Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgiliniz sizi evliliğe ikna etmenin yollarını arasın, işte bu en doğru taktik...![]()
bu taktikle olacak iş değil sevdik birbirimizi ve evlendik bu kadar basit![]()
Taktik kullanmadım. Sadece hiç vazgeçmedim.gurur hiç yapmadım. Kırıldım ama yınede gururumu ayaklar altına alıp vazgeçmedim.
Herhangi bir taktik uygulamadım.
Kendim oldum,olmadığım biri gibi davranmadım.
Bir engelde yoktu ve evlendik.
Evliliğin taktiği de mi oluyor ki :26:
Vallahi benim kocam flörtümüzün 3. senesinde şartlar müsait olduğunda geldi istedi beni, 2 sene sonra da okulum bitince evlendik.. Ben gelsin beni istesin diye birşey yapmadım ya da bir şey söylemedim hiç, en başından beri evlenme niyetiyle yola çıkmıştı zaten benimle.. Bazı şeylerin yoluna girmesini bekledik sadece..
2 yıl çıktık ve evlendik..kendim oldum bişey yapmadım ama illa evlencem gözüyle bakmadım ve bogmadim..13 senelik evliyim;-);-)
Rabbim hepinizin yuvasını gönül hoşluğu, huzur ve mutlulukla doldursun. İlk defa ciddi bişey düşünüyorum biriyle ama bazen nasıl davranacağımı bilemiyorum ve saçmalıyorum. Peşimde koşturmadım hiç hemen evet dedim. Birbirimizi ilişkimizde tanıyoruz ben yanlış bişey yapmak ya da yanlış bişey söylemek istemiyorum o yüzden bi fikir arayışına girmiştim![]()