Bir solukta mı alınır boşanma kararı???

Bence boşanma derim inan gelen gideni aratir bütün erkekler ailesine düşkündür deilsede ewlendikten sonra olurlar ne hikmetse en azından seni ezdirmiyo herseyde onlar hakli demiyo seni dowmuyo hakaret etmiyo bide boyle olsa utusunu bile kendi yapıp sana yardımcı oluyomus senin aileni benimsemiş benim eşim hayatta tek kendi ailesi warmis gibi görüyoruz sanki bnmkiler ana baba deil her kavgada sana sahipmi çıkmışlar bir suru hakaretler öfkesine sahip cikamama daha neler neler derler ya senin derdin dertmi bnm derdim yaninda :) boşanma kardeşim çoğu erkekte olmayan iyi huyları war eşinin sende biraz daha olumlu ol pişman olursun gelen inan ondan kotu olur ... Ailesine karşı mesafe koy koyabilirsen

Yorumlari okudum da kocan degismez senin, manipule ederek seni sindiryor aslinda frkinda degilsin. Hala sana sormadan sure belirtmeden kardes cagirmalar vs. Seni iyice sindirip, haksix oldugunu dusunmene sebep oluyor. Baksana kendini daha suclu bulmaya baslamissin bile. Arkadasim bu adam degismiyor ve defalarca uyardigin konuyu dalga gecer gibi tekrar ediyorsa, dert cekmeye geldim ben bu dunyaya diyip ya devam edersin ya da baslarim boyle ise diyerek resti ceker hayatindan cikarirsin. Orta yolu yok yani ailesi sizin evi mesken tuttukca mutlu olmzsin yani. Sen onun ailesiyle kalmak, yasamak zorunda misin ya hu? Evsiz mi bu insanlar.

Bu durumu biraz daha acar misiniz? Merak ettim dusuncenizi.

Bayan bunu yazmıştı " eşimi en çok yıpratanda bu onu sallamadığımı düşünüyor ama benim kim olursa olsun bir erkeğin yönlerdirmesine ihtiyacım yok"
Buna istinaden yazdım bende. Tabi ki işler birbirini yönlendirebilir tek değil bir hareket etmek önemli olan bu. Siz karşı tarafa şunun görüşmesen iyi olur diyorsunuz oda kabul ediyor ama o size söyleyince eyvallahınız olmuyor. Bu yüzden yazmıştım

kendine de haksızlık etme tabii ki, bunlar birikimden oluşan şeyler.
Bende senden farklı durumda değildim açıkçası.
Benim de aynı hesap, eşimin ailesi gelir bana birşey sormak yok, birşey demek yok, resmen insan yerine koymazlardı.
Hoş hala öyle.
Bize geleceklerse evin bir kadını var mı yok mu önemli değil.
Eşimi arayip icazet almaları yeterli...

Eşimin de ailesine olan zaafı malesef ki bunlara engel olmasına engeldi.
Son zamanlarda benim eşimde de düzelme var.
Çünkü bende boşanma raddesine geldim, hele bir tanede oğlum var bir tanesi de yolda.
Dedim "dur bir düşün, düzelme var ise düzene girecektir birşeyler" ki var.
Eşime de dedim, boşanmamıza çocuklar engel değil, bugün olmaz belki ama yarın bırakırım seni.
Arkadaş gibi yaşarız evde.

Ha ne oluyor bunca yaşanan sonunda, insan karşısındakinden soğuyor.
Sevginin azaldığını hissediyorsun yıpranmışlıklardan dolayı.
Bir güzel söz bir tatlı dil gösterse dahi içten olmadığını düşünüyorsun, altından ne çıkacak sorusu geliyor akla.
Kısaca anı yaşamıyorsun.
İşte mesele evlilikleri bu noktaya getirmemekte fakat ister tecrübesizlik denilsin, ister cahillik.
Adı her ne olursa olsun bir çok insan bu yoldan geçiyor.

O yüzden size tavsiyem ne kendinizi yerin, kendinizi üzün,
Ne de hemen kestirip atın.
Zaman verin... Herşeyin ilacıdır bazen zaman.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

çok zor bunlarla baş etmek
Ben çok nezih huzurlu bir evde yetişmiş bir insanım
Normal konuşmaları bile bağıra çağıra
Rahatsız ediyor yaptıkları herşey
Bekliyorum
Tartışmaktanda yoruldum
Artık kabuğuma çekildim
Akşam yemeği yiyip kendi odama çekiliyorum
Bir haftadır felan aynı yatağıda paylaşmıyorum
Öyle gidiyor yani
Böyle nereye kadar gider bilmiyorum

