Bir solukta mı alınır boşanma kararı???

Ahh ben biraz şu inadımı dik kafalılığı bıraksam
Düzelebilir herşey
Belki o zaman ailesi gözüme bu kadar batmaz bile çok batıyor
Adları geçince elim terliyo titriyor o derece
Ha Allah var onlarda tamam saygı ne bilmiyor ama burda okuduğum bazı kv ler gibi asla değil
senin kv den de buradaki kv ler gibi. sen onun ne kadar sinsi düzenbaz bencil olduğunu farkedemedin mi?

şimdi böyle yazınca hatırladım sizi...
evliliğin başından beri yıprandınız ama bence artık kaymak yeme zamanı geliyor.eşiniz annesini kardeşini eve gönderdi.size haklısın dedi.yani adamı zor da olsa yonttunuz biraz.
artık siz de sakinleşmelisiniz bence.
ama dün yine emrivaki ile kocası kardeşini kalmaya çağırdı ve ne kadar kalacağı meçhul. kimse konu sahibine sen ne dersin diye sormadı.

Açıkçası ben yazdıklarınızda sorun göremedim
Aile konusu ise zamanla aşılır hayat olgunlaştırır diye düşünüyorum
Boşanmayı sırf bu yazdıklarınız yüzünden aklınıza bile getirmemenizi öneririm

Evet yerleşti
Eşimde diyor ki sen bu fikirle yol alıyorsun
Bu evliliği elbet bir gün bitireceğim diye baktığın için böylesin diyor
Ben ondan daha çok söylüyorum inanın
Oda ben seninle baş edemiyorum diyor haklı olarak
asıl sen eşinle ve ailesiyle başedemediğin için bu durumdasınız.

ama dün yine emrivaki ile kocası kardeşini kalmaya çağırdı ve ne kadar kalacağı meçhul. kimse konu sahibine sen ne dersin diye sormadı.
onu bilmiyordum bak..şu dershaneye g,den kardeşini mi??
şaşırdım bak şimdi en son annesini gönderirken haklısın sen diyordu,yeni anladım ben bu durumu diyrodu.cidden salak demek ki bu erkekler..anladım dediğini bile tam kavrayamıyorlar demek ki...
Pink_Women Pink_Women bu durumda adam hatasını ısrarla anlamıyor ve tekrarlıyorsa yeniden şans vermeye gerek olmayabilir.yani sen çok yıpranıyorsun aile hayatın yok devamlı hır gürler geçmez ömür.

onu bilmiyordum bak..şu dershaneye g,den kardeşini mi??
şaşırdım bak şimdi en son annesini gönderirken haklısın sen diyordu,yeni anladım ben bu durumu diyrodu.cidden salak demek ki bu erkekler..anladım dediğini bile tam kavrayamıyorlar demek ki...
Pink_Women Pink_Women bu durumda adam hatasını ısrarla anlamıyor ve tekrarlıyorsa yeniden şans vermeye gerek olmayabilir.yani sen çok yıpranıyorsun aile hayatın yok devamlı hır gürler geçmez ömür.
önceki konularında konu sahibi evinde banyo yapmaya çekinir hale geldiğini yazmıştı, istediği yemeği yapmasına izin vermiyordu kv, hatta evin bir yerini konu sahibi istemediği halde kafasına göre dekore etmişti.
şimdi de görümcesi zor hamilelik geçiriyormuş, kocası laf sokuyor konu sahibine kızkardeşim evime gelemiyor diye.

eşinin ailesi senin evine gelip sana sormadan aylarca kalıyor mu, sen beceremiyorsun deyip yemeği temizliği yapmanı engelliyorlar mı? sülalece gelip senin eve yerleştiler mi hiç? banyoya daha girmeye fırsat bulamadığın, eşinle cinsel hayatının sıfırlandığı zamanları yaşadın mı eşinin ailesi yüzünden?
Ayrı sehirlerde değiliz böyle sıkıntılar olmadı. Ben kolay demedim ki Zaten. Ama bu kadar iyi özelliklere bunlar için boşarsan pişman olursun. Bu benim düşüncem ama hayat senin

