- 13 Aralık 2016
- 731
- 230
- 103
- Konu Sahibi Cesur_lotus
Astroloji harita yorumlama aslında bayag bayag çalıştım öğrendim,hissederek yapılan birşey değil kiHiç ama hiç gerek yok bu tarz işlere bence de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Astroloji harita yorumlama aslında bayag bayag çalıştım öğrendim,hissederek yapılan birşey değil kiHiç ama hiç gerek yok bu tarz işlere bence de
Sizin için demedim ben genel anlamda kahve Tarot vs fal baktırmayı sağlıklı bulmuyorum saygı duyarımAstroloji harita yorumlama aslında bayag bayag çalıştım öğrendim,hissederek yapılan birşey değil ki
Evet ama benim bu çok bildiğini sanan arkadaşım bile parayla bakıyor. Kadınlar fal tarot dedin mi şeker görmüş karınca gibi üşüşüyorlar. Hem çoğu bir şey bilmiyor bilenin de faydası yok bilse ne olacak yani. Bize o dönemki durum için tarih verdi mesela 4-5 sene diye. Evet öyle oldu ama bize ne faydası oldu bunu bilmeninHiç ama hiç gerek yok bu tarz işlere bence de
Bir kitap 200 TL diye pahalı diyip fala 500 TL ödeyenler vsrEvet ama benim bu çok bildiğini sanan arkadaşım bile parayla bakıyor. Kadınlar fal tarot dedin mi şeker görmüş karınca gibi üşüşüyorlar. Hem çoğu bir şey bilmiyor bilenin de faydası yok bilse ne olacak yani. Bize o dönemki durum için tarih verdi mesela 4-5 sene diye. Evet öyle oldu ama bize ne faydası oldu bunu bilmenin![]()
İyisin iyi ,aşk geliyor sana ciddiyim kulağı burnundaoğlak yükselen yay hakkında ne diyorsun abla nasipleneyim bari bende :d
evliyim ben yafİyisin iyi ,aşk geliyor sana ciddiyim kulağı burnunda![]()

Hiç acımıyorlar fala. Is yerinde bir kız var baska şehirlere gidiyormus fal baktırmayaBir kitap 200 TL diye pahalı diyip fala 500 TL ödeyenler vsr![]()
Evet aynen öyle oluyoro ne ya karmik marmik
nolmuş servisten beraber indiği biriyle yürüyünce.
2 sene bunun kavgası mı edilir.
şaka gibi konu.
siz takıntı haline getirmişsiniz herhalde bu astrolojiyi bakıp bakıp ona göre mi yön veriyorsunuz davranışlarınıza.?
İşte gerçekten insanı mahveder böyle şeyler . Gazeteden burç okumaya benzemezHiç acımıyorlar fala. Is yerinde bir kız var baska şehirlere gidiyormus fal baktırmayakadin buna demis ki "sende büyü var, bir kadın yapmış aileden. Yatağına bak sari sari izler göreceksin" gerçekten de yatağımda sari izler vardı diyor. Kızım dedim o izler hemen hemen her yatakta var terleyince ıslanınca yaylar leke yapiyor
bu diyor ki hayır domuz yağı bence
![]()
Bence astroloji matematik ve bilgi de olsa yine de Allah'ın sevmediği pis isler.ben her gece tövbe bir daha bakmiycam diyorum sabah hobaa dön başaİşte gerçekten insanı mahveder böyle şeyler . Gazeteden burç okumaya benzemez
Evet aynen öyle oluyor
Ciddi terapi alacaksın evde ne var ne yok bununla alakalı atacaksın bu konuları konuşmayacaksın . Nasıl alışıp çoğalttıysan öyle azaltıp bitireceksinBence astroloji matematik ve bilgi de olsa yine de Allah'ın sevmediği pis isler.ben her gece tövbe bir daha bakmiycam diyorum sabah hobaa dön başanasıl kurtulcam
böyle bi yorum okumuştum:''değişik bir karmadır. sert ve disiplinli olduğunda çok sert ve disiplinli, duygusal ve boşvermiş olduğunda da çok duygusal ve boşvermiş olur. gerçekliğin dışında var olamayan oğlak ile ayakları yere indiğinde kabus gören yay' ın karması da inişli çıkışlı oluyor. '' astroloji falan hikaye işler ama bi çıtır doğru da gelmişti gitgellerimi buna bağladım kdjfkdjfdkBen de oğlak yükselen yay gerçi yaşlandım ama ben de az değilim o zaman![]()
Astroloji ile kafayı bozmuşsunuz sanki, sizde bağımlılık olmuş sanırım ve sizi zehirliyor. Eşiniz biriyle yürüdü diye evlilik bu hale getirilir mi? Düzeleceğine dair içinizde umut varsa ve eşiniz okeyse gidip deneyin terapiyi ama bence astrolojiyi bir şekilde bırakmalısınız..Merhaba arkadaşlar Ben size şimdi bir şey danışacağım. Uzun zamandır astroloji tarotla ilgileniyorum eğitimler aldım. Harita okumayı biliyorum yani. 2022 yıli eşimin eşimin karmik eş evlilik döngüsüydü Ben de o dönem bunu bildiğim için biraz takip ettim. Yerinde 4-5 tane bayan çalışıyor Bir tanesi ile onu yürürken gördüm kendinden 16 yaş falan küçüktür.
