Bir servis meselesi

Hayır klinik psikolojiden yüksek lisans yapması gerekiyor. Yoksa öyle kafama göre açtım terapi yaptım diyemiyor.
Yok öyle bir dünya.

Bende öğretmenlik te değilim simdi anladın mı konuyu bak öğrencilik deneyimim olduğunu da söyledim üstelik ama sizler beni cok güldürdünüz yok kuyruk acısı baska yorumda yok erkeksin vallahi bos konuşmaları tek tek cürütmek benim icin bir zevkti

Kuyruk acısı da erkek de ben demedim Pekala.

Hayır klinik psikolojiden yüksek lisans yapması gerekiyor. Yoksa öyle kafama göre açtım terapi yaptım diyemiyor.
Yok öyle bir dünya.
Psikolojiden mezunsan psikologsundur muaynane acmak icin yüksek lisans yapmak zorundasın, bir yerde psikolog olarak çalışmana engel değil. Kaldı ki bu sayılanlarda Türkiye icin gecerli.
Daha sabaha kadar yazın sıktı artık konu.
İsminizle soyisminizle gelin de karsılıklı konusalım
İyi aksamlar

Ben kendimi sana göre rezil ettim ya rezil olmus biri icin neden bu kadar zamanını harcadın? Ozaman sen cok bos ve daha rezil ötesi birisin ki her söylemime saniyede cvp veriyorsun bemim mezuniyetimin üstünden 10 sene gecmis ben ztn kendi aile isimi yapıuorum artık ve öğretmenliğe ihtiyacım olmadı 10 sene önceki kızdan bahsediuorsunuz suan 33 yasında bir kadınım…
Ve dahası malesef üzülerek söylüyorum yüzlerxe de veli yorumu var girin orhan toker digital baba sayfasına bakın, milli eğitim bakanı valiler , dünya veri bankası en cok isten kaytaran meslek öğretmenler olduğunu söylemistir
Jem devlet okulunda hem özel okılda öğrencilik yapmıs biri olarak devlet okulunda son haft öğretmenimi görmedim, ayrıca sürekli raporlu da olurdu…
Bunları beyan ettiğimde canınız sıkıldı cünkü gerceklerin konuşulması battı
Benim suan psikoloji bitirmek üzere olmam dahi tatmin etmedi sizi.
Cünkü siz feci derexe canı sıkılan, ve mutsuz bir bireysiniz. Mutlı olsan ztn rezil oldugunu düsündügün birine bu kadar cvp vermezsin
Allah sana sifa versin .
Benim öğretmenlikle alakam olmadığını söylediğim halde buradan vurmaya çalışıyorsun yalnız o videoda bir kısım daha var ben kimsesiz cocuklar icin bir dernek acmısım, bu dernekle bakanlıkla güzel calısmalar yapmısım ve tekrar üzülerek söylüyorum ki ben hayatı bu genc yasımda cok yönlü yasamısım cok şükür ki Allah bana dümdüz öğretmen olmayı nasip etmedi de binlerce sevgi evlerindekş cocuklarla cok güzel projelere imza attım cok cok şükür

Özetle kendi başarınızla değil babanızın da desteğiyle kurduğu işle tatmin oluyorsunuz/ Ondan kendi çabasıyla geçinen insanlara karşı tutumunuz bundan.
Son olarak psikoloji denildiğinde hoov demiyoruz bir çok düşük puanla girilen devlet üniversitesi ve hatta parayla girilen bölümler var
Ayrıca vakıf dernek güzel evet ama her öğretmeni burada zan altında bırakamazsınız.
Her okulda emek emek çocuklara çalışan, çiçek gbii işleyen nice öğretmenlerin de günahını aşıyorsunuz. Hakkını yiyorsunuz.

Ahhahajaja cnım babam bankacıydı istersen sana sgk dökümünü atayım. Ailemizim isi ayakkabı idi farklı bir markada ben ise farklı bir markada isimi icra ediuorum. Ailemin yanında calısıuorum demedim sen daha okudugunu anlamıyorsun ki öğretmenlik yapıuorsun eyvahlar olsun diyorum
Ayrıca ilk yorumum da da belirttiğim ama senin asla anlamadıgım gibi isini layıgı ile yapan son haftalarda tekrarlar yaptıran test çözdüren öğretmenlerimi tenzih ederim demisşm ama sen günlerdir inatla biseyi ispatlamaya calısıuorsun? Ne ispatladın? Hic bisey ben ne ispatladım yüzlerxe veli yorumlarını, arastırma sonuçlarını, hala neyin inadını gösterdiğibi anlamak mümkün değil. Artık olau patolojik bir boyuta gitti her öğretmen dediğim halde kendini ispatlama cabası…. Ve bu psikoloji bana sizin söylemlerinizin tam tersi bir öğretmen oldugunuzu düsündürttü. Cünkü psikoloji bi insan neyi cok baskılayarak anlatıyorsa onda o noksandır der. San ol champ. Kimse sana bşset demedi. Benim söylemim eğer ki yalansa yüzlerxe veli arastırma sonuclarını öğretmenlerin devamsızlıgını gözetim altına alan valiler de mi yalancı:) lütfen artık uzatmayalım konu coktan kapandı. Ama siz kemdi kurgularınızla konıstıkca savunma ihtiyacı hissediyorm ki kimsemin göstermediği medeni bi cesareti gösterip adım soyadımla varolabiliuorum ben:) bugün misal bi haber okudum bir okul müdürü okula bir yavru kedi almıs ve öğrencileriyle onu da mezun etmis bunca olumsuzluktan sonra gülümsetti. Cicek gibi yetistiren öğretmenler var onlar iyiki var. Ama bende Sultanahmetteki turist değilim bem bi kadınım aynı zamanda yeğenim halayım vs ve kücük yeğenlerim var kendim görüyorum biliyorum okuyorum. Gerceklerşn konuşulması canınızı sıkabilir ama ben burada tüm öğretmenler böyle demedim. Siz niye sürekli üstünüze cektiniz?

Ona da laf edildi maalesef, en çok rapor alan meslek grubuymuşuz bakanlığın yüz karasıyız be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…