Bir şey hissetmeli miyim?

Senderr

YazKokulununAnnişi<3
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.181
1.084
Arkadaşlar biliyorsunuz benim boşanma davam var. Dava açılalı 2.5 yılı geride bıraktık. Biz 3. bir şahıs yüzünden boşanıyoruz. Şimdi soruma geleyim, oğlumun babasıyla sevgilisi biz boşanır boşanmaz sevgilisiyle evlenecek. E 3 yıldır birlikteler artık normal evlenebilirler. Düğünleri için bir organizayon şirketiyle anlaşmışlar, haliyle ben bunu davada kullandım ordan biliyorum. Yazın düğün, temyiz süremiz bitincede nikah yapacaklar (bu yılın sonu gibi). Bugün avukatım evlerine aldıklarının faturalarını gösterdi. Bir sonraki celsede kullanılacak diye. Sakin sakin dinliyorum, çünkü herşeyi hallediyor avukatım, karışmıyorum pek. Avukatım yaşlı bir bayan, bana sender istersen benim psikolog bir arkadaşım var sen onunla bir görüş dedi (durumum malum ücretsiz gidecektim). Nedenini sordum, oğlumun babası evlenince kötü olacağımı düşünmüş (çünkü genel olarak intihar edenleri filan görmüş). Gerek olmadığını, değil onun için hiçbir şey için böyle bir şey yapmayacağı söyledim. Bana şimdi böyle söylüyorsun ama o evlendiğinde kaldıramazsın dedi. İçimde bir nokta bile sevgi kırıntısı yok. Düğünün olacağı yeri tarihi hep biliyorum. O gün geldiğinde gerçekten kötü mü hissedicem?

Olay yeni olsa, ilk adımlarda olsan belki de zaten bitirme sebebiniz bir başkası.
Ben bir şey hissedeceğini sanmıyorum.
Umarım en kolay şekilde atlatırsın. :)

Sen istedigin kadar sevgi kirintisi bile yok de ama o dugun gunu canin cok yanacak emin ol.tum yasadiklarin aklina gelecek kendi tanisman dugunun guzel gunlerin hamileligin tartismalarin dogumun her sey ama hersey canlanacak gozunde.bence boyle bi firsatin varken mutlaka ama mutlaka degerlendir.kendini hazirla derim gercekten pisman olursun kabul etmedigin icin

Ben de sizi intihara sürükleyecek kadar büyük bir yıkım yaşayacağınızı düşünmüyorum. Sizin eski eşiniz ve kendisinin sevgilisi arsız hatırladığım kadarıyla; zırt pırt burnunuzun dibine girdiler ve siz bunu atlattınız.

Ama yine de, bir uzmanla görüşmenin kime ne zararı olur? :)

Sen istedigin kadar sevgi kirintisi bile yok de ama o dugun gunu canin cok yanacak emin ol.tum yasadiklarin aklina gelecek kendi tanisman dugunun guzel gunlerin hamileligin tartismalarin dogumun her sey ama hersey canlanacak gozunde.bence boyle bi firsatin varken mutlaka ama mutlaka degerlendir.kendini hazirla derim gercekten pisman olursun kabul etmedigin icin
Bütün saydıkların kötüydü:). Benim meşhur bir doğum hikayem var, oğlumun babasının sevgilisi tarafından tartaklandım 6,5 aylık doğum yaptım. Düğünüm kv yüzünden zehir gibiydi (düğün günü akrabalarımın kıyafetleri kötü diyerek düğüne almak istememişti) hatırlamak dahi istemiyorum.

Güçlü bir kadınsın. Kılının bile kıpırdamayacağına eminim. Kendini şartlama bir şeyler hisseder miyim diye.
İşin ilginci ben bunu ilk kasım gibi duydum, hiç bir şey hissetmedim aman banane dedim. Acaba insanlara psikolojim bozuk izlenimi mi veriyorum anlamadım gittio_O

Bütün saydıkların kötüydü:). Benim meşhur bir doğum hikayem var, oğlumun babasının sevgilisi tarafından tartaklandım 6,5 aylık doğum yaptım. Düğünüm kv yüzünden zehir gibiydi (düğün günü akrabalarımın kıyafetleri kötü diyerek düğüne almak istememişti) hatırlamak dahi istemiyorum.

O zaman hiç hissetmezsin hissettiğin tek sey evleneceği kadına acımak olur boşver..:KK50:

Yalniz bu ne rezillik be, insan metreslik yaptigi adamla dugun yapmaya utanir be.

Oldu olacak yuvasini yiktigi kadini da davet etsin bu ex-metres hanim, siz de davetli misiniz Sender?

Insanda azicik utanma olur be, bosattigi adamla evlenirken insan gelinlik giymez, utanir benim bildigim. Toplumun contasi cikti.

3 yildir takmiyorsun Senderr, simdi mi takacaksin :)

Saka bir yana, ayrilali 3 yil gecmis, uzulme asamasini zaten 2 yil once gecmissindir. Ben zannetmiyorum uzulesin, herifi sevmiyorsun zira.
İlk yıl çok takmıştım. Premetüre bebek hep hastanedeyiz. O nerde, sevgilisi ve onun oğluyla tatilde (hemde kış tatiline gitmişlerdi) çok üzülmüştüm. Sonrası banane ye dönüştü:)

Yalniz bu ne rezillik be, insan metreslik yaptigi adamla dugun yapmaya utanir be.

Oldu olacak yuvasini yiktigi kadini da davet etsin bu ex-metres hanim, siz de davetli misiniz Sender?

Insanda azicik utanma olur be, bosattigi adamla evlenirken insan gelinlik giymez, utanir benim bildigim. Toplumun contasi cikti.
O da boşandı. İkiside evliydi. Olur mu, o yaşamamış. yaşaması lazım, yaşasın görsün şapşik:KK53:

İşin ilginci ben bunu ilk kasım gibi duydum, hiç bir şey hissetmedim aman banane dedim. Acaba insanlara psikolojim bozuk izlenimi mi veriyorum anlamadım gittio_O
Yok ya kurtulduguna sevinip, paralarla guzel bir tatile cikarsin. Insanlar seni mağdur gorup, verdigin her tepkiyi yasadiklarina bagliyor olabilirler. Biraz kaşın düşse, yaşadıkları kolay değildire getiriyorlardir. Öyle bir adam evlense nee, evlenmese ne. Her şey bitince davul zurna tutup eğlen, kurban kestir hatta.

X