• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler koptu gitti

Ben 29 derece Güneş aslan Kuzey düğüm kova, 1989 Mars Başak Merkür Başak Venüs terazi. Eş 1980 kuzeyi düğün aslan Güneş aslan yükselen terazi Venüs yay pluton terazi
Şimdi anlaşıldı senin takıntı. Çok fazla başak etkisi var. Bak işte bunlara inanıyorum. Haritada başak olanlarda bu stalkerlik oluyor bir de akrep etkililerde

İnanın hatırlamıyorum ama iyiki unuttum çünkü böyle inanıp kafayı da sıyırabilirdim
Hahahauha bizim evde bır tane vardi bilmiyorum attım mı. Annem taşındığı bir evde bulmus daha yeni evliyken. O yaşlarda da ilgisini çekmiş saklamış. Gördüğüm en doğru ilişki analizleri o kitaptaydi. Aynı zamanda el falı bakmayı falan anlatıyordu. Kötü enerji diye atmış olabilirim kapağı falan bi değişikti çünkü. Arkadaşım bana tarot kartı almış başkası alması lazımmış, ona bakayım diye tabi. Onu da evime sokmadım attım sevmiyorum fal olaylarını ama astroloji burc uyumlarina bakarım o kadar

Şimdi biraz anladım ama şimdi 2 senedir adamın aşağılamalarına katlanıyorsunuz ya,sizin falınızda iki yıldır bu olamaz.
Hiç mi iki yıldır kalk ayağa toparlanma zamanın kendi ayakların üstünde dur, adamı boşa zamanı yoktu.
Hala da güçlü durmak yerine başka şeylerde suç arıyorsunuz.
Bir de sıkıntıdan,yalnızlıktan sardım bu işe diyorsunuz.
Sanırım sadece çevrenizdekilerin yıldızlarının doğru olacağına inanıyorsunuz.
Yok yola bile çıkmam şöyleyse diyorsunuz ama hayatınızda iki yıldır hiçbir şey yapmamışsınız değiştirmek için.
Ben pek inanmadım fala göre hareket ettiğinize.
Şimdi kendinize bunu bulmuşsunuz gibi geldi kaçmak için sadece.
Diğer konunuza ne kadar güzel örnek vermiş kadınlar boşanmak için şunu yapıyorum,ilerliyorum diye.
Ee siz diyorsunuz ki fala baktım şöyle oldu ama benimki yok.
Gerçekten bu kadar mı zor çalışmak,yol almak vs sizin için?

40 yıllık alkoliğim böyle kafa yaşamadım:işsiz:
Konuya bak yorumlara bak süpper.
Nasıl inanıyorsunuz böyle şeylere nasıl seviye bu valla özendim.
Herkesin kafa dağıtma yöntem
Hahahauha bizim evde bır tane vardi bilmiyorum attım mı. Annem taşındığı bir evde bulmus daha yeni evliyken. O yaşlarda da ilgisini çekmiş saklamış. Gördüğüm en doğru ilişki analizleri o kitaptaydi. Aynı zamanda el falı bakmayı falan anlatıyordu. Kötü enerji diye atmış olabilirim kapağı falan bi değişikti çünkü. Arkadaşım bana tarot kartı almış başkası alması lazımmış, ona bakayım diye tabi. Onu da evime sokmadım attım sevmiyorum fal olaylarını ama astroloji burc uyumlarina bakarım o kadar
Ben de fal mal asla bakmam baktırmam sadece burçları severim bahsetmeyi severim herkes beni böyle bilir hoşuma da gider ama konu sahibinin durumuna da üzüldüm açıkçası

Tarzından slklldlm ne demek?
Ya herşeyden şikayet, sürekli sürdürülen kavgalar, kartlara gezegenlere göre sekillenen bı evlilik ve hayat... Biraz akışına bıraksan artık, böyle herşeyi kontrol edemezsin. Olayların bı akışı vardır ve olur, sen neyi yönetmeye çalışıyorsun, böyle evlilik sürmez kii durumunuz da ortada

Herkesin kafa dağıtma yöntem
Ben de fal mal asla bakmam baktırmam sadece burçları severim bahsetmeyi severim herkes beni böyle bilir hoşuma da gider ama konu sahibinin durumuna da üzüldüm açıkçası
Benim arkadaşım öyle çok kaptırdı tarot bakmadan adımını atmıyor. Geçen işten çıkarıldı mesela hadi onu da göreydi ya tarotta😀 bir de sonra kabus falan görüyor ben korkarım. Geleceği görsem ne olacak zaten ama astroloji başka fal gibi degil

Soruyorum işte isiklar kapandıktan sonra yanına gidiyorum konuşalım diyorum yok adam saldırıyor sadece sucluyor savaşma seviş diyorum yine yok.
Ayy ayy valla inanki hiç öyle ilişki tavsiyesi verecek derecede uzman değilim . Ancak şaka bir yana terapiye başlayıp kendine zaman tanımalısın eşin boşanma işini kafaya kesin koymuş gibi görünüyor

Back
X