Bir servis meselesi

Nasıl okula gitmiyoruz ya 12 yıldır öğretmenim karneler verilir işler toparlanir öyle çıkılır

Kişisel fikrimdir; Mune üslubumu beğenmezsen beni banla lütfen;

siz şu çirkin üslubunuz ile kuvvetli muhtemel ya çok öğretmen olmak istediniz ama çapınız yetmedi ya da bu çok iyi anlattığınız konfor alanında işin tadını kaçırdınız sizi meslekten men ettiler.

Yazdıklarınızın doğru olması bu iğrenç üslubunuz ile yazma hakkını size vermez.

Daha dün 35 yıl önce bana lisede 4 sene boyunca matematik dersi veren hocamı aradım, neredeyse her 3-4 ayda bir ararım. Dün oğlum için tavsiyede vermesini istedim 25 sene önce emekli oldum sektörden tanıdıklarım kalmadı çok yaşlandım be oğul dedi gözlerim doldu. Bu kişiler insanların hayatlarına dokunur. Geleceğinize yön verir meslekler içinde çürük elmalar olması o mesele hakkında size genelleme hakkı vermez.

Şu çirkin üslubuna bakınca size eğitim veren öğretmenin sizin anlattığınız kategoriye girdiğini farkettim sizi yetiştirmek için uğraşmış ama olmamış, yapamamışlar sizi... onunda suçu yok malzeme ortada.

Yeniliyorum yazdıklarınızda tek sorun üslubunuz koca kadına üslup öğretmekte ne bileyim

Mabadınıza baka baka güle güle

Söylemek istediklerim ama banlarım dye söyleyemediklerim burda kaç tane mesleğini yapan insan yazdı yok üç kuruş aklınızla fikir veriyorsunuz yok çok ses geliyorsa doğru yere parmak bastım. En doğru kararım öğretmenliği bırakmak oldu dye aşağılamalar… gerçekse iyiki bırakmış bu üslupta biri öğretmen olmamalı!

Ben istediğimi yazıyorum banlamıyorlar :))) teknik olarak olmuyor yoksa banlanacak çok mesajım var. Sizi banlarlar ben sizin iç sesiniz olayım ...

sınavlar biter okul biter.
sınavlar geçen hafta bitti okula giden yok ortaokuldan bahsediyorum. sınıflarda 3-5 kişi var hepsini birleştirip oyun falan oynatıyorlar yada çizgifilm açıyorlar.
ha saçma mı saçma.

Herkes sizin gibi önceden peşin ödüyor o ayı, parasını zaten peşin baştan alıyor, nasıl mazot parasını karşılamıyormuş. 6 kişi için üşenmiş herhalde, evde yatarım daha iyi demiş gibi.

sınavlar biter okul biter.
sınavlar geçen hafta bitti okula giden yok ortaokuldan bahsediyorum. sınıflarda 3-5 kişi var hepsini birleştirip oyun falan oynatıyorlar yada çizgifilm açıyorlar.
ha saçma mı saçma.
Alla alla gerçekten icat çıkarmış millet. Bizim okuldan mesaj geldi son güne kadar devamsızlık yapılmasın diye.

Alla alla gerçekten icat çıkarmış millet. Bizim okuldan mesaj geldi son güne kadar devamsızlık yapılmasın diye.

sizinki özel ya ondandır. bende ortaokula geçince böyle bir düzen gördüm
ben okul idaresi olsam sınav takvimini okulun son perşembesine kadar ayarlarım

Doğruluktan güzeldir...

Öğretmen bir tanıdık okul bitiyor diye üzülüyorsun dimi bakıcılık yapıyordu okul dedi. Bakicilik için değil de yemek yiyordu orada onun için üzülüyorum dedim.

sizinki özel ya ondandır. bende ortaokula geçince böyle bir düzen gördüm
ben okul idaresi olsam sınav takvimini okulun son perşembesine kadar ayarlarım
Olması gereken bu ya.
Üniversite gibi vize final sistemi olmalı.
Sınavdan sonra istediğin kadar uğraş, olmuyor herkes kopuyor.

Valla işkembeden sallamak nasıl olur deseler, sizi örnek verirdim. Siz Türkiye’de okumadınız sanırım. Ya da anasınıfı terk falansınız. Okula 3 dk geç girdiği için tutanak tutulan öğretmenler var. Göreve gelmemek suç zaten. Daha neler yani

Servisci peşin çalışıyorsa tüm velilerden o parayı almıştır zaten simdiye kadar. Yani parayı aldıysa mazot karşılamıyor demek yanlış. İster 3 çocuk gelir ister 10 çocuk. Peşin ödenmiş. Çocuk sayısı bağlamamasi lazım. Adamın çalışasi gelmemiş belli ki. Yada başka iş ayarlanmıştır. Okullar kapancak diye iş yeri servisligi gibi yani

