- Konu Sahibi KucukBocuk
doğru söylüyorsun canım... bir erkeğe ait olmak fikri herkesçe kabul gören belki...
ve çevrendekiler böyle olunca sen böyle olmayınca da tuhaf oluyor...
sen biliyorsun beni zaten... tek takıldığım bir ilişki değil...
arkadaşlar arasında da böyle...
hani olur yaa biri olmadan asla birşey yapmayan insanlar ; onlardan hiç olmadım ben... olamadım belki... belki birine muhtaç olmaktan özellikle kaçtım...
ama işte eksikliğini hissettiğim şu şimdi kimseye teklifsizce hadi gel şunu yapalım diyemiyorum... birşey yapmak istediğimde düşünüyorum şu anda şunu yapıyordur ; müsait değildiren iyisi aramıyayım ... ve böyle böyle uzalaklaştım galiba herkesten...
bilmem anlatabildim mi :sm_confused:
çok ince düşünceli olmak başa bela zaten böcüm
kırılıcam incinicem diye öyle bir kalkan edinmişiz ki şimdi kendimiz bile yıkamıyoruz
ama bunu yıkmaya çalışmalıyız bence, bir arkadaşını arayıp sana ihtiyacım var diyebilmek
veya birşey anlatmasan bile annenin dizine yatmak
birilerinin kayıtsız şartsız seni sevdiğini bilmek
bunlar herkesin ihtiyacı olan şeyler,
herşeyi kendin halledemezsin, yani edersin ama etmemelisin, birileriyle paylaşılınca daha lezzetli olur
iki mahkumun resmi var, netten baktım ama bulamadım, adını bilmiyorum çünkü ama bu resim beni çok etkiler
mahkumların ayağında zincir ve ucunda demir top var,
işkence olsun diye bu ağırlığı taşımak zorundalar işte,
ama bu mahkumlar birşeyin farkında, dostla paylaşılan yük insana ağır gelmiyor
mahkumların ikisi de diğerinin yükünü taşıyor, yükler aynı belki ama arkadaşına iyilik yaptığını düşünerek onlara zor gelmiyor bu iş...
benim için hayatta başkasının yükünü paylaşmak aynen budur...