Bir sıkımlık koca ;) Sevim mi dovim mi bilemedim ....

Adam durumu bildiğin fırsata çevirmiş baksana kafası zehir gibi maşşallah. Ya zaten durumun Türkçe meali şu;
"Sen benim gönlüm olmadan iş için yurtdışına çıktın, bende paşalar gibi erkek erkeğe, sevişmek eğlenmek için on numara yer ayarladım oraya gidiyorum al buda bilet"

Durum resmen bu yani, gelincede arkadaş ortamında karı kız muhabbeti. Yok şu müze şöle iyidi, yok şu binanın mimarisi böyle etkileyicimiydi olucak??

Adamdaki zihniyet ibretlik. Konu sahibide rahat mı anlamadım ben. Yine diyorum iş başka gezmek başka, geziceksek beraber gezeriz. İnsan bunu istemeli ya. Eşini tabiki çağırmaz neyine çağırsın.

Sakin ol şampiyon önce sakince oku, çarşaflı kadın demiyo bak çarşaf altından diyo, mecazi kullanım söz konusu.......

Konu sahibi arkadaşım eşim böyle birşey yapsa asla izin vermem o bilet elinde yanar yinede gidemezdi. Vicdan yapmasına sebep ol gitmesin. Bir erkeğin en tehlikeli düşmanıbekar erkek arkadaslaridir . Ne işi var size söylemeden bilet alıp gidiyor bir de karısının karnı burnunda. Hayret doğrusu.

Erasmus programini bize iş icin gittim diye yedirmeye calismayin lutfen :) Erasmus= beles yurtdisi gezisidir.

Sakin ol şampiyon önce sakince oku, çarşaflı kadın demiyo bak çarşaf altından diyo, mecazi kullanım söz konusu.......

Çarşaf altında ne işler cevirenler diyor. Ben gayet iyi okudum v3 anladım. Burda ne demek istediği gayet belli oluyor.

Ayni fikirde olmadiginizi belirtebilirsiniz ama size densiz deme hakkini vermiyor malesef.
Hiç tanımadığı bir insan için, bilgisi olmadan "seks turizmine gidiyor" demek densizliğin dik alasıdır. Ya bu adamın aklının ucundan bile geçmediyse ve bu kadın yazılanlardan etkilenirse. O yuvada çıkacak huzursuzluğun vicdani sorumluluğunu taşımaya hazır olan var mı aramızda?

kadın zaten kendi demiş eşim rahat durmaz diye

IYKKKKK ,bögyyyy prestij meselesi desene bizim turkish erkekler için yurtdışı tecrübeler

Pardon -20 derece soğuk, gözalıcı müzeleri yemekleri şatoları olan !!!!, fakir pis bir ülkeye hangi kültürel amaçla gidilir?

Ben Batı Avrupa turistik bir şehirde yaşıyorum, daha alt bir enlemdeyim ortada turist değil insan yok soğuktan dışarı çıkılmıyor. Derdi kültür, gezmek olan kuzeye yazın gidiyor.

ürküttü beni bu sözler bile bile lades diyosun..ilginç..

Bu mevsimde Ukrayna mi, is icin gitmediklerine eminmisiniz ? Yok eger cidden baska maksatla gidiyorlarsa cok cirkin bence. Cantasina bir kutu prezervatif koyunda hastalik kapmasin bari.
Bunu disinda bana cok itici gelir eslerin birbirlerini bu tarz konularda engellemeye calismalari, is icin gidilecek gidilir yani esinizi sizi kisitliyor olmasinin sebebini de anlamadim. Benim esim bana boyle birse yapmaya kalkasa ki yapamazda ima bile etse kiyameti koparirim resmen ustu kapali hakarettir cunku. Amaaa sizin esiniz fuhus yapabilecek derecede karakterde bir adamsa onu bilemeyiz tabi. Tamamen siz ve esiniz arasindaki bir olay bu.
Siz bildigimiz Erasmusla hemde kisa sureligine is icin gitmissiniz yani bunda esinizin karsi cikma sebepleri ve bahanesi ne olabilir cok merak ediyorum.
Simdi esinizin durumuna gelecek olursak adam resmen emri vaki yapmis cok cirkin bir sekilde son dakkada haber etmis size yani suphelenmemek elde degil tabi ama , yani sizin hamileliginiz o derece ilerlemisken sizi yanliz birakacak olmasida ayri bir dusuncesizlik.

Vala ben bu konularda babama bile guvenmem yasanmisliklarla alakali direk mevzuya girmesede turk erkeklerinin yapisi belli kiyisindan kosesinden bir dumenler doner..
Ki biraz once bir mailini okudum moldovaya bakilmis esim fiyat bilgisi almis falan bir acentadan sonra ukraynaya bilet alinmis, patronun da mjsi vardi biletler alindi rezervayonlar yapildi pasaportlari hazirlayin diye gidenlerin hepsi evli barkli adamlar ama ozellikle kari kiz muhabbetinin cok oldugu yerler secilmis esimin bir yamugunu gormedim ama icini bilemem sonucta insan oglu cig sut emmistir ...
Bilmem anlatabildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…