• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler söyleyin kızlar

Miyusaxx

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
67
34
8
32
Merhaba hanımlar ✌
Kimseyi üzmek istemiyorum bir dinleyin lütfen. 1.5 yıldır evliyim. Eşimin ailesi nişanlılık döneminde anlatsam bu kadarıda olur mu denilecek şekilde ailemi, beni ve eşimi yıprattı. Evlendik eşim için sustum her şeyi sıfırlayıp onları canım ciğerim olarak gördüm.
Ama eşimin akrabalarından 2 kız kardeş en başından beri bizi istemedi. Ayırmak İçin her şeyi yaptılar. Namusuma anneme hakaretler ettiler. Eşim sakindir. Yeni yeni herkesin gerçek yüzünü görüyor ve bana sahip çıkıyor.
Ama eşimin ailesi özellikle abisi ve babası beni istemediği için eşimi ve beni bağırıp susturmaya çalışıp o insanlarla aşırı içli dışlı oluyorlar.
Anlatsam roman olur derler ya çok şey var içime attığım. En üzücüsüde ben bu insanlarla gerçekten aile olabilmek için elimden geleni yaptığım halde böyle olmaları. Eşim bile diyor sonuna kadar haklısın senin kimseye bir saygısızlığın hatan yok konuşma istersen diye. Ama amacım konuşmamak değildi ki. Birlik beraberlik olmaktı. Ama çok yıprandım bir haftadır en son gene o kızlar karşıma çıkıp hakaret edip babası gene aynı tutumda olduğundan beri istemsiz şekilde içim küsmüş gibi hissediyorum. Aramak görüşmek istemiyorum artık onlara onlar gibi sadece susup kalmak istiyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum sinir sistemim artık iyice çöktü ilaçlarımda fayda etmiyor
Bu arada ben onlara gittiğimde benimle tek kelime konuşmazlar hiç beni aramazlar ben ararsam telefonda öyle bir konuşmak istemezlerki telefonda ne dediklerini dahil anlamam konuşurken.

Bence kendinizi bu kadar yipratmayin elinizden geleni yapmışsınız baktiniz olmuyor karşı taraf artık size zarar vermeye başlıyor zorlamanın anlamı yok hepsiyle çok iyi olmak zorunda değilsiniz ki kavgalı olmayın soğuk bir şekilde ilişkinizi mesafeli olarak devam ettirin bence

Görüşmeyin olsun bitsin.
Nedir bu insanlara yaranma çabası?

Eşiniz de tuhaf. "Siz kimsiniz de karım hakkında ileri geri konuşursunuz?" Deyip hadlerini bildirmeli ve irtibatı tamamen kesmelisiniz karı koca olarak.

Görüşmeyin efenim görüşmeyin. Aile olmak istemeyenlerle zorla aile mi olacaksınız. Ay benim annem de öyle takıntılı. Küstü o insanlarla 30 yıl geçti hala daha sayıp durur. Eşiniz de konuşma demiş niye zorluyorsunuz? Uğruna hasta olmaya değer mi? Bu evlilikte sizi eşiniz ilgilendirir. Üçüncü beşinci insanlar yüzünden neden geriliyorsunuz? Laf mı saydilar verin cevabını sırtınızı dönüp gidin. Bir de hakaretlerini mi dinliyorsunuz? Namusunuza laf atmışlar saçlarını yıkıp ellerine vereceğinize ama aile olmak istiyorum tavrı çok saçma.

Valla bazı kişilere karşı sakin değil, dişli olmak lazım, lafını söyleyip kenara çekileceksin ki senden çekinsinler, böyle mazlum sakin kalınca tepene biniyorlar. O iki kız kim oluyormuş, dış kapının dis mandali

Eşiniz sizin tarafınızda olsa dış kapının mandalı kızların ana babasına direk konuşur argo tabirle aklını alır o kızların.
En iyi bildigim şey erkekler de kadını susturmak için
Sen haklısın seni anlıyorum insanlık sende kalsın gb gb davranışlarla günü kurtarmak.
gördükleriniz de göreceklerinizde bunlardan ibaret olacak.

Namusuma laf edecek ben birlik olmak istiyorum diyeceğim:işsiz: eşinde yanındaymış madem görüşme ,sinirini bozma..

Eşinizi ve kendinizi çok fazla geri çekin.mesafe candır..
zaten eşiniz ve siz bir ailesiniz.başka kimseyede ihtiyaç duymayın.Eşinizi seviyor ve onunla bir sorunumuz yok diyorsanız eşinizi öyle bir sıkı sıkı kendinize bağlayınki o saçma sapan insanlar ağzını açtığında eşiniz size fırsat bile vermeden aklını alsın o tiplerin.

O iki kız ne ya!! Dış kapının mandalları.sizde onlara lafı gömün hayırdır kocamda gözünüz mü vardı elinizden mi aldım deyin!!! Bakın bakalım bir daha ağızlarını açabiliyorlar mı...

Ama en temizi eşinizi küstürün, siz küssenizde eşiniz ailesi ile görüştüğü sürece problem olur.hiç çaktırmadan eşinizi uzaklaştırın; en basiti bu haftasonu evde başbaşa kalalım çk özledim sni vs. diyerek haftasonu bile ailesi ile görüşmenizi dolaylı yoldan engelleyin.Ama hiç direk sen de küs görüşme demeyin.yavaş yavaş başka meşguliyetlerle boş zamanını doldurun ;)
Erkekler huzur sever, huzuru siz sunun eşinize..Kimseyide aranıza sokmayın lütfen.
Böyle saçma sapan abi kp vs tripli bir aile çekilmez çünkü.

