Bir silik çizgim bile yok

Umut999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
646
290
33
34
Arkadaşlar, kaderdaslar artık yoruldum.
Bir kere silik cizgi bile çıkmadı testlerimde. Yoruldum. Yanlışlıkla bile pozitif görmedim. 2 kere tüp bebek yaptırdım. Tek embriyom var. Tutma ihtimali de düşük.
Ben ne yapacağım ?
Bu psikoloji artik dayanmiyor.
Bir umut yok mu? Benim gibi olupta zorda olsa gecte olsa anne olabilme şansına sahip olan var mi?

Rabbim en yakın zamanda hayırlıı vakitte o silik çizgiyi görmeni nasip etsin

Yok değilim maalesef tekrarlayan düşüklerim var bir yıla yakındır da olmadı gebelik..

Yok değilim maalesef tekrarlayan düşüklerim var bir yıla yakındır da olmadı gebelik..
allahim.ne büyük acilar bunu yasamayan anlayamaz. Kime söylesen olur olur merak etme der. Ama olmuyor iste. Peki belli mi nedeni

Bende aynı durumdayim.canim 5. Senem. Ama olmazları olduran Allah'tır. Dua edelim tevekkül edelim. Cabalamaktan yorulmayalim..çok zor bir surec maddi manevi insan çok yıpranıyor. İnşirah oku için ferahlasin. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.buda bizim.sinavimiz iste..Bende çok sıkıntı çekiyorum.ikinci tüp bebeğe baslicam.icimde bir korku, sakinleşmeye çalışıyorum.. hayırlısı olur hepimizin hakkında inşallah.

Allah yolunu acik etsin. Okadar uzun bir yolki bu. Bazen yasamayı birakiyorum. Halbuki nekadar neseli biriyim/biriydim. Benim bu halim nasil düzelir

Canım ben de iki tüp bebek denedim 2bçk yıldır deniyoruz ama ben de yaştan ve geçirdiğim süreçlerden dolayı umutsuz ve mutsuz hissediyorum malesef O ruhsal ve fiziksel Yorgunluk benim de hayatıma yansıyor artık hakkımızda hayırlısı ama gerçekten her açıdan yıpratıcı bir süreç

Yumurtanız mi olmuyor nedir sorununuz. Ben biraz ümitsiz vakayim o yuzden bukadar takiyorum kafaya

Yumurtanız mi olmuyor nedir sorununuz. Ben biraz ümitsiz vakayim o yuzden bukadar takiyorum kafaya
Benim de ileri endometriozis canım ameliyat oldum ama kist yine tekrarladı iki yumurtalıkta da amh de düştü sonrasında. Kaliteli embriyo elde edilemiyor malesef

Benim de ileri endometriozis canım ameliyat oldum ama kist yine tekrarladı iki yumurtalıkta da amh de düştü sonrasında. Kaliteli embriyo elde edilemiyor malesef
Bende hiç-bir sorun yok ama iyi sayida yumurta elde edemiyoruz. Kilonuz nasil

Bende hiç-bir sorun yok ama iyi sayida yumurta elde edemiyoruz. Kilonuz nasil
Kilom normal aslında ama Akdeniz modeli beslenmeyi öneriyorlar genelde o şekilde devam etmeye çalışıyorum . Sizin hiç sorun yoksa neden olmuyor sadece amh mi düşük yani

allahim.ne büyük acilar bunu yasamayan anlayamaz. Kime söylesen olur olur merak etme der. Ama olmuyor iste. Peki belli mi nedeni
Kesinlikle öyle.düşük yaptığımı söyleyince olur ya merak etme diyorlar ama olmuyo işte.

Kilom normal aslında ama Akdeniz modeli beslenmeyi öneriyorlar genelde o şekilde devam etmeye çalışıyorum . Sizin hiç sorun yoksa neden olmuyor sadece amh mi düşük yani
Yumurtam bol oluyor ama içinde olgun yumurta cikmadi ilk denemede. Ikincide ise 1 tane cikti embriyo olustu. Donduruldu. Ama umutsuzum. Kesinlikle akdeniz usulü beslenmej önemli

Hamile duası etmeye geldim, benim de tüp oldu çok iyi anlıyorum neler çektiğinizi, acısı, parası, zamanını geçtim sadece psikolojisi, umudu yetiyo insana darmadağın etmeye, rabbim hepinizin yüzünü güldürsün ikişer ikişer doldursun kucaklarınızı, en en tez zamanda hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…