Bir şeyi ne kadar istersek?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Bir şeyi ne kadar çok istersek okadar olmazmış.Var mı sizce böyle birşey.Çok istedigim şeyler olmuyo kafaya çok takmaktan mı acaba?

Bir şeyi ne kadar çok istersek okadar olmazmış.Var mı sizce böyle birşey.Çok istedigim şeyler olmuyo kafaya çok takmaktan mı acaba?

bence var valla, çünkü bu şeyler endişeyide beraber getiriyor, ya olmazsa ya şöyle kötü olursa derken, aynen korktuğun başına geliyor:ruh::ruh:

Belki de imkansız bişey istiyoruz ya da olması için sadece istiyoruz bunun için çabalamıyoruz. Bende bunu sorguluyorum olmuyor istediğim hiç bir şey olmuyor

bence var valla, çünkü bu şeyler endişeyide beraber getiriyor, ya olmazsa ya şöyle kötü olursa derken, aynen korktuğun başına geliyor:ruh::ruh:
Evet bi de ben acayip takiyorum sorguluyorum.kafam hic rahat degil hep biseyler kurup dusunuyorum.elimde degil

Bence tam tersi. Bir şeyi çok istersek olur, olmuyorsa gerisinde yatan önemli bir sebep vardır , ya çok çabalamıyoruzdur yada bızım için hayırlı değildir vs. İstemediğim şeyler başıma geldiginde de nankörlük yapmak açıkcası onları da sevmeye çalışırım.

Daha açık nasıl yazılır bilmiyorum. İçinizde taşıdığınız endişeler bilinçaltına yanlış mesaj iletiyor. Konu evlilik sanırım ordan gidelim. Siz hep ya evlenemezsek, ya bir terslik çıkarsa, çok da istiyorum ama ya ailem şunu bunu problem ederse diye düşünüyor hatta bunları dile getiriyorsanız bilinçaltınız bunu evlenmek istemiyorum olarak algılıyor. Evrene de mesaj bu şekilde gidiyor. En basit haliyle durum bu. Bu konuda biraz araştırma yapar kitaplar okursanız nerede hata yaptığınızı bulursunuz.

Daha açık nasıl yazılır bilmiyorum. İçinizde taşıdığınız endişeler bilinçaltına yanlış mesaj iletiyor. Konu evlilik sanırım ordan gidelim. Siz hep ya evlenemezsek, ya bir terslik çıkarsa, çok da istiyorum ama ya ailem şunu bunu problem ederse diye düşünüyor hatta bunları dile getiriyorsanız bilinçaltınız bunu evlenmek istemiyorum olarak algılıyor. Evrene de mesaj bu şekilde gidiyor. En basit haliyle durum bu. Bu konuda biraz araştırma yapar kitaplar okursanız nerede hata yaptığınızı bulursunuz.
Evet bu soylediklerinin hepsini yapiyorum.Ya soyle olursa ya boyle olursa ya evlendik diyelim bosanirsak.Bi bes sonrasinin planini yapiyorum dusun artik

bir seyi ne kadar cok istersen o kadar mucadele etmelisin. ben bu yonden bakiyorum olaya. bir seyi ne kadar cok istersem hep bi engel cikiyor . ama 1 engel 2 engel 3 engel derken birgun elbet amacina ulasacagini dusunuyorum. tabiki allah nasip ettiyse.

Tam olarak buna inanmiyorumda, dogru sekilde ve hayirli sekilde olmasini istemeyi unutuyoruz galiba...
Cok istedim eski esimle evlenmeyi, cok sevmistim. Sanirim hayatimda ona sahip olmaktan daha cok hicbirseyi istememisimdir. Sonunda olduda. Ama biyerlerde biseyi yanlis istemisim, yada hayirli olmasi konusunda biraz hatali dua etmisim demisimdir bazen. Allah duami kabul etti evet, onu bana verdi, ama duami eksik etmisim sanirim ki hayirli olan kisi degilmis omrumede ahiretimede, ki bitti. Cunku sonrasindada 'bana dogru karari, hem omrume hem ahiretime hayirli olan seyi yapma gucu ve kuvveti ver Allahim' diye dua ettigimde, ondan vazgecme gucude verdi.

Daha konunu okudum hemen bir üye sormuş ne gibi şeyler diye dedim içimden kesin sevgilisi
Kız sen hala o davada mısın?
Bir de hayatta kazanma yolları filan vardır onu bilmek gerek oldurursun bazı istediklerini filan uzun vadede
Kısa vadede hemen gerçekleşmez ne yazık ki...

Back
X