Bir solukta mı alınır boşanma kararı???

sen ne yapmayı düşünüyorsun
Suan dilekce verdi, anlasmali olarak bosanma asamasindayiz.gun verilmedi.daha.
Benim bir de annem mayista vefat etti. 4 yildir evliligimiz cekilmezdi,surekli bosanmalardan bahsedip ,durduk. Dilekce verip.geri cekmisligimiz bile.oldu.
4 yildir evliligimin sorunlari,annemin tedavi sureci yipratmisti beni,bende cok eyvallahi olmayan.biriyim. ama cesaret de gosteremedim, gosteremedik.cok kararliyim bosanmaya cunku annemin vefatinin 2 ayi bile dolmamisken benim etrafimda pervane.olmasi.gereken durumda yalniz birakiyor diye dusunuyorum. Ama bazende hic evli gibi olamadik kah benden kah ondan. Acaba mi.diye de.dusunuyorum. bilemiyorum, gunler ne gösterecek diye bakiyorum...

Benim bir de annem mayista vefat etti. 4 yildir evliligimiz cekilmezdi,surekli bosanmalardan bahsedip ,durduk. Dilekce verip.geri cekmisligimiz bile.oldu.
4 yildir evliligimin sorunlari,annemin tedavi sureci yipratmisti beni,bende cok eyvallahi olmayan.biriyim. ama cesaret de gosteremedim, gosteremedik.cok kararliyim bosanmaya cunku annemin vefatinin 2 ayi bile dolmamisken benim etrafimda pervane.olmasi.gereken durumda yalniz birakiyor diye dusunuyorum. Ama bazende hic evli gibi olamadik kah benden kah ondan. Acaba mi.diye de.dusunuyorum. bilemiyorum, gunler ne gösterecek diye bakiyorum...
Hakkınızda hayırlısı
Kendimizi bu kadar değersiz biz mi yaptık acaba bilmiyorum

Evet aynen anlattığınız gibi durum
Benim ailemede iyi ama bu anormal derece de abartı
Belki içinden böyle geliyordur ama normal değil yani
Ne benim ailem gelsin aylarca kalsın
Ne de onun ailesi
Ben ikimiz birlikte aile olmak istiyorum
Benim kardeşim gelecekti bir iki günlüğüne
Hayır dedim
Biz uzun süre yatılı misafir düşünmüyoruz diye
Benim ki de kardeş onun ki de
Ay bende kendi.kardesime uyariyi veririm kalk soyle otur,enisten geldi diye, aman enistenin yaninda şöyle otur diye, o kardesine hic bisey diyemez ayip olurmuş, kardes arasinda ayip mi olur yaa

Ay bende kendi.kardesime uyariyi veririm kalk soyle otur,enisten geldi diye, aman enistenin yaninda şöyle otur diye, o kardesine hic bisey diyemez ayip olurmuş, kardes arasinda ayip mi olur yaa
benim kardeşlerim
Benden çok eşime önem verirler
Yani saygıda kusur etmezler
O yüzden bir tarafları kalkan birisi

Hakkınızda hayırlısı
Kendimizi bu kadar değersiz biz mi yaptık acaba bilmiyorum
Valla canim tartismalarda o ne hikmetse her zaman hakli.cikmayi basarir. Cunku tartismayi oznel yapamayiz, tartistigimiz seyden uzaklasip 4 yili baz alarak tartisiriz genelde onun sayesinde. Bu nedenle ben hic kendimi ifade edemem. Cunku bagirir cagirir bende susarim, sussunda gitsin bitsin tartisma diye. Ortak paydada bulusamayacagimizi ben bilirim ama illa o ugrasir. Bilmezki evlilik illa ortak bir dusuncede birlesmek degil. Farkli insanlariz cunku... saygi gosterir ve susarsin susmalisin

