Bir solukta mı alınır boşanma kararı???

Ya ailesinin umrunda mı sanki
Ben şahsen huzursuzluk olduğunu duyduğum eve elimi kolumu sallayarak aylarca gidemem
benden dolayı da bir sıkıntı çıkar diye ama
bunların umrunda bile değil
kv lerin hepsi öyle. çoktan gelip gidecek de eşim izin vermiyor, yoksa ben umurunda değilim.
mesela bu kadar şeyden sonra kaynının gelebilmesinin tek suçlusu eşin.
bu ara hanımla arayı düzeltme aşamasındayım, kardeşim daha müsait bir zamanda gelirsin diyebilirdi ama eşin senin değil onun rahatını, huzurunu seçti.

kv lerin hepsi öyle. çoktan gelip gidecek de eşim izin vermiyor, yoksa ben umurunda değilim.
mesela bu kadar şeyden sonra kaynının gelebilmesinin tek suçlusu eşin.
bu ara hanımla arayı düzeltme aşamasındayım, kardeşim daha müsait bir zamanda gelirsin diyebilirdi ama eşin senin değil onun rahatını, huzurunu seçti.
Kaynımın burada sınavı vardı
Halen olmadı gitti yaa
Yoksa yollayacak
Bana kardeşim size geleceğim dedi
Canım şimdilik kalmalı misafir kabul etmiyoruz dedim
2 günlük bile kabul etmedim
Tabi o benim kardeşim ne önemi var ki

Kaynımın burada sınavı vardı
Halen olmadı gitti yaa
Yoksa yollayacak
Bana kardeşim size geleceğim dedi
Canım şimdilik kalmalı misafir kabul etmiyoruz dedim
2 günlük bile kabul etmedim
Tabi o benim kardeşim ne önemi var ki
Ne zaman gidecek peki?

bende susunuyorum ama cesaret edemıyorum yıllarca ewlenmek ıcın bekledıgım nelere katlandıgım adam umursamıyor bıle sımdı bem hatammıs meger bu kadar fazla sey beklememmek gerekırmıs.. bekldgm sey ıse sadece sevgı aygı sahplenlmek annem babam olmadıgı ıcın fazlaca baglanp gerseyı ondan beklemısım bunu bıle cok gordu bana.. bosanıp gtsem babanemn dedemın yanına gıtcem dertlerı basndan askın zatenn derdımı anlatabılecegım kımse yok.. 3 yıldr bıcokavgamz oldu hep unutup arksnd donuyorum ama o ufak bı tartsmada us kalmayı basarablyo.. ınsan bı sorar n oldu suratn nye asık... yok da konsmaz suratm asıksaa. ewlılık böylemı olr robotmuyum ben.. beklentılerm can sıkntım olmucakmı hıc.. ılgı alaka beklemıcemı nerde aldınn bugunde ewmde otr dıyemıcemıyımm.. hayr esım bunlarn bırını yapsam kuplere ıner buyuk sorun olr aramzda snra uc gun konsmasa umrnda olmaz... duzelr dıye beklıyorum ama hangı bırı duzelecek cok degersz hısedıyorum kendımı ve ne yapacagımı hıc bılmıyorumm. allahtan baska gıdecek kapımda yokk anlatacak kımsemde yokkk. buraya doktum ıcımı anca.. o kadar zorkı cıkmaz bı yoldayım öfkeyle karar vermkte ıstemıyorum ama nereye kadar surer bu boyle.. ne gurur kaldı ne kalp zatenn bı sabrm var oda nereye kadr kalır bılmem.....

Yoksa da kalır nolacak ki
zaten anlamıyorlar hiç birşeyden
Eşiminde umrunda değil
yaşar kardeşiyle
Senin yerinde olsam ne yapardim biliyor musun?
Hamile görümceyi ve kv yi de çağırırdım. Aksam da kocacim ailenle sana mutluluklar yazili not bırakır ve habersizce ailemin yanina giderdim.

Senin yerinde olsam ne yapardim biliyor musun?
Hamile görümceyi ve kv yi de çağırırdım. Aksam da kocacim ailenle sana mutluluklar yazili not bırakır ve habersizdi ailemin yanina giderdim.
Çok güzel bir fikir ama
uzaklar yaaa
hani şöyle eşim duymadan gelecek yakınlıkta olsalardı müthiş olurdu

