyamıyordur evladına. Çok seviyordur.
Çok emek vermiştir.
Görmezden geliverin.
Size kasıtlı yapmıyordur sanırım...
Yani amacı sizi acıtmak değil..
Kendini övmek..
Abartıyor ama olsun siz de ona eşlik ediverin.
Bir insanı mutlu etmiş olursunuz hem..
:) Anneme diyorm bazen bi oglun olsaydıda sende söyle konussaydn diye takılyrm :)Hahhaa
Benim kayınvalidemde öyledir. Yavrucum diye bir başlar..Sanırsın bir yavru onda var.
Ama iyilerdir Allahı var çocuklarıda
Sorun şu ki kayınvalidemin sürekli çocuklarını övmesi.her anneye evladı kusursuzdur ama bırakda başkaları övsün.benim çocuklarım diye bir başlıyor aman allahım annem bizi sevmiyor mu acaba diyorum.bizim esimle nisanlılık döneminde tartısmalarmz olurdu kayınvalidemde aynı evde olduklarndan bazen şahit olurdu,az önce telefonda konuşuyorz artık aynı evdesinz tartşma olmuyordr dedi bende yok olmuyor dedim- ki olsa da artık olmuyor diyorum- zaten ben oglumun bi kere bana ters gittigini bi kere sesini yukselttigini bilmem yada bana öyle değil dedi daha bir sürü sey herseyi o bilir eşim sürekli hasta olur bende hiç anne sütü almadgnı biliyorum bende okul öncesi ögretmenym biliyorum yani az cok cocugun gelisiminde onemli olan seyleri,neyse dedum anne sütü almams ya ondan boyle zayıf bünyesi dedim hay demez olaydm yok efendm oglunu ballarla bıldırcn yumurtalaryla beslems olacagındayms bilmem ne of her konuyu da bilmek zornda deglsn be kayınvalidecegim..
Genelde telefonda yapyr malesef :)o konuşmaya başlayınca hemen ordan tüy :)))))
Genelde telefonda yapyr malesef :)
Çok sertBenim de bir akrabam var böyle. Bir gün yine çocuklarını överken "sen hiç kuyumcunun bağırarak altın sattığını gördün mü x teyze. Ama eskiciler hep bağırır dimi" dedim o zamandan beri ağzını açmıyor. Tavsiye ederim.
Dinlemktn baska bisey yapamyrmdaha kolay bir bahane bul kapat yüzüne.kadının davranışları hiç normal değil ve biliyorum böyleleri insanı çıldırtır. bunları yaşamak zorunda değilsin bir çıkış yolu bulabilirsin
Bazen gerekiyorÇok sert
Benim de bir akrabam var böyle. Bir gün yine çocuklarını överken "sen hiç kuyumcunun bağırarak altın sattığını gördün mü x teyze. Ama eskiciler hep bağırır dimi" dedim o zamandan beri ağzını açmıyor. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?