- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Bir şeyi ne kadar çok istersek okadar olmazmış.Var mı sizce böyle birşey.Çok istedigim şeyler olmuyo kafaya çok takmaktan mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şeyi ne kadar çok istersek okadar olmazmış.Var mı sizce böyle birşey.Çok istedigim şeyler olmuyo kafaya çok takmaktan mı acaba?
Mesela hayatinizda biri var.Onunla evlenmeyi cok istiyosunuz ama hep engeller cikiyo gibiNe gibi şeyler?
Dimi ama var böyle seylerEvet ne kadar istersen o kadar olmuyor.
Bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir
Beklemiyormuş gibi yapmak lazım sanırım.
Evet bi de ben acayip takiyorum sorguluyorum.kafam hic rahat degil hep biseyler kurup dusunuyorum.elimde degilbence var valla, çünkü bu şeyler endişeyide beraber getiriyor, ya olmazsa ya şöyle kötü olursa derken, aynen korktuğun başına geliyor![]()
Belki bu sizin icin daha hayirlidir.Mesela hayatinizda biri var.Onunla evlenmeyi cok istiyosunuz ama hep engeller cikiyo gibi
Nasil yaniİsterken evrene yanlış enerji gönderiyorsunuz. Beyniniz sizin her söylediğinizi doğru kabul eder, evren istediklerinizi verir. Ama siz endişe duyduğunuz için bilinç altınız yanlış yorumluyor durumu.
Nasil yani
Evet bu soylediklerinin hepsini yapiyorum.Ya soyle olursa ya boyle olursa ya evlendik diyelim bosanirsak.Bi bes sonrasinin planini yapiyorum dusun artikDaha açık nasıl yazılır bilmiyorum. İçinizde taşıdığınız endişeler bilinçaltına yanlış mesaj iletiyor. Konu evlilik sanırım ordan gidelim. Siz hep ya evlenemezsek, ya bir terslik çıkarsa, çok da istiyorum ama ya ailem şunu bunu problem ederse diye düşünüyor hatta bunları dile getiriyorsanız bilinçaltınız bunu evlenmek istemiyorum olarak algılıyor. Evrene de mesaj bu şekilde gidiyor. En basit haliyle durum bu. Bu konuda biraz araştırma yapar kitaplar okursanız nerede hata yaptığınızı bulursunuz.
Evet bu soylediklerinin hepsini yapiyorum.Ya soyle olursa ya boyle olursa ya evlendik diyelim bosanirsak.Bi bes sonrasinin planini yapiyorum dusun artik