Ayrı sehirlerde değiliz böyle sıkıntılar olmadı. Ben kolay demedim ki Zaten. Ama bu kadar iyi özelliklere bunlar için boşarsan pişman olursun. Bu benim düşüncem ama hayat senin
ayrı şehirlerde olmaları konu sahibine bu sıkıntıları yaşatmaları için geçerli bir sebep olamaz.
insan kendi evinde misafir gibi olur mu hiç?
direkt ayrılık sebebi bence.

ayrı şehirlerde olmaları konu sahibine bu sıkıntıları yaşatmaları için geçerli bir sebep olamaz.
insan kendi evinde misafir gibi olur mu hiç?
direkt ayrılık sebebi bence.
Yahu tamam sana göre ayrılık sebebi bana göre değil Allah Allah. Bence çözülecek mesele. Atlatılacak mesele. Senin için değilse sen ona göre yorum yaparsın. Herkesin yorumuna karşılık durumun kötülüğü Hakkında cevap yazmana gerek yok.

Yahu tamam sana göre ayrılık sebebi bana göre değil Allah Allah. Bence çözülecek mesele. Atlatılacak mesele. Senin için değilse sen ona göre yorum yaparsın. Herkesin yorumuna karşılık durumun kötülüğü Hakkında cevap yazmana gerek yok.
istediğim gibi yorum yazıyorum, sen de öyle. niye öfkeleniyorsun ki?
neyse sana iyi günler.

istediğim gibi yorum yazıyorum, sen de öyle. niye öfkeleniyorsun ki?
neyse sana iyi günler.
Öfkelenmiyorum sadece kendi yorumunu konu sahibine kendin yap. Ben kendi yorumumu kendim yapayım. Konuyu ben açmış olsam yazdığım seylere cevap yaz ama Burda ikimizin de muhattabı konu sahibi.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler
Hiç mi kullanmaya çalışmadınız dilinizi
Hep kafanızın dikine gitmek , evlenince yine bir olmak yerine hep tek olmayı seçmişsiniz siz
Eğer birinin yönlendirmesine birşeyler söylemesine tahammülünüz yoksa neden evlendiniz ki?
Ailesine düşkün olmasaydı emin olun evine de size de düşkün biri olmazdı (aşırıysa birşey diyemem)
Dediğinizi ikiletmiyor yani göremediğiniz çok yön var
Biraz daha sakin olmaya çalışın, ailesini takıntı haline getirmekten sakının
Yok kullanmadım
Çünkü öyle bir yapım yok
İyilikle konuşuyorum anlıyor gibi oluyor ama sonra bir bakıyorum
Bir başka şahıs için yine aynı şeyi düşünüyor
Acayip düşkün
Bu yüzden evliliğimde hep yalnız kaldım
Herşeyi eşimin sıkıntıları var diye kendi sıkıntılarımı halletmeye çalıştım
Belki bunun çoğunu o azını ben yaptım ama
Şimdi de eyvallahım yok

zamanla geçiyor. bak eşim 9 kardeş. en küçüğü eşim. abisi arıyor babam kaşınıyormuş hastaneye götür diyor. ee senin de araban var senin de baban. bir de evde bekar var arabası da var. elbette götürsün ama saçma duruyor burdan bakınca. diğeri arıyor babamın midesi bulanıyor götür. öbürü arıyor annemin ilacı bitti yazdırın falan filan. diğeri arıyor emniyetten ceza yemiş az sen öde. ama zamanla geçip gidiyor inan. sen de biraz karışma. çünkü kendine zarar. misal eşim polis memuru gecesi gündüzü yok. oğlum çok küçük gazlı kolik bir bebk o zaman. gece 11 i bekliyorum. gelsin de tuvalete girebileyim diye. ee ablası gel kızım üşüttü hastaneye götürelim demiş o da oraya gitmiş. eve geldi 1 falan sanırım. çok zor günlerdi neyse geçti gitti. ben de relaksım çok takmıyorum inan. çok şükür elim ayağım tutuyor kendi işimi halledebiliyroum. zamanla geçiriyor şükür. takmayacağım artık dedim. eşim de baya baya değişti orta yolu bulduk anlayacağın. hemen hemen de her aile de özellikle başlarda oluyor bu sorunlar. adaptasyon gibi düşün.
Umarım bizimkide düzelir
Erkekler farkına varmıyor
Kv de nerdeyse kocası gibi davranıyor
Bir arıyor bir konuşuyor
Ben hayatımda böyle nazlı konuşmadım

