Bir şey danışmak istiyorum

Biz eşimle iki yıllık evliyiz. Face yada başka bir hesabimiz yok. Gayet te mutluyuz böyle. Bence kapatın,ona harcayacağınız zammanlari degerlendirdikce mutlu olacaksınız.

Bir sure sonra sıkılırsınız bence azaltirsiniz ama simdilik yapabiliyorsaniz kapatin tabiki :)

Biz de sosyal medyaları kapattık kullanmıyoruz. Bizde de eşimin isteği üzerine idi ama olay sizinkinden tamamen farklı gelişti. Salak ben eski arkadaşlarıma bakmışım can sıkıntısından , o kadar art niyetsiz bakmışım ki komple geçmiş , hareket dökümü hepsi duruyor laptopta. Eşim görmüş sonrası olaylar olaylar. Kapattık bu nedenle ama kaç senedir bir kere yokluğunu hissetmedim. Bir tek Watsapp var ki o da iş için zaruri bende.

Kapatın hiç bir kaybınız olmaz.

evet esın haklı :)
ınstagramda facebookta hepsı var bende en aktıf kullandıgım ınstagram ama hayatımın buyuk bı bolumunu almıyor

Hiçbir sosyal hesabım yok eşimin tek hesabı var. Benim en komiğime giden her ayrıntıyı paylaşanlar. Eşinden gelen çiçeği koyup ordan teşekkür ediyorlar Eşim hiçbir özel günü atlamaz hatrı sayılır hediyeler alır ama tek foto atmadım. Ben utanırım yahu baaak eşim bana bunu aldı minvalinde paylaşımlar yapmaya. Tam bi gerizekalılık gösteriş manyaklığı özentilik. Bence faydalı sayfalar takip edildiği sacma sapan paylaşımlar yapılmadığı sürece kullanışlı. Sizin kapatmanız faydalı olur.

Bende aynı düşüncelere kapilarak
Dün ikisinide kapattim ..
Doğru karar vermissiniz :)))

Bence de çok iyi bir fikir benimde hiçbir yerde hesabım yok eşimin var ama oda abartmaz bırak teli yanına oturdum diyince özür dilerim der hemen kapatır en güzeli birbirinizle iletişim içinde olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…