Bir sıkımlık koca ;) Sevim mi dovim mi bilemedim ....

31 haftalık hamileyken uçağa nasıl bineceksiniz ki zaten? Alıyorlar mı, bir de neden oranın insanının namusuna laf attınız ki şimdi fuhuş yuvası diye? Hiç değilse çarşaf altından iş çevirmiyorlar buradakiler gibi.
Madem siz gittiniz, sırf o gidecek diye hamileliği ev taşımayı maddi durumu bahane edemezsiniz. Eşinizin yerinde olsam ben de giderim.
Gerçi bunları dedim ama, gerçekten şüpheli duruyor bu kar kışta Ukrayna.

Aslında tam uçağa binmeden arayıp çok sancım var çabuk gel diyerek plana limon sıkmak da var ama Sanırım ben böyle bir şey yapardım

Yaneee ben karnı burnunda yatayım, herif bar bar sürtsün...yok böyle bir dünya

Oranın insanında bir şey yok ki, mesele bizim heriflerin bakış açısında. Onlara göre Rus kızların hepsi kolay! kız. Oraya ne hayallerle gidiyorlar abi kadınlar barda gelip teklif ediyormuş diye, gecenin sonunda yine hezimet yine hezimetYazık ya bu Türk erkeklerine zengin olanlar hariç giderleri yok

Hahahah Kendilerini de Orlando Bloom sanıp gitmeseler çok güzel olacak ama Türk erkeği değil mi işte, aklı fikri oralarda. Belki de orada bir şey yapmayacak ama, karısına misilleme yapmak için seçmiş olabilir özellikle. Kendince intikam alıyor. Ama bir duyulsa gittiği, kimse bir şey yapmadan döndüğüne inanmaz. Boynuzlu lafını yapıştırırlar, o yüzden gidecekse yalnız gitmesini istemezdim.

Ay zaten türk erkeklerine özel ukrayna turları var. Mutlu sonlu turlar hazır paket program. Gündüz gezmeli gece içkili sonrasında sarışınlı. Konu sahibi de hamileymiş moral bozmak gibi olmasın da bu turlar oldukça ulaşılabilir :)

Yerinde olsam burnundan getiririm ve senin çıktığın iş amaçlı geziyle kıyaslamasına asla izin vermezdim.
Sen zaten hamilesin bu en geçerli sebep gitmemesi için. Ve yani ne münasebet o denyo arkadaşlarıyla buz gibi Kiev gecelerinde olayları ne bi açıklasın sana.
Ben sevgilimi/kocamı göndermem, büyük olay çıkarırım.

Bazı arkadaşlar ruslar senin kocanı mı bekliyor yazmış ama rus hatunlarının türk erkeklerine olan düşkünlüğünü hiç duymadınız mı
Bildiğimiz esmer göbekli kıllı erkeklere bayılıyolar
Giderse en az bi tanesiyle birşeyler yaşamadan gelmez bence.
Göndermeyin ya da sizde gidin peşinden

Ukraynaya iş için filan hikaye misilleme yaptığı çok açık. Siz de hala bu geziye limon sikarsam benim bir sonraki yurtdışı çıkışıma taş koyar diyorsunuz çok çıkarcı bi evlilik hiç gaz etmedim.

Ayrı ayrı yurt dışına gitmek nedir ya o da ayrı rahatsız edici durum. Ben ne giderim ne yollarim

Birincisi kafadan kocan seks turizmine gidiyor diye yazan densizleri hiç kafana takma. Ukrayna güzel bir ülke. Yani kadınlar dışında da bir çok özelliği var. O nasıl güvenip Bulgaristan konusunda sorun çıkarmadıysa (ki çoğu öküz Türk erkeği bunu büyük meseleye çevirirdi) senin de aynı anlayışı göstermen lazım. bir de şu var ki, kocan kötü bir amaçla gidiyor olsa bile zorla sadakat sağlanmaz, elde ettiğin sadakat olmaz. son dakika haber vermesi hoş olmamış ama yine de sorun çıkarmamaya çalış bence.

Sizin akliniz ukraynaya takilmis
Bes lira bile bizi zorlar diyosunuz ama beni cagarsa giderdim birikmisim var diyosunuz
Benim birikmisim Bulgaristana gittigimde bana verilen hibeden arttirdigim para yani evin butcesinden cikan birsey olmayacakti benide cagirsa idi, ee pasaportum var, vize istese bile gri pasaportta vize derdi yok... Ama o simdi evin butcesinden para harcayacak hic olmadi pasaportu, ordaki harcligi cepten cikacak bilmem anlatabildim mi ????
O hibeden artani ben zaten firsat bulursam ustune eklerim tatil paramiz olur seneye diye harcamadim....

Inadına yapmak gibi geldi bana
O zaten ayri mevzu bekarken gittigim yurt disi turlari onlara bile sen suraya buraya gittin yaaa diyo....
Evlilik oncesi ne beni ne onu baglamaz ki o zamanda benim Bulgaristana gitme zamanimda da ben hep cagirdim o gelemedi...
Ama o bana teklif bile etmiyo asil kirildigim noktada bu..

uçuş yasağın yoksa birikimin ve gri pasaportun da olduğuna göre burda kendi kendini yicene peşine düş git bence ona çaktırmadan izle bakalım napıyor :)
Ucak seyahatinin tehlikeli oldugu bir evreye giriyorum gebelik nedeniyle, birde ben oyle pesine takilayimlarla ugrascak halde degilim
Cagirsa giderdim cunku seyahati yani yeni yerler kesfetmeyi cok seviyorum sinirimi zorlardim o zaman ama su an anlami yok..

Kim diyo sorun cıkarmadıģını

Ben daha ziyade şuna takıldım hem sıkışıģız diyosun hem kendi birikmişim var diyosun, ortak bir birikmişiniz olmalı artık, evlisiniz, sanırım maddi manevi esine güvenmiyosun
Maddi konularda guvenmiyorum savruk her an borc yapma potansiyeli olan biri, birikimimin de aciklamasini yaptim msjlarda ..

Ayni fikirde olmadiginizi belirtebilirsiniz ama size densiz deme hakkini vermiyor malesef.

Okuduğunu yanlış anlayanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…