Size kendi ailenizin temellerini sağlamlaştırmak için fırsattır bu musibet! Aklınızı ve kadınlığınızı kullanın!!!!

Eşim benim aileme karşı çok iyi. Çok saygılı eşini el üstünde tutar benim ailem. Benim yengem abimi bizden kopardı aldı. İstedim ki eşimle ailesinin arasına giren ben olmayayım. Hep yapıcı oldum. O kızlara haddini zaten bildirdim fakat ben ve eşim sesimizi çıkardığımız zaman babası sesimizi bastırdı. O kişilerle samimi oldu yeğenleri olduğu İçin. Tek buda değil beni hiç istemediler eşim için sustum yuttum ama daha fazla yapamıyorum.

Kendim için görüşmedim. Eşimle ailesinin arasına girip oğullarını koparıp alan kadın olmak istemedim. Ama dayanamıyorum görüşmek gelmiyor içim küstü öyle hissediyorum

zaten istemiyorlar ısrar etmenin anlamı yok bağ kurmak için. çabanızı eşinize ve kendi ailenize gösterin . hakaret yediğiniz ve üstüne hala aynı tutumda olan kişilerden tam olarak ne bekliyorsunuz. önünüze bakın değmez zamanımıza uzulmenize

Siz böyle susup, alttan aldıkça onlarda hakaret edecek yüz bulur. Benim namusuma kadar konuşacak kişi eşimin akrabası değil anası babası olsa aklını alırım. Bir kere kayınpederim bir telaş anında sesini yükseltti bana, hayırdır neoluyor diye bir diklendim,2dk sonra kp, kv ve eşim benden özür diliyordu. Kimsenin sınırlarınızı aşmasına izin vermeyeceksiniz. Kimseyi alttan almak gibi bir zorunluluğunuz yok.

Merhaba hanımlar ✌
Kimseyi üzmek istemiyorum bir dinleyin lütfen. 1.5 yıldır evliyim. Eşimin ailesi nişanlılık döneminde anlatsam bu kadarıda olur mu denilecek şekilde ailemi, beni ve eşimi yıprattı. Evlendik eşim için sustum her şeyi sıfırlayıp onları canım ciğerim olarak gördüm.
Ama eşimin akrabalarından 2 kız kardeş en başından beri bizi istemedi. Ayırmak İçin her şeyi yaptılar. Namusuma anneme hakaretler ettiler. Eşim sakindir. Yeni yeni herkesin gerçek yüzünü görüyor ve bana sahip çıkıyor.
Ama eşimin ailesi özellikle abisi ve babası beni istemediği için eşimi ve beni bağırıp susturmaya çalışıp o insanlarla aşırı içli dışlı oluyorlar.
Anlatsam roman olur derler ya çok şey var içime attığım. En üzücüsüde ben bu insanlarla gerçekten aile olabilmek için elimden geleni yaptığım halde böyle olmaları. Eşim bile diyor sonuna kadar haklısın senin kimseye bir saygısızlığın hatan yok konuşma istersen diye. Ama amacım konuşmamak değildi ki. Birlik beraberlik olmaktı. Ama çok yıprandım bir haftadır en son gene o kızlar karşıma çıkıp hakaret edip babası gene aynı tutumda olduğundan beri istemsiz şekilde içim küsmüş gibi hissediyorum. Aramak görüşmek istemiyorum artık onlara onlar gibi sadece susup kalmak istiyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum sinir sistemim artık iyice çöktü ilaçlarımda fayda etmiyor
Bu arada ben onlara gittiğimde benimle tek kelime konuşmazlar hiç beni aramazlar ben ararsam telefonda öyle bir konuşmak istemezlerki telefonda ne dediklerini dahil anlamam konuşurken.
Yıpratmayın kendinizi. Uzak mesafeli olup kendi yuvanıza pozitif enerji ile sarilin. O şunu dedi bu bunu yaptı derseniz sadece kendinizi yıpratırsınız..Görusmeyin sizi yıpratanlarla

namusunuza hakaret ediyolar ama siz yine de ay birlik olalım diye uğraşıyorsunuz. birazcık yüzünüz olsun ya.

Kendim için görüşmedim. Eşimle ailesinin arasına girip oğullarını koparıp alan kadın olmak istemedim. Ama dayanamıyorum görüşmek gelmiyor içim küstü öyle hissediyorum

Hiç de oğullarını koparıp almazsanız sizin yuvanız nasıl devam edecek..
Siz kendi ailenizden yani eşiniz ve kendinizden sorumlusunuz..ilerde çocuklarınız olursa siz damadınıza veya gelininize iyi, sevgili saygılı sahiplenici davranırsınız.
Öncelik sizin çekirdek aileniz...

Ayrıca oğlu kendinden kopup gitmesin isteyen aile böyle saçma sapan yıpratıcı ve saygısız davranmaz.bu da sizin sorununuz değil onların sorunu.Siz iyi olunsun istemişsiniz onlar istemiyorsa zorlamaya hiiiiiç gerek yok. ;)

Back
X