Umarım bizimkide düzelir
Erkekler farkına varmıyor
Kv de nerdeyse kocası gibi davranıyor
Bir arıyor bir konuşuyor
Ben hayatımda böyle nazlı konuşmadım

haha öyle saçma kayınvalideler de var. benim kayınvalidem 71 yaşında kendi halinde . hiçbir şeye iyi ya da kötü karışmaz. ama benim de 4 görümcem var :D tabi birisi kaynana modundaydı. ama geçti onunda. arada tutuyorda ne eşim ne ben oralı oluyoruz!

bazen o kadar iyi oluyor ki mutluluktan göklerdeyim
bazende öyle bir hal alıyor ki yerin diplerindeyim...
Boşanmak düşündüğüm ama bir türlü cesaret edemediğim birşey
Erkeksiz yaşayamam diyen kadınlardan değilim hiçte olmadım
Bunca şeye sırf bir başkaları yüzünden yuvamı yıkmamak için katlandım
Katlandıklarımın karşılığında hiç birşey göremedim...
Eşimin aslında güzel huyları varken o kadar şeyler yaşandı ki
Artık onlar bile göze batmaya başladı
En kötü huyu ailesi, onlara karşı zaafı
Karşıdakilerinde bunu çok iyi bilip kullanması
Düzelmedi diyemem bu konuda
Yapılan yanlışları gördü, bunlara izin vermemek için çabaladı
Karşıdakiler kendi kafalarına göre yaşasalarda
Sizce bir solukta almalımıyım bir kaç ay daha bekleyip görmelimiyim?
Hangi arkadaşımla konuşsam evliliklerinde öyle sıkıntılar var ki
Diyorum benim ki onların yanında sıkıntı bile değil
EŞİMİN İYİ YÖNLERİ;
< Malesef ki benim ailemi de kendi ailesi gibi görmesi yani kendi ailesine nasılsa onun on katıda benim aileme karşı yapar (bundan bile mutsuz oluyorum)
<işten eve evden işe arada arkadaşları ile dışarı giden istemediğim bir arkadaşı varsa ondan uzak durmaya çalışan
<söyleye söyleye sonunda anlatabildiğim ev işlerinde yardımcı olması
<kalbinde kin, öfke biriktirmeyen
<güler yüzlü
<dinini hakkını vererek yaşamaya çalışan
<ütüsünü kendi yapan
<hani beni şuraya götür desem götürür hiç ikiletmez
<evinden hiç birşeyi eksik etmeyen
<evde eksik birşey olsa almaya gitse tekrar geldiğinde yine eksik çıksa hani bunu off bile demeden gidip tekrar alan birisi
<önceleri dile getirse bile ailesini aramamı şimdi umrunda bile değil
<ilk evlendiğimiz zaman bir kavgada beni biraz hırpalamıştı ama ondan sonra asla
<küfür etmez, hakaret etmez
KÖTÜ YÖNLERİ
<ailesine olan zaafı
<hep onların bizimle olmasını isteyen
<sinirli, öfke kontrolü olmayan
<ailesinden birini sinek ısırsa bu dünyanın en büyük afeti gibi davranması( artık çoğu şey umrunda değil)
benim kötü yönlerim ise bir erkeği idare etmeyi bilememek. içimde ne varsa dışımında öyle olması. eşimin güzel konuşmayla yaptıramayacağım birşey yokken inat edip dik kafalı olmam. Özgür olmam aslında eşimi en çok yıpratanda bu onu sallamadığımı düşünüyor ama benim kim olursa olsun bir erkeğin yönlerdirmesine ihtiyacım yok. Annesigil böyle salak ayağına yatıyor onlarla her dakika ilgilendiriyor. Ama ben salak değilim o rolüde yapamam. Ben böyleyim işte erkek gibi kadınım. Kusurum bu.
Galiba o benden boşanmalı?
Uzun oldu kusura bakmayın...

