- 16 Nisan 2023
- 824
- -216
- 18
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Ben servise sonraki yorumda icra takibi baslatsan haklısın demisim. Hakka girmek oldugunu da söylemişim paranızı da isteyin demisim. Kimse kimsenin hakkına girmesin de demisim. Sıktı artık bu konuServis mi karar verecek kimin nasil hareket edecegine? Insanlar calisiyor, ona gore hareket ediyor. Evine ters belki. Bu vurdumduymazlik yani. Baskasinin hakkina girmek ayrica.
Yav he he aynen ben bilmiyorumMilli eğitim bakanları bizim tarafımızı ne zaman tuttu kisenin dünyadan haberin yok. Bilmediğimiz konularda konuşmaya ne meraklıyız yaa
Siktiysa yazmazsinBen servise sonraki yorumda icra takibi baslatsan haklısın demisim. Hakka girmek oldugunu da söylemişim paranızı da isteyin demisim. Kimse kimsenin hakkına girmesin de demisim. Sıktı artık bu konu
Arkadaş uzaydan bildiriyor herhalde.Çok güzel tebrik ederimYani öğretmenlik mezunu olmakla sektörün içinde olmak çok farklı bence. Bizim öğrencilik zamanımızdaki gibi de değil pek çok şey. Bağlı olduğumuz bir mevzuat ve çok ciddi yaptırımları var. Ben zaten son hafta diye okula gitmemeye cesaret edecek bir öğretmen olacağını zannetmiyorum. Varsa da cesaretine sağlık
Konu kapanmıştı. banınız açılır açılmaz gelip öğretmenleri tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Sıkılsanız bunu yapmazsınız ne kuyruk acısıymışBen servise sonraki yorumda icra takibi baslatsan haklısın demisim. Hakka girmek oldugunu da söylemişim paranızı da isteyin demisim. Kimse kimsenin hakkına girmesin de demisim. Sıktı artık bu konu
Ne gibi bi kuyruk acım olabilir allah icinKonu kapanmıştı. banınız açılır açılmaz gelip öğretmenleri tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Sıkılsanız bunu yapmazsınız ne kuyruk acısıymış
Çocuk gelişimi mezunları öğretmen mi sayılıyor bilmediğim için soruyorum. Öyle olduğunu söylemişsiniz videodaÜzülerek söylüyorum ki öğretmenlik mezunuuum
Sayılmıyor mu :))) anaokulu öğretmeni olmuyorlar mıÇocuk gelişimi mezunları öğretmen mi sayılıyor bilmediğim için soruyorum. Öyle olduğunu söylemişsiniz videoda
Valla ben mezun olduğumda psikoloji mezunu olmuştum psikolog diyemedim kendime hiçSayılmıyor mu :))) anaokulu öğretmeni olmuyorlar mıbu arada suan da psikoloji bitirmek üzereyim psikolog olmayacak mıyım
Ay öğretmenlik öğretmenlik dediğin önlisans programı mıydı? Hayır sayılmıyor, siz formasyonla öğretmenlik hakkı aldınız. Asıl bölüm anaokulu öğretmenliği branşı. Bu kadar havalı yazıp da puanı en düşük bölümden bahsetmeniz de güzel bir ironiydi.Sayılmıyor mu :))) anaokulu öğretmeni olmuyorlar mıbu arada suan da psikoloji bitirmek üzereyim psikolog olmayacak mıyım
Valla ben mezun olduğumda psikoloji mezunu olmuştum psikolog diyemedim kendime hiçsiz olun elbet. Ben bilmiyorum çocuk gelişimi mezunu ne oluyor o yüzden sordum formasyon almaları gerek diye biliyordum, teşekkürler
Ben bunu psikoloji mezunu psikolog olamıyor diye demedim zaten kendimi yetkin görmediğim için söylemediğimi anlatmaya çalıştım. Psikolog adayı için fazla ön yargılı ve agresifsiniz, mezun olmadan bunun üzerine çalışmanızı tavsiye ederim.anlıyorum dis hekimliği okuyan disci de olamıyor , tıb okuyan doktor olmuyor ozaman sizin mantığınızla bakarsak neyseki sizin mantıgınızdan bakmıyorum olaya
Hakkıyla bitirdiğiniz bölümden mezun oldugunuz her ne ise sizde o’sunuzdur…
Diyetisyenlik bitiren danısan kabul da etmesin ozaman.
Sizin özgüven pronlemleriniz olabilir, lakin bizlerin yok.
Sevgiler
Ay öğretmenlik öğretmenlik dediğin önlisans programı mıydı? Hayır sayılmıyor, siz formasyonla öğretmenlik hakkı aldınız. Asıl bölüm anaokulu öğretmenliği branşı. Bu kadar havalı yazıp da puanı en düşük bölümden bahsetmeniz de güzel bir ironiydi.
Bunu bir platformda görüp tanımadığı birine söylemek bu kanıya varmakBen bunu psikoloji mezunu psikolog olamıyor diye demedim zaten kendimi yetkin görmediğim için söylemediğimi anlatmaya çalıştım. Psikolog adayı için fazla ön yargılı ve agresifsiniz, mezun olmadan bunun üzerine çalışmanızı tavsiye ederim.
Bu arada en düsük puan dediğiniz, sonrasında erasmusla yurt dısına gitmem ve psikoloji bölümleri seni tatmin eder mi? Seni tatmin edecek baska bir yöntem mi bulmalıyımAy öğretmenlik öğretmenlik dediğin önlisans programı mıydı? Hayır sayılmıyor, siz formasyonla öğretmenlik hakkı aldınız. Asıl bölüm anaokulu öğretmenliği branşı. Bu kadar havalı yazıp da puanı en düşük bölümden bahsetmeniz de güzel bir ironiydi.
Alanda değilim zaten, sevmediğim bi alan olmaya başladı zamanla. Platformda sayfalardır yorumlarınızı okuyorum, sizi ilk defa görmedim yani, gayet düzgünce kendi deneyimimi yazdım, siz söyleyin kendinize psikolog ben söyleyemedim dedim. Buradan bağladığınız yeri çıkın yukarı okuyun lütfen, ön yargı kısmını orada okuyabilirsiniz.Bunu bir platformda görüp tanımadığı birine söylemek bu kanıya varmakbence de siz kendinize psikolog demeseniz de olur. Danışmanlarınıza ön yargı ile yaklasmamanızı tavsiye ederim
İçinizdeki eziklik oradan belli. Bari yazıp da kendinizi rezil etmeyin.ben en basından beri öğretmenlil değil öğrencilik tecrübeme dayanarak söylediğimi beyan etmistim anaokulunda öğretmenlik yapan biri nedir? Öğretmendir… bu arada sizi üzecek bisey söyliyim ben zaten anaokulu öğretmenliği mesleğimi icra etmiyorum. Cünkü o 3 kurus bana yetmiyor suan ki son dersimi verdikten sonra da Zaten bu mesleği Türkiye’de icra etmem muhtemelen
Benden cok sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?