Valla canim tartismalarda o ne hikmetse her zaman hakli.cikmayi basarir. Cunku tartismayi oznel yapamayiz, tartistigimiz seyden uzaklasip 4 yili baz alarak tartisiriz genelde onun sayesinde. Bu nedenle ben hic kendimi ifade edemem. Cunku bagirir cagirir bende susarim, sussunda gitsin bitsin tartisma diye. Ortak paydada bulusamayacagimizi ben bilirim ama illa o ugrasir. Bilmezki evlilik illa ortak bir dusuncede birlesmek degil. Farkli insanlariz cunku... saygi gosterir ve susarsin susmalisin
Allah yardımcın olsun
Rabbim yollarımızı açık eylesin
Bizleri doğru yola sevk etsin
Hangisi hakkımızda hayırlısı ise onu nasip eylesin bize

Anlaşmalı bosanmada gün verilmiyor siz dilekçeyi verdikten sonra siz gidiyorsunuz gün alıyorsunuz bizde öyle oldu ben dilekçeyi verdikten sonra gidip gün aldım . Ama iyi düşünün derim kolay bisey değil

Anlaşmalı bosanmada gün verilmiyor siz dilekçeyi verdikten sonra siz gidiyorsunuz gün alıyorsunuz bizde öyle oldu ben dilekçeyi verdikten sonra gidip gün aldım . Ama iyi düşünün derim kolay bisey değil
ALLAH SİZİNDE YARDIMCINIZ OLSUN

Bence sen eşini çok seviyorsun ama ailelerden dolayı yıpranmışsınız biraz. Eğer fırsatınız varsa onlardan uzak bir yere taşınmaya çalışın. Bu evlilik boşanmayı gerektirecek durumda değil. İyi huyları bile batmaya başladı diyorsunuz. Uzman desteği alsanız?

Canim 2 sene oncekinde birlikte gidip dilekceyi vermistik ayni gun, günü almistik, ama simdi dilekce ben.farkli sehirde oldugum icin esim verdi.ona tebligatla bildirilecek demisler. Bilmiyorum ki, doğrudur heralde senin dedigin gibidir. Bakalim hayirlisi

Sen bosandin mi peki, nasil karar verdin. Ben ne kadar kararli olsamda hep kararsizlik icinde buluyorum. Bu duyguyu muhakkak sende yasamissindir, nasil.basettin bu durumla.

Bence sen eşini çok seviyorsun ama ailelerden dolayı yıpranmışsınız biraz. Eğer fırsatınız varsa onlardan uzak bir yere taşınmaya çalışın. Bu evlilik boşanmayı gerektirecek durumda değil. İyi huyları bile batmaya başladı diyorsunuz. Uzman desteği alsanız?
Bir birimize çok uzak yerlerde yaşıyoruz
Aramızda on saatlik mesafe var
ama hep bizde oldukları için fark etmiyor uzak yakın