Üzülerek söylüyorum ki öğretmenlik mezunuuum eğer inanmıyorsan özelden sana instagramımı atarım ve profilimdeki linke tıklauıp röpartajımı okuyarak ne okumusum ne bitirmisim anlarsın. Böylece seni mors edebilir ve daha fazla konuşmanı engelleyebilirim. Sektörü de bilen biri olarak tezat bisey söylediğim icin suan tepki üstüne tepki! Umrumda mı zerre umrumda değil cünkü ben gerçekleri söylüyorum. He madem ben yalancıyım instahramdan orhan toker / dijital baba herkes bilir gelin bi bakalım yorumlara .
Eğitimde okulun ilk haftası baslayıp son haftasına kadar ders sürmesi gerekir. Ama son hafta ders yapmak söyle dursun okula geldiğiniz icin adeta veryansun yapıyorsunuz. Hayır efendim tekrar yapılabilir test çözülebilir. Üyeliğim dahi silinecek olsa doğruları konusmaktan vazgeçmeyeceğim. Hadi cvp versene madem ben yalan söylüyorum öğretmen değilim, cesaretin varsa atsana mesaj instagramdan ekliyim seni bak bakalım ne isler yapmısım kendin gör. Biraz cesaretin varsa delikanlılık sahsiyet meselesi değildir bunu yapar sonra burada özür dilersin…
Sizlerin asıl kızgınlığı az maasla calısmak. Bu hayatıda sizler sectiniz. Son hafta dersi bırak asağıda evrak islerini yapıyor çoğunuz bunu hepimiz biliyoruz. Son hafta bile olsa dersine giten öğretmenlerimi tenzih ediyorum. Zaten ben Türkiye de ögretmenliğein performansa bağlanması gerektiğine inanamıyorum. Böyle bir sistem gelse cogu kisi öğretmenlikten azledilir.
Muhtemelen surada yorum yapıp 25 senelik öğretmenim cart curt diyenler acaba asağıdaki yüzlerce veli yorumundan sınra kafalarını nereye vuracaklar? Yahu ben sizin söyledğinizi baz almam takmam ben sektörü de biliyorum, oturıp milli eğitim bakanı bile öğretmenlerin ilk ve son haftalarda eğitime baslamamasından devamsızlık yapmasından sikayetci. En büyük arastırma sirketi dahi bütün mesleklerden en cok devamsızlıgın öğretmenler olduğunu beyan etmis. Bu sebepten raporlarınız bile vali tarafından inceleniyor…
Sen anlat ama la fontaine den masallar anlat.
Aman birisi doğruları anlatmasın isnat etmesin hemen linc…
Zaten linc nedir kendini ahlaklı hissettirir..
Suan asırı ahlaklısınız. Bende gercekleri anlattıgım icin asırı ahlaksız.
Evet bı arasrırma sirketi ahlaksız, meb ahlaksız, orhan toker in son hafta ders yapılmamqaı hususundaki benim düsüncemi yazan veliler ahlaksız
Sizler gercekten cok komiksiniz. Bu kadar delil kanıta ragmen balonun icinden cıkamamssınız. Siz at gözlükleriyle basarılar ahahaj

Eklentiler

• 7C767669-A8F9-4F97-8854-94BA9CAE8DBE.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 61
  • 29EC7935-F534-493F-B11D-D7CBF1F0FC1C.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 7BBD173B-09CE-403C-AA87-19F312F321F5.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 0FE179A5-996B-4750-89D7-928ECE238E09.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 54
  • C45A49EE-3E4A-40C7-ABBA-25F74D387032.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 7C0CE4B6-F405-48A5-A110-B5055596854E.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 42
  • BF6D0CA4-09D6-4D63-A62B-377B83BB926F.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 9E7CF676-7F7F-42D3-AD4E-20DD7703648B.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 517D86F0-B6DD-4BEF-BACB-D693D9033ADC.webp
    42 KB · Görüntüleme: 33
  • B6670E73-8255-4FD1-AD36-3DE81F75B08B.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 4EB32A6F-1623-4E6B-A139-434507E09C53.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 33
  • DB85DC85-EBFC-4B86-93C2-B5B095309775.webp
    31 KB · Görüntüleme: 57
milli eğitim bakanı bile öğretmenlerin ilk ve son haftalarda eğitime baslamamasından devamsızlık yapmasından sikayetci
Milli eğitim bakanları bizim tarafımızı ne zaman tuttu ki senin dünyadan haberin yok. Bilmediğimiz konularda konuşmaya ne meraklıyız yaa

Servis mi karar verecek kimin nasil hareket edecegine? Insanlar calisiyor, ona gore hareket ediyor. Evine ters belki. Bu vurdumduymazlik yani. Baskasinin hakkina girmek ayrica.

ya cidden çok haklısınız herkesten peşin aldıysa adam sırf 6 öğrenci mazotunu harcamk istemiyor! böyle şey mi olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…