Konularınıza çok hakim değilim ama son paragrafınıza binaen yazmak istedim. Babam özel lise mezunu işletmeci annem doktora yapmış psikologtu. Belki kariyeri yüzünden böyleydi bilmiyorum ama ezilen asla babam olmadı hep biz olduk. Çünkü Annem de asla bir erkeği idare etmesini bilmeyen bir kadındı. Rahmetli halam hep derdi kur rakı sofrasını azıcık cilve yap tatlı dil dök erkekler poh pohlanmak ister diye ama annem yok. Höt höt derdi diyeceğini ama babam da eşiniz gibi inanılmaz sinirli, öfke kontrolü olmayan bir adam. Ben de anneme çektim babamdan bir şey isterken ya da onunla iletişimimde ne bir güler yüz ne tatlı dil kullanmadım. İlk evliliğim aldatma ve eşimin zayıf karakterli olması yüzünden bitti ama benim de hatalarım vardı hep höt höt davrandım.

Yani erkekler çocuk gibi biraz idare etmek gerekiyor. Tabii adam söver, döver, aldatır bunları konu dışı tutuyorum ama eğer bunlar yoksa siz de üstüne gidip öfkesini arttırmayın adamın.

Genelde direkt boşan der ve tepki alırım ama size demedim bunu.
bende aynen öyleyim
Şuan doktora yapıyorum
Zaten yoğun bir stresim var
Bir buçuk yılda eşimin ailesini çekiyorum
Aynen anneniz gibi höt hötüm
Bilmem bazen ben kendimde anormallik buluyorum
Kv arayınca öyle nazlı nazlı konuşuyor ki
Ben hayatım da hiç öyle konuşmadım

Tum mesajlarini okudum da sen benden daha anlayişlisin. Baksana ailesi baya zaman sizde kalmiş. Benim de esimin ablasi bosandi. Baya zamandir destek olmaya calisiyoruz ama adeta kendi hayatimiz kalmadi. Dun tartistik baya kirici konustu ayni seylerin beteri senin de basina gelsin falan dedi. Ben de zaten ta seni tanimadan once 'bosanmaktan beter seyler' yasadim merak etme, rahat ol dedim, sonra da bu laflarini inkar etti biliyor musun.
Ofke kontrolu sorunu boyle bir sey işte. Agzindan cikani kulagi duymuyor. Baslarda esyaya zarar vermek de vardi neyse ki biraktirdim. Ama simdi ben kafasina elime gecen bir seyi atmamak icin zor tutuyorum kendimi.
Bir de sen iyiysen iyisin, bir seye de hayir dediginde senden kotusu olmuyor ya. Buna da bitiyorum.
ben artık kavga ederken ses kaydına alacağım
Çünkü o sinirle kontrol edemediği sözleri sonra yakıştıramıyor kendine
Allah yardımcınız olsun ablası boşandı diye sizinde boşanma aşamasına gelmenize gerek yok

ben artık kavga ederken ses kaydına alacağım
Çünkü o sinirle kontrol edemediği sözleri sonra yakıştıramıyor kendine
Allah yardımcınız olsun ablası boşandı diye sizinde boşanma aşamasına gelmenize gerek yok
Ah canim ah aynen oyle. Dun ayni cumleyi kurdum, bir dahakine ses kaydi yapicam dedim. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

Aileye karşı tavrı sadece kötü yönü sanırım. Sizin açınızdan kötü olur onları ağırlamak tabi. Ama kendi açımdan bakıyorum ailem zor durumda olsaydı koşturmaya onlara yardım etmeye çalışırdım elimden geldiğince. Erkeklerde de bu sorumluluk daha fazla oluyor. Ben erkeğim aileme sahip çıkmam onları koruyup kollamam gerekiyor. Kimse zor durumda kalmasın psikolojisinde eşiniz.
Evinize almak dışında başka türlü yardım etmeye yönlendirin onu. Evinizde hem ikinizin hem de ailesinin rahat edemediğini örnek gösterin. Beraber kaldığınızda oluşan olumsuzlukları anlatın. Baş başa kaldığınızda keyif aldığınız zamanları falan. Sert dil yerine sakin tatlı bir dille alttan alta fikrinizi aşılayan konuşmalar yapın. Fevri hareketleriniz ters teper. Bir de kültürel olarak uyuşmuyorsunuz sanırım. Bunu ailesini yeriyormuş gibi dile getirmeyin ama. Sonra size karşı cephe alır.

Ben çok boşanmalik bir durum göremedim.
Bir daha da evlenmem ayrılırsam daha mutlu yaşarım dersen ayrıl.
Çünkü erkek milletinin hepsinde bir kusur olur. Hep diyorum defosuzu yok bunların. Az defoluyu bulan tutsun bırakmasın..

