- 30 Ocak 2014
- 5.017
- 11.050
- 448
- Konu Sahibi Cesur_lotus
Astroloji olsa da herkesin yine kendi iradesi var. Boşanacaksanız onu da gördünüz mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de çocukların yanında giyme canım çocuklar uyuyunca güzel bir gecelik giy sonra dön arkanı uyu :dDüşünmekten kasıt makyaj takı ise olur belki denerim.ama açık seçik giyinemem ki mesela göğüs catalamin gozukecehi bir şey giyemem evin içinde.
Ajanlık falan değil yaptığım da. Evliliğinizin yıllardır nasıl olduğunu bilmeden yorumların aslında size hiç faydası yok. Biraz içinizi dökmüş olursunuz o kadar.
Evet normalde geçen sene olması lazımdı ama biz kafada bitirdik sadeceAstroloji olsa da herkesin yine kendi iradesi var. Boşanacaksanız onu da gördünüz mü?
O benden o kadar önce yatağa girip horlamaya başlıyor ki,gecelik giysem bile farketmez ki yataklar ayrı.yataknhayatimiznda yokSen de çocukların yanında giyme canım çocuklar uyuyunca güzel bir gecelik giy sonra dön arkanı uyu :d
Ne kadar zamandır cinsellik yok meselaO benden o kadar önce yatağa girip horlamaya başlıyor ki,gecelik giysem bile farketmez ki yataklar ayrı.yataknhayatimiznda yok
Vah vah. Adam neler yaşamış ya. Kocam harita marita bi şeyler bakıp hayatı burnumdan getirse onu hastaneye yatırırım ne çekcem.Hayır şekerim ben astroloji ile ilgileniyorum ve 15 senelik kocamı tanıyorum normalde bayanın gözüne bile bakamayan bir adam bir ay lık işi alınmış 4 -5 kız. Hemen sabahın 9'unda servisten birlikte inip yürümeleri ve hiçbirisiyle konuşmuyorum demişti daha önce insan konuşmadığı biriyle nasıl yürür? Gönlünün kaydığını düşünüyorum aldattığını değil ya da değişiklik olsun diye ama bu bile bana ağır geldi
Geçen sene Şubat'ta vardı Mart'ta bir kavgayla bitti haziranın son haftasına kadar,sonra o köye gitti bir ay kaldı sonra başka kardeşler falan gezmeler bir Eylül'de barıştık bir hafta sonra yine yok.bu senede 6 aydır küs ,saydam sayilmiycak kadar az,bence yaşı 46 onunda etkisi var arzusu azalmış kadınlara karşı bir 30-35 gibi olamaz heralde değil miNe kadar zamandır cinsellik yok mesela
Ciddi misinVah vah. Adam neler yaşamış ya. Kocam harita marita bi şeyler bakıp hayatı burnumdan getirse onu hastaneye yatırırım ne çekcem.
Ne yapabilirim işte ,artık karı kocaliga geçmek istiyorum ha olmuyor zaten istemiyorsa belli olur bu bir yerlerindende.aylardir öfkesinden tutuyor kendini diye düşünüyorumŞuncağız bir olaydan, ki üstelik ortada elle tutulur bişey de yok, sorun çıkartıp 2 yıl adamın başının etini yediyseniz şu anki haliniz sadece adamın suçu değil.
İki yıl adamın içinden geç, sonra karı koca olmak istiyom.Ne yapabilirim işte ,artık karı kocaliga geçmek istiyorum ha olmuyor zaten istemiyorsa belli olur bu bir yerlerindende.aylardir öfkesinden tutuyor kendini diye düşünüyorum
Denemek istiyorum ne var bunda,kusura bakmasın da oda hemen azıcık gelenin yanında yurimiycek.gozu dışarda bence çoğu erkegin evinde her halini gördüğü bir eşten zamanla hele ki 15 yılı devirdiyse ortak oluyorlar sadece bizde yaş farkı olmasa belki bizde ortak olurdukİki yıl adamın içinden geç, sonra karı koca olmak istiyom.
Yani bu herkese göre değişir 20'li 30'lu yaşlarda olup hiç eşiyle ilgilenmeyenleri de okuyoruz bugun bile kac konu vardı böyle bazısı 40'indan sonra coşuyor meselaGeçen sene Şubat'ta vardı Mart'ta bir kavgayla bitti haziranın son haftasına kadar,sonra o köye gitti bir ay kaldı sonra başka kardeşler falan gezmeler bir Eylül'de barıştık bir hafta sonra yine yok.bu senede 6 aydır küs ,saydam sayilmiycak kadar az,bence yaşı 46 onunda etkisi var arzusu azalmış kadınlara karşı bir 30-35 gibi olamaz heralde değil mi
Şu saatten sonra iş bulmak düzen kurmak zor geldi diye düzeltme telaşına düştünüz anlıyorum ama keşke baştan hesap edip elle tutulur bişey görmeden sırf yapabiliyorsunuz diye adamın canına okumasaydınız keşke. O da öyle cana okunmaz böyle okunur diyor.Denemek istiyorum ne var bunda,kusura bakmasın da oda hemen azıcık gelenin yanında yurimiycek.gozu dışarda bence çoğu erkegin evinde her halini gördüğü bir eşten zamanla hele ki 15 yılı devirdiyse ortak oluyorlar sadece bizde yaş farkı olmasa belki bizde ortak olurduk
Her ikisideYani bu herkese göre değişir 20'li 30'lu yaşlarda olup hiç eşiyle ilgilenmeyenleri de okuyoruz bugun bile kac konu vardı böyle bazısı 40'indan sonra coşuyor meselaoturup konuşun bence sorun sizden soğuması mi yoksa genel olarak cinsellikten soğuması mi
Alışkın olmadığın için sana öyle geliyor sen alışırsan ev ahalisi de alışır.Ben de müstehcen fantezi de giyin demiyorum tabi gece olabilir sabah üstüne sabahlık geçiriverirsin bacımsuKocam bakmaz,çocukların ikide bir gözü gider oraya inanın ki
Kocam bakmaz çocuklar bakar inanın ki![]()
Biz ayrı yatıyoruz.bu arada acaip horlar kendisi iyy vallahi bı tiksindim benim adamdanAlışkın olmadığın için sana öyle geliyor sen alışırsan ev ahalisi de alışır.Ben de müstehcen fantezi de giyin demiyorum tabi gece olabilir sabah üstüne sabahlık geçiriverirsin bacımsu
Eski konulara baktım bu arada, çekilir dert değilsininiye öyle dediniz
Niye öyle dediniz siz şimdiEski konulara baktım bu arada, çekilir dert değilsiniz.