Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem gideli 84 GÜN oldu,yazdıklarını okurken boğazım düğümlendi,içim sıkıldı,kalbim sıkıştı.
Acını öyle iyi anlıyorum ki,
ne büyük boşluktur..
Yetişkin bir kadınım desen de,annen varsa hep kız çocuğusundur..
Annem gidince kadın oldum ben,
Annemin yaşlandığını hiç görmeyeceğim...
O torunlarıyla hiç tanışamayacak..
Benim yüzümdeki kırışıklıkları hiç görmeyecek...
Peki bu kazık kadar kadına kim ''annesinin kuzusu'' diyecek...
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın..
Hele bu kadar erken,bu kadar yarım...
Annelerimizin mekanı cennet olsun...
Allah sana,bana,annesini sevdiklerini kaybeden herkese sabır versin....
Allahım sabır varsin size.
Geçer mi bu acı diyorum ama bakıyorum insanlar bir şekilde yaşıyor ama işte böyle yüreği yanarak.
Annesiz evlat kanadı kırık kuş gibi , hiiç uçamaz, ağız dolusu gülemez, sevinçleri buruk kalır.
Allahım hepsine rahmet etsin, yaşayanlara uzun ömür versin.
Canım benim off kaç yaşındasın bilmiyorum ama smuwiLa hayatın en acı gerçeği; bir gün ya biz onların acısını göreceğiz ya da onlar bizim sözün bittiği yer..Allah dayanacak gücü versin, sabır versin
anne olmak istemiyorum deme ba$ka avuntu bulamazsin ki
hayat oyle yada boyle devam ediyor
ben ni$anliydim evlendimde anne de oldum
kiz karde$in varmi$ destek olurusnuz birbirinize,kurarsin yuvani
benim kizimin adi ayse yani annemin adi .. hayat acimasiz, zalim
sen dik durmak için çaba sarfetmezsen gozuyun ya$ina bakmazz alt eder seni bu zalim hayat ..
hamileyken gece dondukçe belin agrir son aylarda,ben o agrilari hisseedikçe aglardim , agridan deil , annemde bende boyle agri çekmi$tir diye aglardim
ne hamileyken ne lohusayken bi tas çorba yapanim olmadi ,kizim bakici da buyumesin diye çali$mayi birakdim
daha neler neler saymkal bitmez
ama hayat devam ediyor , ve $u an çocuklarim ya$ama sebebim , sevincim herseyim ...
Annem çok acılar çekti, annem çok şeyler yaşadı, biz acaba kıymetini bilebildik mi? İçim bir değil bin tane soruyla dolu..
Ben öylesine yaşıyorum canım benim, cidden keyfi yaptığım hiç bir şey yok benim..