B Began hemen hemen çoğu konumu bildiği için daha net bakabiliyorsun olaya
Kardeşi burada bir sınava geldi
Sınavı bugun veyahutta yarın
Sınavdan sonra hemen gidecek
Eşim söyledi
Kaynım ne kadar kalmayı planlıyor bilmiyorum
Aslında resti çekmiştim
Eşim bundan sonra ailem gelmeyecek kardeşimde öğretmen evinde kalacak demişti
Bende okey sen bilirsin dedim
Baktım getirmiş yine
Bence o yapma etme dememi bekledi
Ama baktı yok öyle birşey
Getirdi tıpış tıpış geri

Ben çok boşanmalik bir durum göremedim.
Bir daha da evlenmem ayrılırsam daha mutlu yaşarım dersen ayrıl.
Çünkü erkek milletinin hepsinde bir kusur olur. Hep diyorum defosuzu yok bunların. Az defoluyu bulan tutsun bırakmasın..
Bir daha evlenmeyi düşünmem eğer böyle birşeye cesaret edersem
Ama tek bir evlada hasret yaşarım
Galiba bir erkeğe değilde

Bence boşanma derim inan gelen gideni aratir bütün erkekler ailesine düşkündür deilsede ewlendikten sonra olurlar ne hikmetse en azından seni ezdirmiyo herseyde onlar hakli demiyo seni dowmuyo hakaret etmiyo bide boyle olsa utusunu bile kendi yapıp sana yardımcı oluyomus senin aileni benimsemiş benim eşim hayatta tek kendi ailesi warmis gibi görüyoruz sanki bnmkiler ana baba deil her kavgada sana sahipmi çıkmışlar bir suru hakaretler öfkesine sahip cikamama daha neler neler derler ya senin derdin dertmi bnm derdim yaninda :) boşanma kardeşim çoğu erkekte olmayan iyi huyları war eşinin sende biraz daha olumlu ol pişman olursun gelen inan ondan kotu olur ... Ailesine karşı mesafe koy koyabilirsen
Evlendiğimizden beri hep ailesi haklıydı
Kardeşlerinin yalanları ile bile bana git demişti
İlkkez benim tarafımda gibi
Çok çok çok düşkün
Ailesine birşey olmasın ben ölsemde olur

Cogu kadın aldatılmakdan yada dayak yemekten bosanıyor. sizin kı sudan sebep.. takmayın yapcagnz bısey varsa da alttan yapın. yuva kurmak zordur.. üstesınden gelmeye calısın gelemezsenızde bırakın kendı halıne. bosanmayın psman olursunuz.
Belkide zaman herşeyin ilacıdır
Çok yanlış yaptı
ama düzeliyor olmaya çalışması bile umut veriyor bana

B Began hemen hemen çoğu konumu bildiği için daha net bakabiliyorsun olaya
Kardeşi burada bir sınava geldi
Sınavı bugun veyahutta yarın
Sınavdan sonra hemen gidecek
Eşim söyledi
Kaynım ne kadar kalmayı planlıyor bilmiyorum
Aslında resti çekmiştim
Eşim bundan sonra ailem gelmeyecek kardeşimde öğretmen evinde kalacak demişti
Bende okey sen bilirsin dedim
Baktım getirmiş yine
Bence o yapma etme dememi bekledi
Ama baktı yok öyle birşey
Getirdi tıpış tıpış geri
İlla her defasında soylemek gerekmez zaten. İnsan mimikten ses tonundan bile anlar ki. Ayri yattığın halde anlamazdan geliyor. İşin çok zor esinle .

Kardeşi ne kadar kalacakmış?

Sizin yerinizde olsam zerre suçlamam kendimi, niye suçluyorsunuz anlamadım.

Bir sonraki aşamada ben ne kadar geçimsiz biriyim, bu adam bana nasıl katlanıyor diyeceksiniz sanırım.
ya bugün ya yarın gidecekmiş
Ben yalnızca acaba tatlı dille söylesem halledebilirmiydim bazı şeyleri diye
pişmanlığım buna

onu bilmiyordum bak..şu dershaneye g,den kardeşini mi??
şaşırdım bak şimdi en son annesini gönderirken haklısın sen diyordu,yeni anladım ben bu durumu diyrodu.cidden salak demek ki bu erkekler..anladım dediğini bile tam kavrayamıyorlar demek ki...
Pink_Women Pink_Women bu durumda adam hatasını ısrarla anlamıyor ve tekrarlıyorsa yeniden şans vermeye gerek olmayabilir.yani sen çok yıpranıyorsun aile hayatın yok devamlı hır gürler geçmez ömür.
dedim ya bir konuyu anlatıyorum orada annesi ile ilgili
ama onu çözüyor
Fakat kardeşiyle onu yaptığında da yanlış olacağını algılamıyor
Gidecek kardeşi bugün yarın
O kaç aylığını planladı bilmiyorum ama

Back
X