- Konu Sahibi eftelya2015
-
Hiç tanımadığı bir insan için, bilgisi olmadan "seks turizmine gidiyor" demek densizliğin dik alasıdır. Ya bu adamın aklının ucundan bile geçmediyse ve bu kadın yazılanlardan etkilenirse. O yuvada çıkacak huzursuzluğun vicdani sorumluluğunu taşımaya hazır olan var mı aramızda?
Ben erasmusla gittim gezmedim demiyorum ki ama uc gun egitim aldim kurumda kalan zamanimda gezdim , ama esiminki tamamen tatil...Erasmus programini bize iş icin gittim diye yedirmeye calismayin lutfen :) Erasmus= beles yurtdisi gezisidir.
Anladimda ben size direk sorun ukrayna yani para bahane asil konuya odaklanalim anlaminda yazmistim.Parayi neden esiniza vermiyosunuz yada nerden buldunuz demedim.Benim birikmisim Bulgaristana gittigimde bana verilen hibeden arttirdigim para yani evin butcesinden cikan birsey olmayacakti benide cagirsa idi, ee pasaportum var, vize istese bile gri pasaportta vize derdi yok... Ama o simdi evin butcesinden para harcayacak hic olmadi pasaportu, ordaki harcligi cepten cikacak bilmem anlatabildim mi ????
O hibeden artani ben zaten firsat bulursam ustune eklerim tatil paramiz olur seneye diye harcamadim....
şaka yapıyordur belki,kendisi gitmeyecektir arkadaşlarının biletini alıp göstermiştir size..(misilleme ya hani)Vala ben bu konularda babama bile guvenmem yasanmisliklarla alakali direk mevzuya girmesede turk erkeklerinin yapisi belli kiyisindan kosesinden bir dumenler doner..
Ki biraz once bir mailini okudum moldovaya bakilmis esim fiyat bilgisi almis falan bir acentadan sonra ukraynaya bilet alinmis, patronun da mjsi vardi biletler alindi rezervayonlar yapildi pasaportlari hazirlayin diye gidenlerin hepsi evli barkli adamlar ama ozellikle kari kiz muhabbetinin cok oldugu yerler secilmis esimin bir yamugunu gormedim ama icini bilemem sonucta insan oglu cig sut emmistir ...
Bilmem anlatabildim mi?
Vala ben bu konularda babama bile guvenmem yasanmisliklarla alakali direk mevzuya girmesede turk erkeklerinin yapisi belli kiyisindan kosesinden bir dumenler doner..
Ki biraz once bir mailini okudum moldovaya bakilmis esim fiyat bilgisi almis falan bir acentadan sonra ukraynaya bilet alinmis, patronun da mjsi vardi biletler alindi rezervayonlar yapildi pasaportlari hazirlayin diye gidenlerin hepsi evli barkli adamlar ama ozellikle kari kiz muhabbetinin cok oldugu yerler secilmis esimin bir yamugunu gormedim ama icini bilemem sonucta insan oglu cig sut emmistir ...
Bilmem anlatabildim mi?
İlla gezilecekse cok yer var Ukraynaya kis gunu hangi akilli gezmek icin giderki sadece bir amacla gidilir o da malum ki gidecekleri sehirde aman aman birsey yok gezmek icib falan arastirdim yani...Anladimda ben size direk sorun ukrayna yani para bahane asil konuya odaklanalim anlaminda yazmistim.Parayi neden esiniza vermiyosunuz yada nerden buldunuz demedim.
Bir daha sakince okuyun benim yazdigimi.Neden vereyim ki ben kendim harcama sanum varken harcamamisim ki o bana devletin verdigi hibe parasi idi bir bakima hava parasi gibi ama ben siktim kendimi harcamadim borc harc olacak hic yoktan kiyida dursun zamani gelince iki gunlukte olsa tatil yapariz onunla diye dusundum ama ct kapi ben gidiyom desin birde gezmek icin gitsin ve beni yanina almasin bende birde harclik mi vereyim ???
Gidecekse o kismida kendi dusunsun ama bana gelip ay sonu param yok derse umrumda olmaz cunku ben kredi oduyorum kalani ile bebegin masrafini karsiliyorum evin kalan masrafi onun sorumlulugunda...
