- 24 Nisan 2015
- 6.963
- 7.155
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Ben gittigimde evin butcesinden bi kurus harcamadim, is icin gittim ama gezdimde, gidecegim aylar oncesinden belli idi ve sinirli kisiye taninan bir hakki kazanarak gittim ama o is arkadaslari ile gezmek niyeti ile gidio, ulasim konaklama haric cepten harcayacak, ev tasima isi su an en acil isimiz cunku hamileyim ve bu islerin zamani yok erkende dogum olabilir ve ben onu gelebilse goturcektim o izin alamadi beni bosaya kadat goturdu isi ben diretince gidebildim yani tamam karicim gule gule git demedi bana. ...Ben ona gitme demiyorum sadece zamanlama ve gidilecek yer yanlis...31 haftalık hamileyken uçağa nasıl bineceksiniz ki zaten? Alıyorlar mı, bir de neden oranın insanının namusuna laf attınız ki şimdi fuhuş yuvası diye? Hiç değilse çarşaf altından iş çevirmiyorlar buradakiler gibi.
Madem siz gittiniz, sırf o gidecek diye hamileliği ev taşımayı maddi durumu bahane edemezsiniz. Eşinizin yerinde olsam ben de giderim.
Gerçi bunları dedim ama, gerçekten şüpheli duruyor bu kar kışta Ukrayna.
Arkadaslar sorunum yanlis zamanda yanlis yere gitmesi, o bisi yapmasa yanindakiler yapacak hic yoksa bir gece kulubune vs giderler , o da mertlige laf soyletmemek icin takilacak peslerine sonrasi malum...
Para konusundada gercekten sikisigiz birikimim dedigimde yine ikimiz icin ayrilmis bir para ve evin butcesinden kesilip kenara atilan bir para degil..
Ki esim savruktur para hesabi bilmez ona versem aninda gider o para , o nedenle bari harcanacaksa amacina hitap etsin cunku tatil icin ayirdim onu...
Bundan dolayi benide cagirsa tum imkanlarimi zorlar giderdim ona da yuk olmazdim hatta destek olurdum.
Birde kirildigim beni cagirmamasi ve bana son dk haber vermesi ...
Zaten is icin her hafta gidio bende gidiyorum bunu sorun etmiyorum ama amacta is degil gezmek kendi agziyla soyledi sadece ayarlama sirketten...
hay ellerine sağlıkEşin oraya cidden seks için mi gidiyor buna mı inanıysun, yani buysa onu burda da yapabilir,arkadaşlarına uyar diyosun,burda da uyabilir, eşinde o şerbet var yani öyle mi, bak düşündüğün şeyler çok kötü adam ister gitsin ister gitmesin, hamile karısını aldatabilir potansiyelde diyosun kocan için, asıl sorun bu bence
hay ellerine sağlık
ben de bunları düşündüm
Ayrıca hamile eş tek başına bırakılır mıymış? Çocuk yokken gitseydi.
Adam erkek erkeğe ukranyaya gidip gece hayatının dibine vuracak, müzemi gezicek. Erkek muhabbeti sen evlisin sen sevişme yiyişme bu yanlış diceklerini hiç sanmıyorum. Bundan daha büyük düşüncesizlik değil yani..... bu teklifle gelen adamı vururum ya teklifde değil gerçiKatılıyorum. Hamile bir insanı yalnız bırakmak büyük düşüncesizlik.
Ya cidden erkek erkeğe gezmeye yurt dışına gitmek için ukranyayı seçmesnin tek mantıklı sebebi nedir?? Ve biletlet alınmış önüne koyulmuş konu sahibinin. Bu kabul edilebilir bişey mi? İğrenç bişey cidden evliliği gözden geçirirdim ben. İş için değilse mecburi değilse, yurt dışına gidilcekse """"gezmek için, eşler birlikte gider"""""""
Yani ben eşimle gezmekten keyif alırım mutlu olurum
Sana yapılan misillemeden başka bişey değil ve çok iğrenç bence. Dahası sen ben iş için tekrar giderim böyle bi ihtimal var diyosun, o yüzden bişey diyemiyorum diyosun.
Kocan fazla rahat geldi bana
Adam erkek erkeğe ukranyaya gidip gece hayatının dibine vuracak, müzemi gezicek. Erkek muhabbeti sen evlisin sen sevişme yiyişme bu yanlış diceklerini hiç sanmıyorum. Bundan daha büyük düşüncesizlik değil yani..... bu teklifle gelen adamı vururum ya teklifde değil gerçi
31 haftalık hamileyken uçağa nasıl bineceksiniz ki zaten? Alıyorlar mı, bir de neden oranın insanının namusuna laf attınız ki şimdi fuhuş yuvası diye? Hiç değilse çarşaf altından iş çevirmiyorlar buradakiler gibi.
Madem siz gittiniz, sırf o gidecek diye hamileliği ev taşımayı maddi durumu bahane edemezsiniz. Eşinizin yerinde olsam ben de giderim.
Gerçi bunları dedim ama, gerçekten şüpheli duruyor bu kar kışta Ukrayna.
Bir arkadaşım Amsterdama gitmiş. Bana dedi ki, red zoneda gezerken arkamdan Türkçe konuşan 2 adam geliyordu. Biri demiş ki karım daha iyi ...... , boşuna para harcadımYurtdışında müze gezen kültürlü Türk erkeği bu işte buyrun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?