zaten ben bu konuda tartışmak niyetinde değilim
regl iken ibadet etmemeni Allah senin rahatlığın için hoş karşılıyor
ama bu konudaki tek "yasak" cinsel ilişkide bulunmaktır
kuran okudun oruç tuttun diye günah olmaz hele ki kuranı eline aldın dua ettin diye hiç olmaz
bu benim uydurduğum bir şey değil kaç tane din adamı da söyledi
ayrıca kuranı okuduğunuzda da bunun böyle olduğunu anlıyorsunuz.....
canım namaz kılmıyorsan kılmanı öneririm. yani regl bitince
ben de aynı senin gibi sıkıntılı dönemimde başladım ve inanki her şey yoluna girdi.
sıkıntım da geçti şükür.
namaz kıldığın için adetliyken de o namazların etkisiyle sıkıntı çekmiyor insan
inşallah huzura kavusursun
neden tartışalım ki bu konuda fikirleşmek bence gayet güzel
ama ben sizin gibi düşünmüyorum yani hadislere dayanarak da aklıma yatmıyor
yine de Allah bilir. herkesin düşüncesi farklı elbette
ayetel kürsi hakkında sorucam canım çünkü o uzun baya okunurmu tam bilemiyorum buraya yazarım
regl iken kuran okuyabilirsin namaz kılabilirsin oruç tutabilirsin hiç bir sakıncası yok
Allah sadece kadını hasta saydığından onun rahatlığı için ibadetten muaf tutmuştur
yapmanda bir sakınca yok...
kadın adetliyken ibadet edemez saçmalığının yahudilikten geldiğini ve bunun bizim dinimizle alakası olmadığını pek çok ilahiyatçı da söylüyor artık
lütfen itibar etmeyin böyle şeylere
istediğiniz zaman istediğiniz şekilde duanızı edin
Tamam canım çok sağol bekliyorum.
canım geç oldu ama sordum adetliyken ayetel kürsi okunmuyo ama fatihayı besmele çekmeden dua niyetine okuyabilirmişsin
ayrıca unuttum söylemeyi o kadar okumak istiyorsan adetliyken türkçe mealini okumalıymışşın
Kızlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın ama relg iken hangi duaları okuyabiliriz ve abdest tutmaz diye biliyorum ama almak gerekir mi ?
Kızlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın ama relg iken hangi duaları okuyabiliriz ve abdest tutmaz diye biliyorum ama almak gerekir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?