bazen o kadar iyi oluyor ki mutluluktan göklerdeyim
bazende öyle bir hal alıyor ki yerin diplerindeyim...
Boşanmak düşündüğüm ama bir türlü cesaret edemediğim birşey
Erkeksiz yaşayamam diyen kadınlardan değilim hiçte olmadım
Bunca şeye sırf bir başkaları yüzünden yuvamı yıkmamak için katlandım
Katlandıklarımın karşılığında hiç birşey göremedim...
Eşimin aslında güzel huyları varken o kadar şeyler yaşandı ki
Artık onlar bile göze batmaya başladı
En kötü huyu ailesi, onlara karşı zaafı
Karşıdakilerinde bunu çok iyi bilip kullanması
Düzelmedi diyemem bu konuda
Yapılan yanlışları gördü, bunlara izin vermemek için çabaladı
Karşıdakiler kendi kafalarına göre yaşasalarda
Sizce bir solukta almalımıyım bir kaç ay daha bekleyip görmelimiyim?
Hangi arkadaşımla konuşsam evliliklerinde öyle sıkıntılar var ki
Diyorum benim ki onların yanında sıkıntı bile değil
EŞİMİN İYİ YÖNLERİ;
< Malesef ki benim ailemi de kendi ailesi gibi görmesi yani kendi ailesine nasılsa onun on katıda benim aileme karşı yapar (bundan bile mutsuz oluyorum)
<işten eve evden işe arada arkadaşları ile dışarı giden istemediğim bir arkadaşı varsa ondan uzak durmaya çalışan
<söyleye söyleye sonunda anlatabildiğim ev işlerinde yardımcı olması
<kalbinde kin, öfke biriktirmeyen
<güler yüzlü
<dinini hakkını vererek yaşamaya çalışan
<ütüsünü kendi yapan
<hani beni şuraya götür desem götürür hiç ikiletmez
<evinden hiç birşeyi eksik etmeyen
<evde eksik birşey olsa almaya gitse tekrar geldiğinde yine eksik çıksa hani bunu off bile demeden gidip tekrar alan birisi
<önceleri dile getirse bile ailesini aramamı şimdi umrunda bile değil
<ilk evlendiğimiz zaman bir kavgada beni biraz hırpalamıştı ama ondan sonra asla
<küfür etmez, hakaret etmez
KÖTÜ YÖNLERİ
<ailesine olan zaafı
<hep onların bizimle olmasını isteyen
<sinirli, öfke kontrolü olmayan
<ailesinden birini sinek ısırsa bu dünyanın en büyük afeti gibi davranması( artık çoğu şey umrunda değil)
benim kötü yönlerim ise bir erkeği idare etmeyi bilememek. içimde ne varsa dışımında öyle olması. eşimin güzel konuşmayla yaptıramayacağım birşey yokken inat edip dik kafalı olmam. Özgür olmam aslında eşimi en çok yıpratanda bu onu sallamadığımı düşünüyor ama benim kim olursa olsun bir erkeğin yönlerdirmesine ihtiyacım yok. Annesigil böyle salak ayağına yatıyor onlarla her dakika ilgilendiriyor. Ama ben salak değilim o rolüde yapamam. Ben böyleyim işte erkek gibi kadınım. Kusurum bu.
Galiba o benden boşanmalı?
Uzun oldu kusura bakmayın...
Inanın ki ben de yazsam maddelerim aynı olurdu birebir diyebilirim.. kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama.. benim 5 yıl bitiyo.. ve biz bu sıkıntıları büyük oranda çözdük çok şükür.. siz de zaman içinde aşarsınız diye düşünüyorum.. benim eşim öyle böyle ana kuzusu değil.. o bile aştıysa sizin eşiniz de aşabilir.. ayrıca sizin yazdıklarınıza ilaveten kötü yönlerine ekliyebileceğim evliliğin otomatikman bitmesine sebep şeyler de yaşadık..
Sabırlı olun derim..

ALLAH SİZİNDE YARDIMCINIZ OLSUN
Biz allaha şükür boşandıktan 5 ay sonra baristik .Hersey atlatılıyor canim çok iyi DÜŞÜN fevri karar vermeyin herşey zamanla düzeliyor bosanmayin iyi kötü esin ondan sana hayır başkasından değil . Bunları atlattığım için çok iyi biliyorum.

Özgür ruhlu, erkeğe ihtiyacı olmadan mutlu mesut yaşayacağını düşünen, ailesi tarafından abuk sabuk, olur olmadık işlere koşturulan, bu yüzden akılsız görülen koca kişisi...çok tanıdık geldi:bicak:
Bakış açınızı değiştirin, dilinizin sivriliğini yontun. Ara vermek çok iyi geliyor, aile ziyareti çok güzel fırsat. Evlilik zor iş :(

