Bir sıkımlık koca ;) Sevim mi dovim mi bilemedim ....

uçuş yasağın yoksa birikimin ve gri pasaportun da olduğuna göre burda kendi kendini yicene peşine düş git bence ona çaktırmadan izle bakalım napıyor :)

Yapan burada da yapanlara diyecek sözüm var. illa bir şey yapmasına gerek yok orada ama birlikte takılmak durumunda olduğu erkek arkadaşları var. Bu insanlar içinde illa ki sadık olmayan ve gittikleri yerlere götürmek için baskı yapacak bel altı vuracak insanlar olacaktır. Güven meselesinden ziyade ortam.

Bi vidyo vardı youtubeda bilmem bilirmisiniz. Bi dolu türk erkeği muhtemelen iş için ukrayna gibi bi yere gidiyolar. Orda yicekleri halt belli, tipleri görseniz burda gece kulübüne sokamazsınız hayatta, orda gidince para kaptırmamak için, işte kadın ayarlamak için vs bildiğiniz söyleşi yapıyolar. Önceki gidenler tecrübeli.. izlerken kafasız beyni orasındaki burda bi halt vasfı olmayan türk erkeğindem tiksindim. Şimdi ukrayna diyince eşinin arkadaş ortamı oooo yapıyodur. Bana böle bi teklifle dahi gelemez

Net konuşayım ben göndermezdim.
Tabi öncesinde ben gittiysem göndermemek gibi bir hakkım olmazdı ama kendim de gitmeyeceğimden göndermezdim.

Hayır yapmak isteyene burada yok mu?? her yer rus ekort kaynıyor karadenizde bile var. üf yapmayın Allah aşkına ya. lüks yerlerde bile masaj salonu adı altında fuhuş yapılıyor artık nişantaşında etilerde bile varmış istanbulda. rus, moldovya. Filipinli kadın dolu Türkiyede her yer. o zaman sokağa çıkarmayın adamı. yapmak isteyen her yerde yapar. biraz kocanıza güvenin ya. zorla tecavüzmü edecekler ukraynada ? aklında olan burada yapamaz mı???

Yani adamın yapacağı yoksa da orda sürüye katılıp yapıyor işte. Yapmayanlarla diğer erkekler dalga geçiyor adını gaye çıkarıyor, psikolojik baskı altında kalan adam da haydeee yapayım diyor. (evli bir erkek arkadaşımdan itiraflar)

Iyyy miğdesizzlerrr ye nefret ediyorum aldatmak nasıl bi alçaklıktır ya

Iyyy miğdesizzlerrr ye nefret ediyorum aldatmak nasıl bi alçaklıktır ya

Bir yatma kalkma olmasa bile ortam murdar. Ben de iş gezisinde otelde tek başıma oturmamak için dışarı çıktım Moskova'da. Rezaletti. G.t memeler açıkta her yerde, leş gibi kokan üstlerine içki dökülmüş insanlar. Elit gece klubüymüş gittiğimiz ama yerler dökülen içkiden yapış yapış. Tuvalete gidilmiyor içinde öpüşen yiyişen, klubün her yerinde elleşenler. Siyah saçlı abiler ağızlarının suyu aka aka bir ona bir buna yanaşıyor kimse bunlara yüz vermiyor
Allah'tan Rus bir hatun iş arkadaşı vardı yanımda beni otele götürdü.

Ben de içerim eğlenirim ama bu ortam tek kelimeyle leş. Keşke otelde kalsaydım dedim.

Şurası da önemli siz davet etmişsiniz sizi davet etmiyor. (Kimsenin eşi yoksa muhtemelen ondan da olabilir..)
31 haftalık hamilesiniz bir şey olsa yalnızsınız.
Eğer siz gittiğinizde masraflarınız karşılandıysa yada o zamanki durumunuzla şimdiki bir değilse şuanda da eğlence gezme derken ekstra masraf çıkacaksa yine haklısınız.
Yok aynı şey değil olay sadece kız meselesi olmasa bile.
Bir de ukraynadaki kadınlar da senin kocanı bekliyordu, yapan burada da yapar lafları benzer her konu için söyleniyor, ee hayatta yapanlar nasıl yapıyor? Aldatma denen şey niye var, niyeti bozuk, iradesiz ya da ortamla bozmaya müsait çok insan var. Hayatının hangi döneminde bu yanlışa düşeceğini bilemeyiz. Kimseye %100 güvenmem, benden uzakta ne yapacağını da bilemeyeceğim için hiç bir şey yapmasa bile bilemediğimden göremediğimden kafamda kurma canımı sıkma riskini göze almak istemem açıkçası mümkün olduğunca, zoraki bir durumda yok görünüşe göre öyle olsa neyse.

Ay tiksinç ya...

Aslında varya takip edicen bakıcan ne halt yiyo şak diye basıcan o anda. Ay bu konu beni çok gerdi ya bana böyle bi teklifle bile gelinemez, olay daha bana gelmeden kendi reddeder. Okronyoyo gidebölörmööööyyööömm aşkooommm, leşini yollarım ukranyaya yeeeaaahh

Ukraynalilarin konu sahibinin esini beklemedigi kesin zaten bu gereksiz bi cümle de eşi Ukraynaya gitmeye can atiyor olsa gerek ki herseyi hallettikten sonra söylüyor ve barabar gitmeyi uygun koşullara rağmen teklif etmiyor. Sizin ia gezinizle onun bu gidişi farkli bence. Ben olsam arıza çıkartır ve gondermezdim.

Yani adam biletini bile almış şu saatten sonra hamileliğini kullanmak ya da kavga etmek kıskanç kadın histerisinden öteye gitmez, ayrıca fuhuş için ta oraya gitmesine gerek yok her yerde var

Ay adam goz gore gore gidiyor ve yani acikcada niyetini belli ediyor. Konu sahibi gondermese bu sefer o is icin nereye gitmek istese sorun cikaracak. Ama adam gitse oyle birsey yapmasa bile akillarda hep soru isareti. Ayyyy icim bunaldi birden

Ukrayna olmasa bile kadın hamile, herif gezeceğine otursun karısına baksın. Bu karda kışta ne işi var gezmede? Bu kadına kim bakacak?
Aslında tam uçağa binmeden arayıp çok sancım var çabuk gel diyerek plana limon sıkmak da var ama Sanırım ben böyle bir şey yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…