- Konu Sahibi eftelya2015
-
Adam durumu bildiğin fırsata çevirmiş baksana kafası zehir gibi maşşallah. Ya zaten durumun Türkçe meali şu;Adam gerizekalı bence. İş için eğitim için gitmeye insan neden misilleme yapar anlayamıyorum. Erkeklerin kariyeri çok önemli , ama kadınlar gitmese de olur otursun yerine kocası daha önemli.?!? Paşayı yalnız bırakmasın aman keyfini kaçırmasın!!*?!
Eşiniz çok çiğ konu sahibesi. Ben de gidicem o yüzden bir şey diyemiyorum...şeklindeki cümleniz ve kafanız da çok yanlış. İş için kariyer için gittiniz diye özür diler duruma düşmeyin. İş fırsatını kaçırmamakla hamile bir kadını keyfine tek bırakmayı bir tutmayın. İş gezilerine eğitimlere gidin kadınlar. Keyfi kaçmasın yemeği yapan gitmesin diye bencilce size taş koyan adamlara pabuç bırakmayın. Kariyeriniz çiğ adamların egolarından daha önemli.
Sakin ol şampiyon önce sakince oku, çarşaflı kadın demiyo bak çarşaf altından diyo, mecazi kullanım söz konusu.......Siz niye burdaki çarşaf giyen insanların namusuna laf uzatiyorsunuz! ! Haddinizi bilin kaç tane Çarşaflı tanıdınız da böyle bir laf edebiliyorsunuz. Kaldı ki böyle büyük bir laf etmek için bütün çarşaf giyenleri tanimaniz gerekir.
Not: Çarşaflı değilim sadece bu tip nefret soylemlerini küstahca bulan bir insanım !
Sakin ol şampiyon önce sakince oku, çarşaflı kadın demiyo bak çarşaf altından diyo, mecazi kullanım söz konusu.......
Bilmiyorum artk ben öyle anladım. Dediğin anlamda dememiştir heraldeÇarşaf altında ne işler cevirenler diyor. Ben gayet iyi okudum v3 anladım. Burda ne demek istediği gayet belli oluyor.
Erasmus programini bize iş icin gittim diye yedirmeye calismayin lutfen :) Erasmus= beles yurtdisi gezisidir.
Bilmiyorum artk ben öyle anladım. Dediğin anlamda dememiştir heralde
Hiç tanımadığı bir insan için, bilgisi olmadan "seks turizmine gidiyor" demek densizliğin dik alasıdır. Ya bu adamın aklının ucundan bile geçmediyse ve bu kadın yazılanlardan etkilenirse. O yuvada çıkacak huzursuzluğun vicdani sorumluluğunu taşımaya hazır olan var mı aramızda?Ayni fikirde olmadiginizi belirtebilirsiniz ama size densiz deme hakkini vermiyor malesef.
kadın zaten kendi demiş eşim rahat durmaz diyeHiç tanımadığı bir insan için, bilgisi olmadan "seks turizmine gidiyor" demek densizliğin dik alasıdır. Ya bu adamın aklının ucundan bile geçmediyse ve bu kadın yazılanlardan etkilenirse. O yuvada çıkacak huzursuzluğun vicdani sorumluluğunu taşımaya hazır olan var mı aramızda?
Gezse bile ne olacak ki, kadınlar gezdi diye ille de cezalandırılmalı mı?
Bir arkadaşım Amsterdama gitmiş. Bana dedi ki, red zoneda gezerken arkamdan Türkçe konuşan 2 adam geliyordu. Biri demiş ki karım daha iyi ...... , boşuna para harcadımYurtdışında müze gezen kültürlü Türk erkeği bu işte buyrun.
