- 23 Kasım 2015
- 727
- 747
- 18
- 39
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Yapan burada da yapanlara diyecek sözüm var.illa bir şey yapmasına gerek yok orada ama birlikte takılmak durumunda olduğu erkek arkadaşları var. Bu insanlar içinde illa ki sadık olmayan ve gittikleri yerlere götürmek için baskı yapacak bel altı vuracak insanlar olacaktır. Güven meselesinden ziyade ortam.
Iyyy miğdesizzlerrr ye nefret ediyorum aldatmak nasıl bi alçaklıktır yaYani adamın yapacağı yoksa da orda sürüye katılıp yapıyor işte. Yapmayanlarla diğer erkekler dalga geçiyor adını gaye çıkarıyor, psikolojik baskı altında kalan adam da haydeee yapayım diyor. (evli bir erkek arkadaşımdan itiraflar)
Iyyy miğdesizzlerrr ye nefret ediyorum aldatmak nasıl bi alçaklıktır ya
Bir yatma kalkma olmasa bile ortam murdar. Ben de iş gezisinde otelde tek başıma oturmamak için dışarı çıktım Moskova'da. Rezaletti. G.t memeler açıkta her yerde, leş gibi kokan üstlerine içki dökülmüş insanlar. Elit gece klubüymüş gittiğimiz ama yerler dökülen içkiden yapış yapış. Tuvalete gidilmiyor içinde öpüşen yiyişen, klubün her yerinde elleşenler. Siyah saçlı abiler ağızlarının suyu aka aka bir ona bir buna yanaşıyor kimse bunlara yüz vermiyor
Allah'tan Rus bir hatun iş arkadaşı vardı yanımda beni otele götürdü.
Ben de içerim eğlenirim ama bu ortam tek kelimeyle leş. Keşke otelde kalsaydım dedim.
Aslında tam uçağa binmeden arayıp çok sancım var çabuk gel diyerek plana limon sıkmak da var amaUkrayna olmasa bile kadın hamile, herif gezeceğine otursun karısına baksın. Bu karda kışta ne işi var gezmede? Bu kadına kim bakacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?