• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler koptu gitti

Ne işe yarıyor 🥲 bari bir astroloji Instagram kanalı açıp orada paylaşım yapın. Pilates konusunda da 36 yaş nedir ki? Destek olacağına bir de manipule ediyor. Bence ilgi alanlarınızı kullanıp bır seyler yapın
Aman aman yapmasın? Kadın onlara baka baka yuvasını yıkmış. Bir de başkalarına sebep olması.

Konu sahibi tedavi olmanız gereken bir durum var gibi kocanın gözünü korkutmuşsun..

Merhaba arkadaşlar Ben size şimdi bir şey danışacağım. Uzun zamandır astroloji tarotla ilgileniyorum eğitimler aldım. Harita okumayı biliyorum yani. 2022 yıli eşimin eşimin karmik eş evlilik döngüsüydü Ben de o dönem bunu bildiğim için biraz takip ettim. Yerinde 4-5 tane bayan çalışıyor Bir tanesi ile onu yürürken gördüm kendinden 16 yaş falan küçüktür.
Ben tabii ki olay çıkarttım iki sene burnundan getirdim. Eşim elinden geleni yaptı aslında bilmiyorum öyle diyor yaptım diyor mesela hiç iletişim kurmadı söylediğine göre.servis güzergahını değiştirdi falan...
Ben kuruntulu bir hale geldim,iyi olsaktanhep sorguladım.eşim de artık bana bağırmaya hakaret etmeye küsmeye başladı.
Şİmdi sene 2025 ,ben bu 3 senede asagiladim ve asagilandim.karilik kocaligi bitirdik. Birbirimize düşman gibi davranıyorduk.cocuklarla ikimiz ayrı ayrı iyi ama o ve ben berbat !
Ben 36 o 46 yaşında ben daha bireysel o daha toplumsal biri.2 çocuğumuz var.ben kendi hobileri heveslerine zaman ayıran biriyim.başak burcuyum.
NE zaman konuşmaya çalışsam çözelim ben genç bir kadınım rahatsız oluyorum böyle aylarca benden uzak durmandan desem sen kadın değilsin sen sanki çok mu istiyon sen bu hale getirdin gibi sürekli ama aylarca hergun sürekli sadece suçluyor.gecen zamana mutsuzluga yazık değil mi?
Ben manipulasyona mi uğruyorum?
Bosanalim dedi.
Ama sonra sana hiç birşey vermem de dedi.
Korkutuluyor muyum?
Ben onu yaşamaktan bezdirmişim.
Sizce ne yapmali? Adam haklı mi?
Ben astrolojiyi nasıl birakicam?
Yani iki yıl sırf kiskançliktan zehir ettim derseniz geri eskisi olmak çok zordur. Bile isteye uzun süre kinlenmek nasıl başardınız? Gerçekten samimi pişmanlık varsa bir süre alttan alacan. Varsın iki lafı fazla olsun. Yok karakterime ters dersen yapacak bir şey yok. Not. Astroloji ile uğraşmak insanda huzur bırakmaz.

Yani iki yıl sırf kiskançliktan zehir ettim derseniz geri eskisi olmak çok zordur. Bile isteye uzun süre kinlenmek nasıl başardınız? Gerçekten samimi pişmanlık varsa bir süre alttan alacan. Varsın iki lafı fazla olsun. Yok karakterime ters dersen yapacak bir şey yok. Not. Astroloji ile uğraşmak insanda huzur bırakmaz.
Aynen öyle huzurum kalmadı iç huzurum

Tabii ki eksik mesela bu olaydan sonra bana yaklaşımı çok değişti artık daha az özenli cinsel ilişki az girmeye başladı ve son iki senede 6 defa yapmışızdir. Onu geçti m hadi diyalog yok. Benim mememde kist çıktı incelenmesi gereken bu bile umurunda olmadı
Sen eşini seviyor musun

Bu konuda anlatılmayan şeyler olduğunu düşünüyorum. Eşini ben hiç masum bulmadım en başında kendisinden 10 yaş küçük kadına bakan 16 yaş küçüğe de bakar

Bu konuda anlatılmayan şeyler olduğunu düşünüyorum. Eşini ben hiç masum bulmadım en başında kendisinden 10 yaş küçük kadına bakan 16 yaş küçüğe de bakar
Ben de 10 yaşın az bir fark olmadığını düşünüyorum çünkü 21 yaşındaydım ve aslında ergenlikten yetişkinliğe geçişi son safhasi üniversitem yeni bitmişti kendime bir yol çizmek istiyordum orada tuttu beni bırakmadı işte.hqyatimi aldı gibi

Bu arada kendi sevgilisi vardı beni görüp beğenip hoşlandığında ve iletişim kurmak istediği zaman aynı zamanda ayrıldı kendi 4 yıllık ilişkisinden

Söylediğini biliyor musunuz sen o zaman geçtin üniversite okuyordun tek başına kendi ayaklarının üzerinde duruyordu ailen olmadığı halde hayatı olumlu bakıyordu ben seni güçlü zannettim ama hiç öyle değilmişsin

Yahu belki adamın yanına geldi bişey sordu.Belki denk geldi.Adam yapacak olsa evin yanında mi yapar sizce?Bende çok hoşlanmam böyle seylerden ama uyarir geçerdim.siz çok abartmissiniz. Kabul ederse evlilik terapisti ne gidebilirsiniz.Kimseyi bu kadar bunaltmaya hakkınız yok.
Birlikte indiler servisten birlikte yürüdülerBirlikte indiler servisten birlikte yürüdüler

