Dinlemktn baska bisey yapamyrm![]()
önce kararlı ol bunları dinlememek konusunda sonra telefonun şarjı bitiversin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinlemktn baska bisey yapamyrm![]()
Sorun şu ki kayınvalidemin sürekli çocuklarını övmesi.her anneye evladı kusursuzdur ama bırakda başkaları övsün.benim çocuklarım diye bir başlıyor aman allahım annem bizi sevmiyor mu acaba diyorum.bizim esimle nisanlılık döneminde tartısmalarmz olurdu kayınvalidemde aynı evde olduklarndan bazen şahit olurdu,az önce telefonda konuşuyorz artık aynı evdesinz tartşma olmuyordr dedi bende yok olmuyor dedim- ki olsa da artık olmuyor diyorum- zaten ben oglumun bi kere bana ters gittigini bi kere sesini yukselttigini bilmem yada bana öyle değil dedi daha bir sürü sey herseyi o bilir eşim sürekli hasta olur bende hiç anne sütü almadgnı biliyorum bende okul öncesi ögretmenym biliyorum yani az cok cocugun gelisiminde onemli olan seyleri,neyse dedum anne sütü almams ya ondan boyle zayıf bünyesi dedim hay demez olaydm yok efendm oglunu ballarla bıldırcn yumurtalaryla beslems olacagındayms bilmem ne of her konuyu da bilmek zornda deglsn be kayınvalidecegim..
Bilmiyorum belki anne olmadgm icin anlayamyrm bu cümledeki yanlısı ama ben kesinlikle annelgne elestri getrmedim ki arkasndan bende o yuzden oyleyim diyede ekledimama şu süt meselesini açınca üzülmüştür kadın ya... ben k.valideme böle deseydim saatlerce ağlardı. o baya ağır bi laf
ama şu süt meselesini açınca üzülmüştür kadın ya... ben k.valideme böle deseydim saatlerce ağlardı. o baya ağır bi laf
Biyerden baslamam gerek artk :)önce kararlı ol bunları dinlememek konusunda sonra telefonun şarjı bitiversin
Herkes sever kimse emeksz büyütmez çocuğunu etrafmda çok erkek annesi var teyzem,yengem hic birinden böyle görmedgm icin yadırgyrm birde bizde ayıp karşılanr kişinin kendini övmesi ondan herhalde rahatszlgm
Bilmiyorum belki anne olmadgm icin anlayamyrm bu cümledeki yanlısı ama ben kesinlikle annelgne elestri getrmedim ki arkasndan bende o yuzden oyleyim diyede ekledim
bence çok ağır bir laf değil.dogru bir laf ve yerinde söylenmiş durduk yere söylenmemiş.sen ne biçin anasın emzirmemişsin bile dememiş yani
Benim de bir akrabam var böyle. Bir gün yine çocuklarını överken "sen hiç kuyumcunun bağırarak altın sattığını gördün mü x teyze. Ama eskiciler hep bağırır dimi" dedim o zamandan beri ağzını açmıyor. Tavsiye ederim.
Sorun şu ki kayınvalidemin sürekli çocuklarını övmesi.her anneye evladı kusursuzdur ama bırakda başkaları övsün.benim çocuklarım diye bir başlıyor aman allahım annem bizi sevmiyor mu acaba diyorum.bizim esimle nisanlılık döneminde tartısmalarmz olurdu kayınvalidemde aynı evde olduklarndan bazen şahit olurdu,az önce telefonda konuşuyorz artık aynı evdesinz tartşma olmuyordr dedi bende yok olmuyor dedim- ki olsa da artık olmuyor diyorum- zaten ben oglumun bi kere bana ters gittigini bi kere sesini yukselttigini bilmem yada bana öyle değil dedi daha bir sürü sey herseyi o bilir eşim sürekli hasta olur bende hiç anne sütü almadgnı biliyorum bende okul öncesi ögretmenym biliyorum yani az cok cocugun gelisiminde onemli olan seyleri,neyse dedum anne sütü almams ya ondan boyle zayıf bünyesi dedim hay demez olaydm yok efendm oglunu ballarla bıldırcn yumurtalaryla beslems olacagındayms bilmem ne of her konuyu da bilmek zornda deglsn be kayınvalidecegim..
