• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sonun başlangıcı bu gün, bu gün 15 Şubat.. :(

biz çok küçüktük sobayı yakmayı beceremezdik. babam bir gece işte bir gece evde olurdu. babamın olmadığı günler bizde buz dolabının yanında otururduk orası sıcak olurdu. meğer buz dolabının motoru varmış ondan sıcak olurmuş orası.

Offf off.. :14::14:

mekanı cennet olsun anacıgının canım suan okurken ne yaktı içimi bılıyormusun
bır yakınım var aılesını elının tersıyle ıten hatta annesıne kac kez ölde kurtulalım dıyor
ınsallah dedım anacıgı oldugunde cıgerı yansın tutussun kı kendını tastan tasa vursun baska dılegım yok

Okurken ağladım, Allah yardımcınız olsun, sabır versin :43:
Kendi başıma geldiğini hayal bile edemiyorum, annemsiz yapamazdım, Allahım sen uzun ömürler ver çok kötü oldu içim, şimdi gelince hemen sarılacağım sabah biraz atışmıştık, çok kötü hissettim :43:

benimde babam hayatta ama babasız büyüdüm yurt dışında çalışıyor sende bir defa gelip 10 gün kalıp gidiyordu ayda yılda bir arıyordu gerçi şmdi annem babam ayrıda.
babam ölse okadar koyarmı bilmiyorum baba'nın ne oldugunu bilmediğim için.
Ama annem Allah korusun düşünmesi bile içimi parçalıyor Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum okurken göz yaşlarıma engel olamadım birden seni kendim gibi gördüm e nasıl dayanıyor dedim Allahım sen ona yardım et acısını azıcıkta olsa dindir dedim!
Allah yardımcın olsun bitanem...

Gözlerim doldu,nefesim kesildi sanki anneme baktım o arada kalkıp sarıldım,öptüm kokladım şükrettim..
Rabbim güç versin,nasıl bir duygu ile yazmıssınız,dualarım sizinle..

tutarmı bence insan babadan değil ana gidince yetim kalır :43: hayat işte olan gidene oluyor geride kalan bir şekilde düzeliyor devam ediyor, of öyle içim sıkıldıki acını çok iyi anlıyorum:43::43:

İsyan etmemeliyim ama bazen o anlar aklıma geliyor şimdi olduğu gibi dakikalarca titriyorum, kalbim yerinden çıkacak gibi sürekli aynı soru yok mu annem şimdi benim? Nasıl gider? Gitmemeliydi..

Ya anne çok farklı bir şey, anne bambaşka..
Bir insanı annesi gibi kimse sevemezmiş derler ya aynen öyle..

Bir kere daha konuşsaydım, onu ne kadar çok sevdiğimi söyleseydim bunun eksikliği var sürekli içimde, bir kere açsaydı o güzel gözlerini keşke..

Son düzenleme:
O kadar güzel dökmüsün ki kelimelere, acini icimde hissettim ve gözyaslarimi tutamadim.
Hic bi söz teselli olmaz ki sana :14:, o yüzden bos seyler yazmak istemiyorum.
ALLAH size sabir versin, anneciginin mekani cennet olsun....

Allah sana sonsuz sabır versin ne kadar zor bişeydir tahmin edebiliyorum....Anneciğinin de mekanı cennet olsun inşallah...

Ahh ahh inan içim burkularak ağlayarak okudum yazdıklarını Allah sabır versin sana canım :43::43:
Annenin yerini gerçekten hiçbirşey almıyor bende de sürekli annemi babamı kaybetme korkusu vardı küçüklüğümden beri hep aklıma gelir gelir ağlardım :43: Şimdide gurbete gelin geldim 8 ay oldu ama alışamıyorum yokluklarına sürekli günde kaç defa telefonlaşmamıza rağmen doyamıyorum onlara...

