Hic çalışmadım evlendikten sonra 1 gün bile ama biliyor musunuz ev bag bahce hepsini benim yatirimlarimla aldık bütçeyi ben yönettim misal o ay sıkışık miyiz değil tatil markete gitmedim evde ne varsa erişte bulgur menemen vs yaptım yedik 5 kişiyiz paramız var Allaha şükür sizin deyiminizle maaş gelecek evet ama ben ne yaptım o süreyi eksiye düşmeden geçirdim ki gelen maaşta eksi olmasınevet arkadaşlar bir siz çalışıyorsunuz insanlar hep hazır para yiyor biz hiç iş hayatı görmedik hiç zorluk yaşamadık şu kk de kibirden ölen ama mutsuz binlerce kadın var okulum bitti hep çalıştım hiçte zorlanmadım ama artık bıraktım istemiyorum bu kadar basit 90 bin maaş alan adam benim 22 binime kalmadı, hazır para harcamakta harika birşey özel sektörde milletin o deccal suratını çekecegime. 2 aya toparlanırız, şuraya sorulan soruya hiçmi adam gibi cevap verilmez anlamadım hepiniz mutsuz kibir depoları.
Olay çalışıp calismamaktan ziyade bütçe planlanmaktan geçiyor
Tatili kıştan alıp ödüyoruz
Kurban parasını bayram günü başlıyorum daha biriktirmeye elime geçeni atiyorum kurban kumbaram var
Bütçe planlarken maasimizin yarısını yok sayıyorum
Kredi kartım var ama taksitli alışverişte avantajlı oluyor mutlaka diğer aya dönmesini bekliyorum vs vs yani bunun gibi bir sürü şey bilmiyorum anlatabildim mi olay çalışmanız değil olay finansal okur yazarlık