- 13 Aralık 2016
- 763
- 230
- 103
- Konu Sahibi Cesur_lotus
Korkutuyor kendinceSiz iyi bir avukat bulun bence ne demek bir sey vermem onun keyfine mi kalmis??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkutuyor kendinceSiz iyi bir avukat bulun bence ne demek bir sey vermem onun keyfine mi kalmis??
Ağırlık yerine biraz daha esnemeye yönelik sporlar yapmanız daha iyi olur bence yumuşamanız açısından pilates yoga gibi.Ben de iki günde bir duş alsam da her gün mutlaka vücudumu yıkayıp lavantalı tuzla peeling yapıyorum kendime.Bebeğim öğle uykusuna yattığında hemen makyaj saç yapar güzel dar elbiseler giyerim.Evde hafif topuklu terlik kullanıyorum.Bunları kendimi iyi hissetmek için yapıyorum kimse için değil.Bakım ve spor yapmanız çok hoş zaten hem de 15 senedir.Ama sizin yumuşamanız lazım.Ve bence aynaya baktığınızda iç çamaşırından tut üstünüze kadar kendinizi of be ne hatunum demeniz lazım.Bu enerji hem size iyi gelir hem dışarı yayılır.Acaba diyorum ki sizin bu yazdıklarınızı okuyunca ben çok erilleşmiş olabilir miyim? Çünkü 15 senedir hayatımda spor var bu gerektiğinde ağırlık kaldırmak da oluyor. Her gün en az bir defa duşa giriyorum ama genelde 2 o yüzden takatuka ya da makyaj Ben de kalmıyor zaten. Sadece temizliğe çok önem veririm makyaj yapmasam bile cildini temizleme jelleri tonikler kremler ve bakım yaparım ama gözü hoş görünüyor mu dersiniz no
Eşiniz haksız mı sizce?Söylediğini biliyor musunuz sen o zaman geçtin üniversite okuyordun tek başına kendi ayaklarının üzerinde duruyordu ailen olmadığı halde hayatı olumlu bakıyordu ben seni güçlü zannettim ama hiç öyle değilmişsin
15 yıldır iş aramıyorum ki biz iyiydik son 4 seneye kadarEşiniz haksız mı sizce?
Hatırladığım konularınızın çoğunda gerçek bir adım atmaya çekinen, yapmadıklarını eşine bağlayan, sadece sızlanan bir kadın var.
Spor eğitimleri aldığınızda hemen sosyal medyaya yönelmek yerine ufaktan başladığınız salon eğitmenliğine devam etseydiniz. Orada da işin kolayına kaçma istemişsiniz aslında. Siz bir yerde şekilde sebat gösterseydiniz eşinizin yaklaşımı da farklı olabilirdi.
15 yılda kendinize iş konusunda bir yol bulabilirmişsiniz. Bulmamışsınız. Sosyal değilim demişsiniz evde, kendi kendinize takılmak kolay gelmiş.
Şimdi de farklı mücadeleler yerine eşimle iyi olayım, evliliğim var olan düzenim devam etsin derdindesiniz yine. Konforunuzdan ödün vermek istemiyorsunuz. Boşanmak istememe ayrı bir mesele siz başka adımlar atmak istemediğinizden evli kalma derdindesiniz.
Bu arada eşinizde normal değil. Gerçekten boşanmak istiyorsa size hakaret etmek kötü davranmak yerine, düzgünce konuşup, çocukları gözetecek bir boşanma planıyla hayatınızdan çıkar. Bir erkek gitmek isterse gider. 2 yıldır öfke kusup, aynı yerde kalmasının bir anlamı yok.
Nasıl bir konfor denirse buna sürekli küsen bir eş sadece çocukları ile ilgili baba ve anne maddi konfor olabilir sadece o da gerçekten kısıtlı düşündüğümüz gibi değilEşiniz haksız mı sizce?
Hatırladığım konularınızın çoğunda gerçek bir adım atmaya çekinen, yapmadıklarını eşine bağlayan, sadece sızlanan bir kadın var.
Spor eğitimleri aldığınızda hemen sosyal medyaya yönelmek yerine ufaktan başladığınız salon eğitmenliğine devam etseydiniz. Orada da işin kolayına kaçma istemişsiniz aslında. Siz bir yerde şekilde sebat gösterseydiniz eşinizin yaklaşımı da farklı olabilirdi.
15 yılda kendinize iş konusunda bir yol bulabilirmişsiniz. Bulmamışsınız. Sosyal değilim demişsiniz evde, kendi kendinize takılmak kolay gelmiş.
Şimdi de farklı mücadeleler yerine eşimle iyi olayım, evliliğim var olan düzenim devam etsin derdindesiniz yine. Konforunuzdan ödün vermek istemiyorsunuz. Boşanmak istememe ayrı bir mesele siz başka adımlar atmak istemediğinizden evli kalma derdindesiniz.
Bu arada eşinizde normal değil. Gerçekten boşanmak istiyorsa size hakaret etmek kötü davranmak yerine, düzgünce konuşup, çocukları gözetecek bir boşanma planıyla hayatınızdan çıkar. Bir erkek gitmek isterse gider. 2 yıldır öfke kusup, aynı yerde kalmasının bir anlamı yok.