Eşim yularından kurtulsa şunu şunu yapar diye düşünebilirken nasıl evli kalınır ki
Hiç tanımadığı bir insan için, bilgisi olmadan "seks turizmine gidiyor" demek densizliğin dik alasıdır. Ya bu adamın aklının ucundan bile geçmediyse ve bu kadın yazılanlardan etkilenirse. O yuvada çıkacak huzursuzluğun vicdani sorumluluğunu taşımaya hazır olan var mı aramızda?
ürküttü beni bu sözler bile bile lades diyosun..ilginç..Arkadaslar sorunum yanlis zamanda yanlis yere gitmesi, o bisi yapmasa yanindakiler yapacak hic yoksa bir gece kulubune vs giderler , o da mertlige laf soyletmemek icin takilacak peslerine sonrasi malum...
Para konusundada gercekten sikisigiz birikimim dedigimde yine ikimiz icin ayrilmis bir para ve evin butcesinden kesilip kenara atilan bir para degil..
Ki esim savruktur para hesabi bilmez ona versem aninda gider o para , o nedenle bari harcanacaksa amacina hitap etsin cunku tatil icin ayirdim onu...
Bundan dolayi benide cagirsa tum imkanlarimi zorlar giderdim ona da yuk olmazdim hatta destek olurdum.
Birde kirildigim beni cagirmamasi ve bana son dk haber vermesi ...
Zaten is icin her hafta gidio bende gidiyorum bunu sorun etmiyorum ama amacta is degil gezmek kendi agziyla soyledi sadece ayarlama sirketten...
Eski konulardan bilen bilir Eylul ayinda Erasmus programi egitim harekwtliligi kapsaminda Bulgaristana gittim, bir haftaligina hem is hem gezmek, esim cok problem cikardi ama sonunda gittim , benim dedigim oldu ...
Not: Kamu gorevlisi olarak gittim gorevlendirme ile ve tum masrafimi AB karsiladi...
Esimde simdi is bahanesiyle gezmek maksatli Ukraynaya gidecek ama bana Bulgaristan falan demisti, kesin bisi yok dediydi, bu aksam bi geldi biletler alinmis ben gidiyorum... Ne icin ? Gezmek icin, ben ik mik yapinca ki hakli sebeplerim var is icin diyor.
Tamam sirketten arkadaslari ile gidecek konaklama ulasim masrafi sirketten ama ya gerisi cepten cikacak ve gittikleri yer Ukrayna Turk erkegi orada rahat durmaz...!!!
Gelelim benim rahatsiz oldugum noktaya 1 hamileyim o zaman 31 haftalik olacagim.
2 ev aldik, bebek masrafi bir yandan daha tasinmadik bile evin isleri var yapilacak bunlar hep borcla olan seyler , para isteyen isler yani maddi olarak sikisigiz fazladan bes lira bile bizi sikar su an...
3 bende gittim ama maksat isti ve gelebilse esimi de goturecektim, izin alma durumu yoktu gelemedi ama esim bana teklif bile etmiyo ki benim gri pasaportum ve kendi birikmisim var gitsem masrafim olmayacak...
4 son dk beni haberdar ediyor
Simdi onu kisitlamak istemiyorum, o beni yolladi ama bin laf soledi ben onun yaptigini yapmak istemiyorum ki ilerde yine gitme sansim olabilir , o zaman hayir deme luksuni ona vermek istemiyorum ama kirildim da su ortamda gitmesine..
Siz olsaniz yerimde tepkiniz nolurdu ???
Vala ben bu konularda babama bile guvenmem yasanmisliklarla alakali direk mevzuya girmesede turk erkeklerinin yapisi belli kiyisindan kosesinden bir dumenler doner..Eşin oraya cidden seks için mi gidiyor buna mı inanıysun, yani buysa onu burda da yapabilir,arkadaşlarına uyar diyosun,burda da uyabilir, eşinde o şerbet var yani öyle mi, bak düşündüğün şeyler çok kötü adam ister gitsin ister gitmesin, hamile karısını aldatabilir potansiyelde diyosun kocan için, asıl sorun bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?