Ben tabii ki olay çıkarttım iki sene burnundan getirdim. Eşim elinden geleni yaptı aslında bilmiyorum öyle diyor yaptım diyor mesela hiç iletişim kurmadı söylediğine göre.servis güzergahını değiştirdi falan...
Ben kuruntulu bir hale geldim,iyi olsaktanhep sorguladım.eşim de artık bana bağırmaya hakaret etmeye küsmeye başladı.
Şİmdi sene 2025 ,ben bu 3 senede asagiladim ve asagilandim.karilik kocaligi bitirdik. Birbirimize düşman gibi davranıyorduk.cocuklarla ikimiz ayrı ayrı iyi ama o ve ben berbat !
Ben 36 o 46 yaşında ben daha bireysel o daha toplumsal biri.2 çocuğumuz var.ben kendi hobileri heveslerine zaman ayıran biriyim.başak burcuyum.
NE zaman konuşmaya çalışsam çözelim ben genç bir kadınım rahatsız oluyorum böyle aylarca benden uzak durmandan desem sen kadın değilsin sen sanki çok mu istiyon sen bu hale getirdin gibi sürekli ama aylarca hergun sürekli sadece suçluyor.gecen zamana mutsuzluga yazık değil mi?
Ben manipulasyona mi uğruyorum?
Bosanalim dedi.
Ama sonra sana hiç birşey vermem de dedi.
Korkutuluyor muyum?
Ben onu yaşamaktan bezdirmişim.
Sizce ne yapmali? Adam haklı mi?
Ben astrolojiyi nasıl birakicam?
Onlar biri 8 diğeri 11 yaşında okul dersler arkadaslar ayrıca okadar salak değilim çocukları bizikliycak. Çok evdeyim ve gununbiyle dinleyerek yorumlayarak geçirmeye en azından gündüzü alıştım.yaşanır mı öyle niye yapıyorsunuz bunu kendinize? çocuklarınıza? onlarıda bızıklayıp duruyorsunuzdur yazık yahu.
Tam bir bataklık. Ya o arkadaşım birine fal bakmış tarot, kızın iki talibi varmis arkadaşımın önerdiğine yönelmiş ve en yakın kız arkadaşı için ondan uzak dur demiş kızla arası bozulmuş sırf arkadaşım dedi diye. Benim bu arkadaşım kim ki yani bunu ciddiye alıp hayatının akışını değiştiriyor bu insanlarİşte gerçekten insanı mahveder böyle şeyler . Gazeteden burç okumaya benzemez
Peki onun biraz olsun benim yanımda olması gerekmiyor muydu? Dedim ona ben duyduklarımdan ötürü böyle yaptım haritada baktım Ben de istemiyordum böyle olmasını ama kurtulamıyorum işte birlikte biraz daha fazla vakit geçirelim biraz evliliğimize renk katalım çocukları erken yatıralım mesela.nicin bunları duymadı?Astroloji ile kafayı bozmuşsunuz sanki, sizde bağımlılık olmuş sanırım ve sizi zehirliyor. Eşiniz biriyle yürüdü diye evlilik bu hale getirilir mi? Düzeleceğine dair içinizde umut varsa ve eşiniz okeyse gidip deneyin terapiyi ama bence astrolojiyi bir şekilde bırakmalısınız..