Zaten devam ediyoruz ama ben evde hizmetçi gibi o işe gidip geliyor karı kocalık yok
Kendinizi hizmetçi olarak düşünmeniz kurban rolüdür.Yapmak istemediğiniz şeyleri yapmayın yapmak istiyorsanız yapın fakat bu sizin hizmetçi olduğunuz anlamına gelmez sonuçta istediğiniz için yapıyorsunuzdur.Eşinize yumuşak fakat mesafeli olun.Şikayetçi olmadan hayatınızda mutlu olmaya bakın.Eşiniz sizinle ilgilenmediğinde içeri geçip kitap okuyun veya spor yapın veya imkan varsa arkadaşlarınızla buluşun.Artık o size kalmış sizi ne mutlu ediyorsa.Fakat astrolojiyi bırakın.Eşiniz sizinle ilgilenmeye başladığında onun verdiği kadar siz de ilgi verin.İlgilenmiyorsa siz de ilgilenmeyin fakat dediğim gibi mutlu bir kadın olun.Sonrasında ne oluyor ne bitiyor bir bakın.

Kendinizi hizmetçi olarak düşünmeniz kurban rolüdür.Yapmak istemediğiniz şeyleri yapmayın yapmak istiyorsanız yapın fakat bu sizin hizmetçi olduğunuz anlamına gelmez sonuçta istediğiniz için yapıyorsunuzdur.Eşinize yumuşak fakat mesafeli olun.Şikayetçi olmadan hayatınızda mutlu olmaya bakın.Eşiniz sizinle ilgilenmediğinde içeri geçip kitap okuyun veya spor yapın veya imkan varsa arkadaşlarınızla buluşun.Artık o size kalmış sizi ne mutlu ediyorsa.Fakat astrolojiyi bırakın.Eşiniz sizinle ilgilenmeye başladığında onun verdiği kadar siz de ilgi verin.İlgilenmiyorsa siz de ilgilenmeyin fakat dediğim gibi mutlu bir kadın olun.Sonrasında ne oluyor ne bitiyor bir bakın.
Bayıldım cevabınıza. Sadece şunu nasıl yapacağım yumuşak ama mesafeli olmak bu nasıl olur? Örnek vererek de açıklayabilirsiniz.

Biraz daha rahat bırakmalı didiklememeliyim.
Ama şu olasılıkta aklımda var açıkçası şimdi Ben 36 yaşındayım o ise 46 yaşında bazı şeylere doymuş olabilir mi yani Ben aslında sevilmek arzulanmak isterken o bunu artık eskisi gibi hissetmiyor olabilir mi? Dürtüleri azalmış ,36 yaşındayken o fişek gibiydi.
Sırf cinsellik için ben haksız da olsam alttan alırdı ama şimdi 5 ay yapmasa onun umrunda değil.

Bayıldım cevabınıza. Sadece şunu nasıl yapacağım yumuşak ama mesafeli olmak bu nasıl olur? Örnek vererek de açıklayabilirsiniz.
Yumuşak ama mesafeli olmak şudur.Yüzünüzde gülümseme vardır ve ses tonunuz yumuşaktır.Kendinizi dişi hissedecek şekilde giyinmiş süslenmiş evde sakin sakin acele etmeden işlerinizi yapıyorsunuzdur.Ne bu ya ben hizmetçi miyim dediğiniz yerde durup( bütün işlerinizi bırakıp) size iyi gelen şeyleri yaparak kendinizi tekrar mutlu ediyor sonrasında kalan işlerinize müsait bir psikolojideyken devam ediyorsunuzdur.Eşiniz sizi sinirlendirdiğinde ya da tetiklediğinde ya da kafanızda kurduğunuzda tepkisiz kalıyor mutluluğunuzu bozmuyorsunuz gerekirse oda değiştirip tekrar kendinizi mutlu ediyorsunuz.Tartışmaya girmiyor tartışma olduğunda yumuşak bir ses tonuyla şuan bu ses tonuna cevap vermek istemiyorum sakinleştiğinde konuşmak istersen buradayım diyorsunuz.Arkadaşlarınızla konuşup hahah kihkih gülüyorsunuz video izleyip kahkaha atıyorsunuz vs vs.Yanına gidip sırnaşmıyor herhangi bir talepte bulunmuyorsunuz ama konuşurken gayet yumuşak konuşuyorsunuz.

Biraz daha rahat bırakmalı didiklememeliyim.
Ama şu olasılıkta aklımda var açıkçası şimdi Ben 36 yaşındayım o ise 46 yaşında bazı şeylere doymuş olabilir mi yani Ben aslında sevilmek arzulanmak isterken o bunu artık eskisi gibi hissetmiyor olabilir mi? Dürtüleri azalmış ,36 yaşındayken o fişek gibiydi.
Sırf cinsellik için ben haksız da olsam alttan alırdı ama şimdi 5 ay yapmasa onun umrunda değil.
Deli gibi spor yapın ve aşk filmleri izleyin o da bunları görsün.Yüz yogası yapabilirsiniz.Pilates yapabilirsiniz.Meditasyon dinleyebilirsiniz.Kendinize yönelin.

Deli gibi spor yapın ve aşk filmleri izleyin o da bunları görsün.Yüz yogası yapabilirsiniz.Pilates yapabilirsiniz.Meditasyon dinleyebilirsiniz.Kendinize yönelin.
Acaba diyorum ki sizin bu yazdıklarınızı okuyunca ben çok erilleşmiş olabilir miyim? Çünkü 15 senedir hayatımda spor var bu gerektiğinde ağırlık kaldırmak da oluyor. Her gün en az bir defa duşa giriyorum ama genelde 2 o yüzden takatuka ya da makyaj Ben de kalmıyor zaten. Sadece temizliğe çok önem veririm makyaj yapmasam bile cildini temizleme jelleri tonikler kremler ve bakım yaparım ama gözü hoş görünüyor mu dersiniz no

Back
X