• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler koptu gitti

Sizin bir ugrasiniz yok mu kocanizi takip ediyorsunuz surekli?
2 yil burnundan getirmissiniz adam nasil ilgi arzu duysun size?

Sizin bir ugrasiniz yok mu kocanizi takip ediyorsunuz surekli?
2 yil burnundan getirmissiniz adam nasil ilgi arzu duysun size?
Var uğraşlarım tabii ki sadece adamın böyle uzak durması acaba başlası mı var sorusuna sürüklüyor beni.allah aşkına evliyim 36 yaşındayım adam 46 yaşında nasıl 6 ay sarılmadan bile durabilir ki cinselligi gectim

Gerçekten gidip muayene olun önce doktora gidin sonra terapiye, bu şüpheci yaklaşımlar hiç normal değil. Hemde ortada fol yok yumurta yokken
Tamam ortada fol yok yumurta yok ama bu kadar uzak durması mesela 6 ay bir kere bile sarılmaması normal mi? Bu da beni acaba başkası mı var sorusuna sürüklüyor.

Var uğraşlarım tabii ki sadece adamın böyle uzak durması acaba başlası mı var sorusuna sürüklüyor beni.allah aşkına evliyim 36 yaşındayım adam 46 yaşında nasıl 6 ay sarılmadan bile durabilir ki cinselligi gectim
Kendinizden soguttuysaniz yaklasmaz yani cok normal

3 sayfa kadar okuyabildim
Peki siz hatanızı kabul edip bir şans isteniz mi eşinizden?

Adam demek ki baktı ki düzelmiyorsunuz sizden uzak durarak sizi cezalandırmak istemiş ama siz anlamamakta ısrar etmişsiniz

3 sayfa kadar okuyabildim
Peki siz hatanızı kabul edip bir şans isteniz mi eşinizden?

Adam demek ki baktı ki düzelmiyorsunuz sizden uzak durarak sizi cezalandırmak istemiş ama siz anlamamakta ısrar etmişsiniz
Tabi ki özür diliyorum şans istiyorum sen de biraz yardımcı ol hemen bir anda düzenleme bekleme o yüzden hemen tripler atma diyorum ama anlamıyor şöyle ki ben de kendimi tutamıyorum bazen astroloji de aldatımın etkisi var diyorum başlıyorum konuşmaya 😔 o kadar gerginim ki düşünsenize evde bir koca var ama sizi yok sayıyor görmüyor bir şekilde tatmin etmiyor. Kendi nasıl bu kadar uzak durmaya katlanıyor bunu anlamıyorum

Back
X