Yok ciddi yaaa bilet onun adina pegasustan Alinmis hatta rezervaayon bilgisi gelmis..şaka yapıyordur belki,kendisi gitmeyecektir arkadaşlarının biletini alıp göstermiştir size..(misilleme ya hani)
yani böyle olması gerekiyor aksini benim beynim almıyor almaz..size hayret ediyorum gerçekten şaka dimi bu?
Nasıl oluyormuş? Tanımadığınız kadınlar sırf yabancı diye fuhuşla itham edildiğinde ''Allah yuvamızı esirgesin!'' diye kafa sallarsınız, ama çarşafı duyunca hemen saldırıya geçersiniz. Genellemek çok kötüymüş değil mi?Siz niye burdaki çarşaf giyen insanların namusuna laf uzatiyorsunuz! ! Haddinizi bilin kaç tane Çarşaflı tanıdınız da böyle bir laf edebiliyorsunuz. Kaldı ki böyle büyük bir laf etmek için bütün çarşaf giyenleri tanimaniz gerekir.
Not: Çarşaflı değilim sadece bu tip nefret soylemlerini küstahca bulan bir insanım !
Ben erasmusla gittim gezmedim demiyorum ki ama uc gun egitim aldim kurumda kalan zamanimda gezdim , ama esiminki tamamen tatil...
Ustune gittikce konustukca kivirdikca kivirdi kivaracak sey kalmadi sustu , ben onu taniyorum tek amaci bana misilleme yapmak sen gittin bende giderim...
Ama ben ona hep benimle gelme firsati sundum o gelemedi yani onu istememezlik yapmadim yapmam ama o bana teklif bile etmedi gel diye , birde her sene baska yere gitcez diyo planlar projeler yapilmis bile gitsin sorun degil ama bir halt yerse yada yokken dogumla alakali bir durum olursa kendi vicdaniyla basbasa kalir.
Bana da bir daha is yada gezmek icin bir yere gitmek istedigimde trip atamaz buna yuzu olmaz...
O nedenle gitme demedim kendisine sadece orda olabilecek ihtimalleri saydim ve gerisini sen dusun dedim..
Ama geri adım atmamanızı takdir ettim bu aradaBen gittigimde evin butcesinden bi kurus harcamadim, is icin gittim ama gezdimde, gidecegim aylar oncesinden belli idi ve sinirli kisiye taninan bir hakki kazanarak gittim ama o is arkadaslari ile gezmek niyeti ile gidio, ulasim konaklama haric cepten harcayacak, ev tasima isi su an en acil isimiz cunku hamileyim ve bu islerin zamani yok erkende dogum olabilir ve ben onu gelebilse goturcektim o izin alamadi beni bosaya kadat goturdu isi ben diretince gidebildim yani tamam karicim gule gule git demedi bana. ...Ben ona gitme demiyorum sadece zamanlama ve gidilecek yer yanlis...
Aslında ben evli olsam, benim herif de gözleri ışıldaya ışıldaya, ağzından sular aka aka sanki annesinden 1 saat geç uyumak için onay bekleyen çocuklar gibi Ukrayna gezisi için onay beklese o adam için hiç iyi düşünmezdim galiba. Hele bir de oraya gidiş amacının kaçak et kesmek olduğundan eminsem o evlilik kafamda biterdi benim yaArkadaşlar adamın niyetinin karı kız olduğuna eminsek daha ziyade konu sahibi eminse adamı allem edip kallem edip yollamasa bile iğrenç değil mi, niyeti o yani yapsın yapmasın içini bozmuş adam
Tamam anlastik turistik bir gezi degil malum sebeple un yapmis yerler ve siz istemiyosunuz bende istemezdim.Para muhabbetini yaptiginiz icin cok karisti konu takilmalar sakalar o yuzden oldu.İlla gezilecekse cok yer var Ukraynaya kis gunu hangi akilli gezmek icin giderki sadece bir amacla gidilir o da malum ki gidecekleri sehirde aman aman birsey yok gezmek icib falan arastirdim yani...
Oncesi de de moldovaya bakilmis gitmek icin ki Bulgaristana da o isler icin gidiyo bizim erkek tayfasi...
Artik ben bilmem valla bisi yapar yapmaz kendi vicdani ama zamanlama ve mekan yanlis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?