4 yıldır ciddi anlamda iş aradınız, uğraşıp durdunuz ve hiçbir şey bulamadınız mı?15 yıldır iş aramıyorum ki biz iyiydik son 4 seneye kadar
Şekerim ben derim göz var nizam var zaten görüyorum kendimi de. Hani dişil dişin bir kadın değilim. Bu arada çocuklarım da küçük değil yani evde süslenip kocamı bekleyecek kadar. Normal günlük kıyafetler eşofman giyiyorum işteAğırlık yerine biraz daha esnemeye yönelik sporlar yapmanız daha iyi olur bence yumuşamanız açısından pilates yoga gibi.Ben de iki günde bir duş alsam da her gün mutlaka vücudumu yıkayıp lavantalı tuzla peeling yapıyorum kendime.Bebeğim öğle uykusuna yattığında hemen makyaj saç yapar güzel dar elbiseler giyerim.Evde hafif topuklu terlik kullanıyorum.Bunları kendimi iyi hissetmek için yapıyorum kimse için değil.Bakım ve spor yapmanız çok hoş zaten hem de 15 senedir.Ama sizin yumuşamanız lazım.Ve bence aynaya baktığınızda iç çamaşırından tut üstünüze kadar kendinizi of be ne hatunum demeniz lazım.Bu enerji hem size iyi gelir hem dışarı yayılır.
Eski konularınıza da baktım 2019 da da evliliğinizdeki sorunlardan bahsetmişsiniz.15 yıldır iş aramıyorum ki biz iyiydik son 4 seneye kadar
Ya o sırada kocan ne yapıyor sanki Allah aşkına? Tertemiz sporunu bile aksatmayan üstelik eşinden kac yaş küçük bir kadınsın o ne yapıyor sanki senin için? Bunu sadece dış görünüş dişilik konusu için söylüyorum. Özelden de konuştuk durumun bunlarla alakası yokŞekerim ben derim göz var nizam var zaten görüyorum kendimi de. Hani dişil dişin bir kadın değilim. Bu arada çocuklarım da küçük değil yani evde süslenip kocamı bekleyecek kadar. Normal günlük kıyafetler eşofman giyiyorum işte
Eski konularınıza da baktım 2019 da da evliliğinizdeki sorunlardan bahsetmişsiniz.
O konuya bakılırsa sorunun asıl kaynağı da sizsiniz, sizin eşinize karşı tavırlarınız. O kadar yılın sorunları da kolay kolay çözülmez. Eşimizin öfkesi de bir olay değil yılların birikimi.
Kiz sen ne ajanlık yapiyonEski konularınıza da baktım 2019 da da evliliğinizdeki sorunlardan bahsetmişsiniz.
O konuya bakılırsa sorunun asıl kaynağı da sizsiniz, sizin eşinize karşı tavırlarınız. O kadar yılın sorunları da kolay kolay çözülmez. Eşimizin öfkesi de bir olay değil yılların birikimi.
Diyorum ya o şuan 36 yaşında olsaydı İnan ki eskiden ben haksiz bile olsam dayanamaz gelirdi ,şimdi doymuş olabilir libidosu azaldığı için eskisi kadar aklına seks gelmiyor olabilir ,ama bu çok bencilce değil miYa o sırada kocan ne yapıyor sanki Allah aşkına? Tertemiz sporunu bile aksatmayan üstelik eşinden kac yaş küçük bir kadınsın o ne yapıyor sanki senin için? Bunu sadece dış görünüş dişilik konusu için söylüyorum. Özelden de konuştuk durumun bunlarla alakası yok
Buldum tabii ki çocuklar küçük dedi izin vermedi.son 2 senede çok pis huyu değişti adamın4 yıldır ciddi anlamda iş aradınız, uğraşıp durdunuz ve hiçbir şey bulamadınız mı?
Niye ayıp mı süslenmeniz çocuklar küçük olmasa ne olacak sankiŞekerim ben derim göz var nizam var zaten görüyorum kendimi de. Hani dişil dişin bir kadın değilim. Bu arada çocuklarım da küçük değil yani evde süslenip kocamı bekleyecek kadar. Normal günlük kıyafetler eşofman giyiyorum işte
Niye düğüne tek gidiyor sizi götürmüyorBu arada işkinlendiğim bir şey var, her hafta sonu akrabalarının yanına gidiyor kahvede falan takılıyorlar genelde düğünde oluyor o da düğüne de gidiyor. Acaba öyle yakın çevresinden falan birini bulmuş olabilir mi ne dersiniz kızlarben kotumserim biraz ya
Ajanlık falan değil yaptığım da. Evliliğinizin yıllardır nasıl olduğunu bilmeden yorumların aslında size hiç faydası yok. Biraz içinizi dökmüş olursunuz o kadar.Kiz sen ne ajanlık yapiyonama Adalet suç suçlu bu şekilde olmaz,patolojik adalet olur bu.kim neyi neden hangi zihniyetle yaptığı çok oenmli
Düşünmekten kasıt makyaj takı ise olur belki denerim.ama açık seçik giyinemem ki mesela göğüs catalamin gozukecehi bir şey giyemem evin içinde.Niye ayıp mı süslenmeniz çocuklar küçük olmasa ne olacak sanki
Kocam bakmaz,çocukların ikide bir gözü gider oraya inanın kiDüşünmekten kasıt makyaj takı ise olur belki denerim.ama açık seçik giyinemem ki mesela göğüs catalamin gozukecehi bir şey giyemem evin içinde.
Kocam bakmaz çocuklar bakar inanın kiNiye ayıp mı süslenmeniz çocuklar küçük olmasa ne olacak sanki
BEn gitmek zaten didinin Didisi, köylüsüNiye düğüne tek gidiyor sizi götürmüyor