bazen o kadar iyi oluyor ki mutluluktan göklerdeyim
bazende öyle bir hal alıyor ki yerin diplerindeyim...
Boşanmak düşündüğüm ama bir türlü cesaret edemediğim birşey
Erkeksiz yaşayamam diyen kadınlardan değilim hiçte olmadım
Bunca şeye sırf bir başkaları yüzünden yuvamı yıkmamak için katlandım
Katlandıklarımın karşılığında hiç birşey göremedim...
Eşimin aslında güzel huyları varken o kadar şeyler yaşandı ki
Artık onlar bile göze batmaya başladı
En kötü huyu ailesi, onlara karşı zaafı
Karşıdakilerinde bunu çok iyi bilip kullanması
Düzelmedi diyemem bu konuda
Yapılan yanlışları gördü, bunlara izin vermemek için çabaladı
Karşıdakiler kendi kafalarına göre yaşasalarda
Sizce bir solukta almalımıyım bir kaç ay daha bekleyip görmelimiyim?
Hangi arkadaşımla konuşsam evliliklerinde öyle sıkıntılar var ki
Diyorum benim ki onların yanında sıkıntı bile değil
EŞİMİN İYİ YÖNLERİ;
< Malesef ki benim ailemi de kendi ailesi gibi görmesi yani kendi ailesine nasılsa onun on katıda benim aileme karşı yapar (bundan bile mutsuz oluyorum)
<işten eve evden işe arada arkadaşları ile dışarı giden istemediğim bir arkadaşı varsa ondan uzak durmaya çalışan
<söyleye söyleye sonunda anlatabildiğim ev işlerinde yardımcı olması
<kalbinde kin, öfke biriktirmeyen
<güler yüzlü
<dinini hakkını vererek yaşamaya çalışan
<ütüsünü kendi yapan
<hani beni şuraya götür desem götürür hiç ikiletmez
<evinden hiç birşeyi eksik etmeyen
<evde eksik birşey olsa almaya gitse tekrar geldiğinde yine eksik çıksa hani bunu off bile demeden gidip tekrar alan birisi
<önceleri dile getirse bile ailesini aramamı şimdi umrunda bile değil
<ilk evlendiğimiz zaman bir kavgada beni biraz hırpalamıştı ama ondan sonra asla
<küfür etmez, hakaret etmez
KÖTÜ YÖNLERİ
<ailesine olan zaafı
<hep onların bizimle olmasını isteyen
<sinirli, öfke kontrolü olmayan
<ailesinden birini sinek ısırsa bu dünyanın en büyük afeti gibi davranması( artık çoğu şey umrunda değil)
benim kötü yönlerim ise bir erkeği idare etmeyi bilememek. içimde ne varsa dışımında öyle olması. eşimin güzel konuşmayla yaptıramayacağım birşey yokken inat edip dik kafalı olmam. Özgür olmam aslında eşimi en çok yıpratanda bu onu sallamadığımı düşünüyor ama benim kim olursa olsun bir erkeğin yönlerdirmesine ihtiyacım yok. Annesigil böyle salak ayağına yatıyor onlarla her dakika ilgilendiriyor. Ama ben salak değilim o rolüde yapamam. Ben böyleyim işte erkek gibi kadınım. Kusurum bu.
Galiba o benden boşanmalı?
Uzun oldu kusura bakmayın...
Ben tek solukta almıstım bu kararı
Asıl ailesi ve snrasında kendisi idi sebep

Ama konunun sonunda kendiniz de demişsiniz içim ne ise dısım da o diye
Bir baskası ile evlenseniz de siz yıne böyle olaxaksınız be cok erkek boyle erkek gbi kadınlarla yapamıyor
Kimse kusura bakmasın ama salak kadınlar hep mutlu
Politik kadınlar
Tatli dilli kadinlar
Beceriksiz kadınlar
Saf kadınlar
Kendi kndine birsey beceremeyen kadınlar hep mutlu
Kendinizi biraz törpülemeniz lazım
İstesem eşime yaptıramayacagım sey yok demişsiniz ya
Bnm eşim de öyle mesela
Ama ben cok netimdir
Direkt kınusurum
Ailesi öyle değildir sakin konsur,işlerini bilirler, hep magdurı oynarlar ve eşimi sürekli onaylarlar
Ben eşimin hatalarını soylerim
Ama bir konu oldugunda ailesi ya sessiz kalır ya da onaylar eşimi
Bu sefer de bazı konularda ben sorun cıkartan olurum
Erkekleri hep pofpıflayacaksin
Yıne istediğini yapacaksın ama konusrak belli ederk değil

Back
X