• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir şeyler yazmadan geçmeyin. deneyimli hanımlar.

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
Hanımlar özellikle flörtü evliliğe götüren bayanlar taktikleriniz nelerdir. Sevgiliye nasıl davranılmalı, neler sorulmalı...

Sevgiliyi evliliğe götürmedim ama :1: Sizce böyle taktikler ne derece doğru? İnsan içinden geldiği gibi davranmalı, karşılıklı anlaşılırsa yola devam edilir zaten. Ayrıca çok genel bir soru sormuşsunuz kim ne desin ki size şimdi :26:

bu taktikle olacak iş değil sevdik birbirimizi ve evlendik bu kadar basit :34:

Taktik kullanmadım. Sadece hiç vazgeçmedim.gurur hiç yapmadım. Kırıldım ama yınede gururumu ayaklar altına alıp vazgeçmedim.

Herhangi bir taktik uygulamadım.
Kendim oldum,olmadığım biri gibi davranmadım.
Bir engelde yoktu ve evlendik.

Evliliğin taktiği de mi oluyor ki :26:
Vallahi benim kocam flörtümüzün 3. senesinde şartlar müsait olduğunda geldi istedi beni, 2 sene sonra da okulum bitince evlendik.. Ben gelsin beni istesin diye birşey yapmadım ya da bir şey söylemedim hiç, en başından beri evlenme niyetiyle yola çıkmıştı zaten benimle.. Bazı şeylerin yoluna girmesini bekledik sadece..

Tahrik edici parfümler bence bu isin direği .
Ben 6 yildir kullanıyorum .
Onu boyle kafesledim.:ssz:

2 yıl çıktık ve evlendik..kendim oldum bişey yapmadım ama illa evlencem gözüyle bakmadım ve bogmadim..13 senelik evliyim;-);-)

valla eşime sormak lazım .
hangi taktiği kullandıda kafesledi beni
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

sevgiliniz sizi evliliğe ikna etmenin yollarını arasın, işte bu en doğru taktik... :34:

Vallahi öyle, ben de kendimi evliliğe ikna edemedim hala. Onu ne yaacağım bilmiyorum. İş ciddiye bindi mi hemen bir mazeret uydurup koşarak uzaklaşıyorum:) Çevremde çok kısa sürede boşanan çok arkadaşım var, ondan mı etkilendim nedir.

çok uzun bi flört dönemimiz oldu ama evliliğe ikna olmam için daha ziyade eşimin taktikleri oldu çünkü ben evlilikten çok korkuyodum şükür Rabbim korktuğuma uğratmadı şimdilik o yüzden bilemicem taktik nasıl olur kısmetse evlenir insanlar bence

Evlenmek isteyen adamla evlenilir istemeyen de zorlanmaz bu kadar basit.

bu taktikle olacak iş değil sevdik birbirimizi ve evlendik bu kadar basit :34:

Taktik kullanmadım. Sadece hiç vazgeçmedim.gurur hiç yapmadım. Kırıldım ama yınede gururumu ayaklar altına alıp vazgeçmedim.

Herhangi bir taktik uygulamadım.
Kendim oldum,olmadığım biri gibi davranmadım.
Bir engelde yoktu ve evlendik.

Evliliğin taktiği de mi oluyor ki :26:
Vallahi benim kocam flörtümüzün 3. senesinde şartlar müsait olduğunda geldi istedi beni, 2 sene sonra da okulum bitince evlendik.. Ben gelsin beni istesin diye birşey yapmadım ya da bir şey söylemedim hiç, en başından beri evlenme niyetiyle yola çıkmıştı zaten benimle.. Bazı şeylerin yoluna girmesini bekledik sadece..

2 yıl çıktık ve evlendik..kendim oldum bişey yapmadım ama illa evlencem gözüyle bakmadım ve bogmadim..13 senelik evliyim;-);-)

Rabbim hepinizin yuvasını gönül hoşluğu, huzur ve mutlulukla doldursun. İlk defa ciddi bişey düşünüyorum biriyle ama bazen nasıl davranacağımı bilemiyorum ve saçmalıyorum. Peşimde koşturmadım hiç hemen evet dedim. Birbirimizi ilişkimizde tanıyoruz ben yanlış bişey yapmak ya da yanlış bişey söylemek istemiyorum o yüzden bi fikir arayışına girmiştim :(

Ben kadının evliliğe ikna etme çabasını hep yakışıksız bulmuşumdur.

Belkide buna gerek kalmadan hiç aklımda yokken eşimin yoğun aşkı ve isteği üzerine erkenden (22) evlendiğim içindir.

Ama öyle olmasada kimseye benimle evlenmesi için taktik uygulamazdım heralde.

Rabbim hepinizin yuvasını gönül hoşluğu, huzur ve mutlulukla doldursun. İlk defa ciddi bişey düşünüyorum biriyle ama bazen nasıl davranacağımı bilemiyorum ve saçmalıyorum. Peşimde koşturmadım hiç hemen evet dedim. Birbirimizi ilişkimizde tanıyoruz ben yanlış bişey yapmak ya da yanlış bişey söylemek istemiyorum o yüzden bi fikir arayışına girmiştim :(

Amin inşallah.. Nasıl davranacağını düşünmeden, içinden geldiği gibi davran olacaksa zaten olur.. Yanlış olarak ne yapıp söyleyebilirsin ki? Ayrıca hepimiz hatalar yapıyoruz.. Önemli olan hatalarınla da beraber başa çıkabileceğin doğru insanı bulabilmek. Sen sürekli hayatını kendini dizginleyerek yaşamaya başlarsan, kendin olmaktan çıkarsın. Doğrularınla, hatalarınla kendin ol, ztwn adam seni tek hatanda bırakıp gidecekse, bırak durmasın..

Evlenmek istemiyormuş gibi davranın. Ben gerçekten de eşimle tanışmadan önce evliliği düşünmüyordum:1:. Bunu da ona söylemiştim. 24 yaşında evlendim. Zaten o insan sizin nasibiniz ise mutlaka oluyor evlilik.

Back
X