bende susunuyorum ama cesaret edemıyorum yıllarca ewlenmek ıcın bekledıgım nelere katlandıgım adam umursamıyor bıle sımdı bem hatammıs meger bu kadar fazla sey beklememmek gerekırmıs.. bekldgm sey ıse sadece sevgı aygı sahplenlmek annem babam olmadıgı ıcın fazlaca baglanp gerseyı ondan beklemısım bunu bıle cok gordu bana.. bosanıp gtsem babanemn dedemın yanına gıtcem dertlerı basndan askın zatenn derdımı anlatabılecegım kımse yok.. 3 yıldr bıcokavgamz oldu hep unutup arksnd donuyorum ama o ufak bı tartsmada us kalmayı basarablyo.. ınsan bı sorar n oldu suratn nye asık... yok da konsmaz suratm asıksaa. ewlılık böylemı olr robotmuyum ben.. beklentılerm can sıkntım olmucakmı hıc.. ılgı alaka beklemıcemı nerde aldınn bugunde ewmde otr dıyemıcemıyımm.. hayr esım bunlarn bırını yapsam kuplere ıner buyuk sorun olr aramzda snra uc gun konsmasa umrnda olmaz... duzelr dıye beklıyorum ama hangı bırı duzelecek cok degersz hısedıyorum kendımı ve ne yapacagımı hıc bılmıyorumm. allahtan baska gıdecek kapımda yokk anlatacak kımsemde yokkk. buraya doktum ıcımı anca.. o kadar zorkı cıkmaz bı yoldayım öfkeyle karar vermkte ıstemıyorum ama nereye kadar surer bu boyle.. ne gurur kaldı ne kalp zatenn bı sabrm var oda nereye kadr kalır bılmem.....
Allah sizinde yardımcınız olsun
İnanın gurur felan kalmadı artık zaten
Eşim benimle konuşma ihtiyacı bile duymuyor
Çünkü her zaman ki kendisi haklı
Aslında ben öyle sürekli arkasına önüne dolanan biride değilim
Abartmam onu
Sertimdir konuşmam ama artık bu bile zoruma gidiyor
O konuşmama mı bile istemiyor

Allah sizinde yardımcınız olsun
İnanın gurur felan kalmadı artık zaten
Eşim benimle konuşma ihtiyacı bile duymuyor
Çünkü her zaman ki kendisi haklı
Aslında ben öyle sürekli arkasına önüne dolanan biride değilim
Abartmam onu
Sertimdir konuşmam ama artık bu bile zoruma gidiyor
O konuşmama mı bile istemiyor

allah herkesn yardmcısı olsun elenmk kolayda yurutmek o kadr zorkı

Kadin ve erkek yaradilis itibariyle zit insanlardir.. nasil ki nazlanan kadin gibi hareket eden erkekler hosunuza gitmiyorsa erkek gibi davranan kadinlarda kimsenin hosuna gitmez. Daha kadinsi ve yumusak olmayi deneyin.

Kadin ve erkek yaradilis itibariyle zit insanlardir.. nasil ki nazlanan kadin gibi hareket eden erkekler hosunuza gitmiyorsa erkek gibi davranan kadinlarda kimsenin hosuna gitmez. Daha kadinsi ve yumusak olmayi deneyin.
Ama beni böyle yapan kendisi
Hiç birşeyimle doğru düzgün ilgilenmeyerek
üstüme yıkarak her sorumluluğu

Ama beni böyle yapan kendisi
Hiç birşeyimle doğru düzgün ilgilenmeyerek
üstüme yıkarak her sorumluluğu
Sizi anliyorum fakat zitlik bozuldugunda sorunlar artar. Internetten hemen su an Sema maraslinin yazilarini okumanizi tavsiye ediyorum size. Evliliginzde harika etkilerini goreceksiniz insallah. Nerelerde hata yaptiginizi anlayacaksiniz Bende okuyorum .

Çok güzel bir fikir ama
uzaklar yaaa
hani şöyle eşim duymadan gelecek yakınlıkta olsalardı müthiş olurdu
Hani önce tatil sonra ailene gitme planiniz var ya tatil kismini iptal edip uygulanir mi diye düşündüm. Belki esin blöf olmadığını anlayınca tutusurdu.

Evet kültürel olarak çok farklıyız
Yok bizimkiler beğenmedikleri için dokundurmazlar birşeye
Adıda gelin çalışıyor yorgun oluyor
Siz eşinizin ailesinin evine gittiğinizde de tutumları aynı mı , yine hiç bir şeye dokundurtmuyorlar mı ?

E senin kocan kadinlar gibi anasina yapisik. Hic de evin erkegi gibi davranmıyor. Hep erkekler öküz gibi kalmaya devam etsin, kadinlar hep değişsin, kişiliksiz, kocasinin ve ailesinin kuklasi mi olsun?

E senin kocan kadinlar gibi anasina yapisik. Hic de evin erkegi gibi davranmıyor. Hep erkekler öküz gibi kalmaya devam etsin, kadinlar hep değişsin, kişiliksiz, kocasinin ve ailesinin kuklasi mi olsun?
Kimse kimsenin kuklasi olmaz. Herkes insanligi kadar insandir. Evlilik emek ister bu benim evliligimse de baska evliliksede aynidir. Emek vericeksin elinden geleni yapacaksin. Keske benim emek verdigim kadar kocamda verse ama olsun tek tarafli da ugrasirim balik bilmezse halik bilir :)

Kimse kimsenin kuklasi olmaz. Herkes insanligi kadar insandir. Evlilik emek ister bu benim evliligimse de baska evliliksede aynidir. Emek vericeksin elinden geleni yapacaksin. Keske benim emek verdigim kadar kocamda verse ama olsun tek tarafli da ugrasirim balik bilmezse halik bilir :)
Evlilik iki kişiliktir. O yüzden tek tarafli gitmez. Tek tarafli sürdüren kadinlar var da mutlu olan yok. Basinda kocasi kucaginda çocuğu evinde kv si mutsuz yaşayıp gidiyor.
Halik balik olayi kp e kira yardımında gecerli. Tek tarafli evlilikte olmasi icin mucize lazim.

Back
X