Bir sifonda kocayalım.

Favelayn

İçerden yeni çıktım
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
2.140
3.744
63
Herkese iyi akşamlar
Kızlar benim sorunum şu ki eşim sifonu çekmiyor , küçük durumlar için yani. Önceleri unutuyorum diyordu ama anladım ki onu kâr kabul ediyor.

Kaç defa dedim" ben o şekilde tuvalete oturmuyorum , yıkıyorum çamaşır suyu falan döküyorum, yani senin harcayacağından daha fazla su gidiyor. " İşe yaramadı , sonra sifonun başına geçtim doldukça bastım hiç durmadan delirdi tabi tamam bir daha yapmayacağım dedi , bu da işe yaramadı.

Artık ağır konuştum en son "ben senin idrarını görmek zorunda değilim yeter bıktım artık dedim, mikrop yuvası oluyor her yer,günde 3 4 defa klozet temizliyorum çamaşır suyu kokusundan igrendim artık,kişisel temizlik nedir bilmiyor musun sen öğrenemedin mi ? " Tarzı konuştum.

Deliricem valla ya bizim evde tek 1 tane WC var o da klozet ve banyoda.
Sinirlerim hopluyor ben sürekli arkasını mi dolaşacağım bu adamın , ya ani bir misafir gelse görse ? Her şeyi geçtim ben igreniyorum..

Hep tamam diyor iki gün sonra yine aynı ..
Daha etkili bir çözüm önerisi olan var mı ?

Su tasarrufu mu yapıyor aklınca ?
Her girdiğinde arkasından gidip çekin vazgeçmediğinizi anlayınca yapar belki ben çocuğumu bile tembihlemiyorum bu konuda görgü meselesi herhalde annesi çok üstüne düşmemiş mi acaba bu konuda ?
Yani evlerinde hiç tuvaleti pis görmedim ama bir eksiklik var belli ..son 3 aydır hortladi bu durumda

Sifonun haznesine bir litrelik dolu pet şişe yerleştirin, buradan tasarruf yapıyoruz artık diyin. Belki vazgeçer. Kötü bir durum gerçekten.

Tamam eşinizin yaptığı kesinlikle gereksiz bir tasarruf. Ama içinde idrar bekledi diye peşinden çamaşır suyuyla yıkamakta abartı bence. Günlük rutin tuvalet temizliğinin dışına çıkmanız gerekmez. Çekin sifonu oturun yani bu kadar abartacak bir şey yok sanki.

Sensörlü sifon falan varsa taktır. Hatta önce "bak ne kadar tutar şundan taktırsam" diye göster. Belki etkili olur.
Vallahi arkasından gir çek diyeceğim de bu sefer de hanım çekiyor nasıl olsa diye gevşeyecek..

Tamam eşinizin yaptığı kesinlikle gereksiz bir tasarruf. Ama içinde idrar bekledi diye peşinden çamaşır suyuyla yıkamakta abartı bence. Günlük rutin tuvalet temizliğinin dışına çıkmanız gerekmez. Çekin sifonu oturun yani bu kadar abartacak bir şey yok sanki.
Tuvalet konusunda biraz hassasim ayakta da yaptığı için sıçrıyor illaki etrafa ve bekleyince de kuruyacak.

Back
X