Allah'tan görümcem henüz küçük diyorm :)
bazı insanların pazarlama kabiliyeti var üste çıkma , komşumun kayınvalidesi öyleymiş , denize gitmişler damadına diyormuşki şu denizden çıkaz deniz kızı gibi peri kızı gibi benim kızımmı mşllh prenses , damatta annecim böyle prenses gibi kızı doğurduğun için tşşkr ederim . görümcemde bi çirkinki görme diyo . yediriyorlar demekki ... bazıları öyle Allah ın gücüne gitmesin bi arkdşm evlatlık aldı , diyoki annelik bambaşka bi duygu anne olunca anlıyosun ay geceleri uyanmaya gık demedim şunu hissettim şöyle mükemmel , onlar herşeyleri mükemmel insanlar.aslında doğrumu yapıyorlar bilmem biz normal oluyoruzda noluyoo ...Sorun şu ki kayınvalidemin sürekli çocuklarını övmesi.her anneye evladı kusursuzdur ama bırakda başkaları övsün.benim çocuklarım diye bir başlıyor aman allahım annem bizi sevmiyor mu acaba diyorum.bizim esimle nisanlılık döneminde tartısmalarmz olurdu kayınvalidemde aynı evde olduklarndan bazen şahit olurdu,az önce telefonda konuşuyorz artık aynı evdesinz tartşma olmuyordr dedi bende yok olmuyor dedim- ki olsa da artık olmuyor diyorum- zaten ben oglumun bi kere bana ters gittigini bi kere sesini yukselttigini bilmem yada bana öyle değil dedi daha bir sürü sey herseyi o bilir eşim sürekli hasta olur bende hiç anne sütü almadgnı biliyorum bende okul öncesi ögretmenym biliyorum yani az cok cocugun gelisiminde onemli olan seyleri,neyse dedum anne sütü almams ya ondan boyle zayıf bünyesi dedim hay demez olaydm yok efendm oglunu ballarla bıldırcn yumurtalaryla beslems olacagındayms bilmem ne of her konuyu da bilmek zornda deglsn be kayınvalidecegim..
Valla arkadaş yetişkin olmuş insanlar için annelerin yok öyle büyüttüm yok şöyle fedarlık yaptım diye anlatmaları çok sıkıcı bayıcı ve gıcık oluyor ya, olay taze olsa bebeği olan bi anne anlatsa tamam, ben bile oğlum için demiyorum ya, öyle yaptım böyle ettim, ayrıca ben bu lafların masumiyetine hiç inanmadım, hep alttan alta bi iğneleme var
Evet katılyrm rahatsz oldgm noktada bu ztn,esimle olan iliskimizde bile kendiyle karsılastrma yapması bana oyle demez bana oyle yapmaz ki gerektgnde tartıstklarnda biliyorum"ben yaptım" var.
Oğlunu değil kızını övüyordu, benim kayınvalidem değil. Çocuklarını överken beni yererse hak ediyor demektir. Zarar vermediğini nereden biliyorsunuz?O oğlunu övüyor kimseye hakaret etmiyor..
Anca kendini küçültüyor.
Siz resmen hakaret etmişsiniz.
Ve kendinizden büyüğe..
Ben kendime yakıştıramazdım bana zarar vermeyen, hakaret etmeyen beni incitmeyen insanı bu şekilde rencide etmeyi..
Benimde imrendgm seydir gelin kayınvalide oglunu cekistrenler ama yok :) ben zaten oglunu tanımışım sevmisim nden översinki özelkikle de annemn yanında yaprBenim kayinvalidem de öyledir, nasil da gicik oluyorum aklima geldikçe, yeni gelinken onlarda az kalmistik, anne derdim **** 'e de soyle biseyler sunu sunu yapmiyor bilmiyor derdim esimden icin, oylece donup bakakalirdi bana bi kez kizim haklisin birde ben konusiyim demezdi. Sinir oluyorum, ama bana gelip surekli kizim benim oglum soyledir boyledir suna suna dikkat et buna buna dikkat et diycene git ogluna akil ver dmi, hiç sevmem boyle ogutleri. Bir keresinde de surekli kizim niye namaz kilmiyosun diye soylenip soylenip duruyodu, bi sabah uyandim gittim yanina anne dedim hani *** de namaz kiliyodu demistin o niye kilmiyo acaba namazini dedim ohh ettim.. Sonrada kizim sende kilmiyon ya dedi. Herseye hemen uste cikmayi cok iyi bilir bnim kv.
Hep imrenmistirim aralarinda tartisma vb cikinca kari-koca kayinvalede gelinini ogluna karsi tutan kayinvalideleri.....Ahh Ahhh
Bazılarna ters gelicek ama süt mevzusunda yanls birsey soyledgmi dusunmuyorm ,hic bi zzamanda cocuk yetsrisne elestri getrmedm burdada soyledgm gbi susup dinledm