Benim eşimin huylarına çok benziyoro_O

Benimde eşimle ailesi yüzünden problemlerim var hatta onlardan başka hiç sorunumuz yok ama umursamamaya çalışıyorum onlar için evliliğinden mutluluğundan vazgeçecek değilim savaş onlara meydan bırakma

bazen o kadar iyi oluyor ki mutluluktan göklerdeyim
bazende öyle bir hal alıyor ki yerin diplerindeyim...
Boşanmak düşündüğüm ama bir türlü cesaret edemediğim birşey
Erkeksiz yaşayamam diyen kadınlardan değilim hiçte olmadım
Bunca şeye sırf bir başkaları yüzünden yuvamı yıkmamak için katlandım
Katlandıklarımın karşılığında hiç birşey göremedim...
Eşimin aslında güzel huyları varken o kadar şeyler yaşandı ki
Artık onlar bile göze batmaya başladı
En kötü huyu ailesi, onlara karşı zaafı
Karşıdakilerinde bunu çok iyi bilip kullanması
Düzelmedi diyemem bu konuda
Yapılan yanlışları gördü, bunlara izin vermemek için çabaladı
Karşıdakiler kendi kafalarına göre yaşasalarda
Sizce bir solukta almalımıyım bir kaç ay daha bekleyip görmelimiyim?
Hangi arkadaşımla konuşsam evliliklerinde öyle sıkıntılar var ki
Diyorum benim ki onların yanında sıkıntı bile değil
EŞİMİN İYİ YÖNLERİ;
< Malesef ki benim ailemi de kendi ailesi gibi görmesi yani kendi ailesine nasılsa onun on katıda benim aileme karşı yapar (bundan bile mutsuz oluyorum)
<işten eve evden işe arada arkadaşları ile dışarı giden istemediğim bir arkadaşı varsa ondan uzak durmaya çalışan
<söyleye söyleye sonunda anlatabildiğim ev işlerinde yardımcı olması
<kalbinde kin, öfke biriktirmeyen
<güler yüzlü
<dinini hakkını vererek yaşamaya çalışan
<ütüsünü kendi yapan
<hani beni şuraya götür desem götürür hiç ikiletmez
<evinden hiç birşeyi eksik etmeyen
<evde eksik birşey olsa almaya gitse tekrar geldiğinde yine eksik çıksa hani bunu off bile demeden gidip tekrar alan birisi
<önceleri dile getirse bile ailesini aramamı şimdi umrunda bile değil
<ilk evlendiğimiz zaman bir kavgada beni biraz hırpalamıştı ama ondan sonra asla
<küfür etmez, hakaret etmez
KÖTÜ YÖNLERİ
<ailesine olan zaafı
<hep onların bizimle olmasını isteyen
<sinirli, öfke kontrolü olmayan
<ailesinden birini sinek ısırsa bu dünyanın en büyük afeti gibi davranması( artık çoğu şey umrunda değil)
benim kötü yönlerim ise bir erkeği idare etmeyi bilememek. içimde ne varsa dışımında öyle olması. eşimin güzel konuşmayla yaptıramayacağım birşey yokken inat edip dik kafalı olmam. Özgür olmam aslında eşimi en çok yıpratanda bu onu sallamadığımı düşünüyor ama benim kim olursa olsun bir erkeğin yönlerdirmesine ihtiyacım yok. Annesigil böyle salak ayağına yatıyor onlarla her dakika ilgilendiriyor. Ama ben salak değilim o rolüde yapamam. Ben böyleyim işte erkek gibi kadınım. Kusurum bu.
Galiba o benden boşanmalı?
Uzun oldu kusura bakmayın...
Bende şuan aynı konumdayim.. sıkıştım kaldım ne yapcagimi bilmiyorum.. eşimle aramda sorun yok ama bazı şeyler beni okadar yıprattı ki gerçekten yoruldum vucudum kaldirmiyo bikere psikolojik olarak bittim.. Şimdi yalvarıyo yapma etme diye ama ne fayda keske ona olan sevgmi saygımı taze tutabilseydi ve değerini bilseydi.bosansam belki daha kötü olcm ama inanın göze almak üzereyim bide oğlum var.bitarafimda son şans ver diyo bilmiyorum.bildiğim tek şey eskisi gibi değilim.
Hayat beni teften tefe koydu sanirm.

Back
X