Ve kendime çok kızıyorum şimdi bu yazıları okurkende aynı duyguları yaşadım zaten 3 günlük dünya bugün var yarın yoklar birde hayatta oldukları halde onlarda ayrı olmayı seçtim çok pişmanım gurbete geldiğime ama sevdiğim adamdan da ayrı kalmaya dayanamıyordum eğer birgün Allah korusun onlardan birine bişey olsa içim iki katı yanacak bunu biliyorum :14::14:
off offff Allah sabır versin mekanını cennet etsin canım benim..

Şimdi bende bir anneyim evladımın canını böyle yakarsam asla affetmem kendimi !

Annem ki ben şehir dışında okulumdan izine gelip her döndüğümde ağlayarak yolcu edendi. Babama ben otobüsteyken geçtiğimiz yola bakıp kuş olup uçsam şimdi kızımın yanına dermiş, sence anneler evlatlarını bırakmak ister mi? İlk bıraktıklarında annem, gidelim alalım kızımızı diye ne kadar çok ağlamış, bıraksak gelip alacak seni smuwiLa diyorlardı.

Ben onu o şekilde yerde bulduğumda o korkulu bakışlarını gördüm, erkek kardeşim annemin yattığı yere uzanmış annem hareket ettirebildiği koluyla kardeşime sarılmış öyle yatmışlardı uzun bir süre.. O an aklından neler geçti kim bilir.. :14:

Hangi anne evlatlarını bırakmak ister ki?
Annem bana ben seni uzağa vermem, evlendirmem diyordu düşünün buna bile tahammül edemiyordu. :50:

Son düzenleme:
Annem ki ben şehir dışında okulumdan izine gelip her döndüğümde ağlayarak yolcu edendi. Babama ben otobüsteyken geçtiğimiz yola bakıp kuş olup uçsam şimdi kızımın yanına dermiş, sence anneler evlatlarını bırakmak ister mi? İlk bıraktıklarında annem, gidelim alalım kızımızı diye ne kadar çok ağlamış, bıraksak gelip alacak seni smuwiLa diyorlardı.

Ben onu o şekilde yerde bulduğumda o korkulu bakışlarını gördüm, erkek kardeşim annemin yattığı yere uzanmış annem hareket ettirebildiği koluyla kardeşime sarılmış öyle yatmışlardı uzun bir süre.. O an aklından neler geçti kim bilir.. :14:

Hangi anne evlatlarını bırakmak ister ki?
Annem bana ben seni uzağa vermem, evlendirmem diyordu düşünün buna bile tahammül edemiyordu. :50:

çok zor bir durum canım ne diyeceğimi inan bilmiyorum.
bir yanım diyor Allahım sen bana kızımın acısını yaşatma önce benim canımı al.
sonrada diyorki bu pislik dolu memlekette meleğimi tek başına nasıl bırakabilirim..
senin çektiğin acıyı kızıma çektirmektense bir asır yaşamaya razıyım :/
Allah gerçekten yardımcın olsun canım :43:

ALLAH (cc) rahmet eylesin. nur içinde yatsın inş anneciğiniz...

cok kotu oldum su an :14::14::14:zaten sulu gozlu birisiyim iyice fena oldum:14:Allah annenin mekanini cennet eylesin
annemin son giydiklerini yikamadik demishsiniz ya icim ciz etti
bi de bi arkadas demis buzdolabinin yaninda otururduk diye of offff:14::14::14:

anneciğini kaybettiğinde açtığın konu dün gibi aklımda
o zamanda ağlamıştım okurken
şimdide ağlıyorum.
annem var ve bende bir anneyim
ne anneden vazgeçilir ne evlattan
dünya düzeni işte...
rabbim sizlere sabırların en büyüğünü versin
annenizede allah rahmet eylesin...

:2: Allah rahmet eylesin ,size de büyük sabırlar versin.Büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah düşünmesi bile korkunç...

of of çok fena oldum ya Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin.. sevdiklerimizin kıymeti yaşarken farketmeliyiz hepimiz için bu böyle hayat koşturmasına dalıp unutuyoruz bazen bir seni seviyorum bile demeyi halbuki ne kadar önemli..:25::25:

Back
X