• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir soru sormak istiyorum sizlere....

aynı benim eşim canım çok zor biliyorum ama ben çözüm buldum bu olaya baktım sinirleniyo karısısın sonuçta sende anlarsın sessiz sessiz başka iim var gibi ayrı odaya gidiyorum sonra sakinleşince yanıma gelip öpüyo ben ilk başta birbirimizi öldürcez sandım:9: orta yolu bulduk ama:nazar: ben artık takmıyorum tepkilerini o sakinleince sadece sence bu doğrumuydu çok kırıldım diyorum yumuşacık oluyo..özünde iyi bi insansa çocuğunuda babasız yetitirmek istemiyorsa ki ben çocuğumdan ziyade sevdiğim için birlikteyim boşanma elinden gelen herşeyi yap bence kayınvalidenide t:nazar:tlı dille ikna et onun huyundan konuş biraz inan bana evliliğimin ilk günlerine eşim tek çocuk olduğundan benim annemde (kayınvalide kelimesinden holanmıyorum) burnumuzdan getirirdi ben anladığım için gülüp geçerdim koluna girip anne hadi biraz gezelim derdim çıkartırdım zorla pek arsızım ama zorla sevdirdim kendimi şimdi bensiz hiç bişey yapmaz anne kız gibiyiz artık eşim bizi kıskanıyor hayat öyle kısaki tatlı dil hereyi çözer bence:nazar: eh birazda sabır

benimde 5yıllık bi ilişkim var emin olun ki 4senedir hep saygımı sükunetimi korudum
hoş öyle aman aman asabiliği yada kötü lafı olmamıştır ama en büyükten en küçüğe sustum
alttan aldım o yüzden şimdi hep onu söyler baş tacı eder sağolsun

ha ama şu da varki son 1yıldır bazen ister istemez sert çıkıyorum sanki rolleri değiştik
bakıyorum ki yitiriyoruz yavaş yavaş üzülüyor yada o da atağa geçiyor

o yüzden bence sizde alttan alın bırakın ilk lafıda son lafıda söyleyen o olsun
bir de bunu deneyin bakalım
malesef oğul baba gibi oluyor babasıda öyle asabi demişsiniz ya modeli babasıymış işte..

aynen bayan modelide annesi hatta.annesi hep susarmış ben çıkışıyorum ya hoşlanmıyor benden kormuyorsun diyor ama evt korkmuyorum en fazla öldürürsün diyorum.artık bende sinir hastası oldum hiç mutlu değilim bazı şeylerini alttan alıorum ama biryerden bndede patlak veriyor işte.birde ben şey diye düşünüyorum sanki sürekli alttan alınca iyice pasif yapacak beni kendime güvenimi yitireceğim gibi geliyor ama sende öyle olmamamış ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin

Benim esimde sinirlidir malesef hatta sinir kupudur desem daha dogru olur olmadik herseye anahtari koybolur bagirir cagirir sanki ben saklamisim gibi oglum duser bi yerini acitir bagirir cagirir yani akliniza gelebilecek herseyi stres yapar bu stres yuzunden sackiran oldu gobek gobek saclari dokulmeye basladi nisanliyken hic boyle degildi evlendikten sonra cok degisti o sinirlenince ben altan aliyorum cunku cevap verdigim zaman olay buyuyo yapacak bi sey yok ben artik alistim onun bu sinirli hallerine ama ona hep sunu soylerim kavgamizi evde yapalim kimsenin yaninda bana bagirip rencide etmeni istemiyirum eger sen bana bunu yaparsan ayni seyi bende yaparim 4 seneyi bitiriyoruz temmuzda 1,5 yasinda oglum var ilk evlendigimizde daha sinirliydi ozellkle kv yaninda erkeklik taslamaya bayilirdi kv bizdeyken daha cok tartisirdik sanki guc alirdi annesinden en azindan ben kv varken sesimi yukseltmezdim ama sunu ogrendim kocanin iyisinede kotusunede yaranilmiyor kendini paralamayacaksin bosvereceksin zor olsada benim kocam birazda olsa degisti ama saclari halada dokuluyor sarimsak suruyo doktora git diyincede ben cocukmuyum diye bana bagiriyor ben onun iyiligini dusunurken o ..... Neyse cok yazdim ama inanin bu konuyu gorunce kendimden bir seyler gorunce dayanamadim cevap yazmak istedim insallah kocaniz biraz da olsa degisir ama sizinde surekli altdan almaniz gerek cocugunuz icin bide ona en azindan oglunuzun yaninda bagirmasin bunu anlatin cunku olumsuz etkileniyor babasini ornek almasin bari allah hepimize kolaylik versin isimiz zorrr

o kadar zorki arkadaşım niye mülayim biriyle evlenmedim diyorum severek evlendik birde ama 1 yıl içinde aslında nişanlıykende sinirliydi ama insanın gözü kör oluyor galiba.aynen erkeklerin genelinde var galiba annesinin babasının yanında erkeklik taslıyordu hala daha yapmaya çalıyor ama ben sesimi çıkarırsam utanmadan kavgada ediyoruz.artık çok yoruldum bu bir yıldır artık üstüme yürümeleri tartaklamaları başladı allah sonumuzu hayır etsin aslında tek istediği o anda susmam ama haklıysam susamıyorummm

Kuran okumayi biliyosan allahim evimin huzuru icin diye niyetlen yasin oku faydasi olur belki huzurunuz icin hem sende rahatlarsin insallah allahtan her seyin hayirlisi senin icin

kuran okumayı biliyorum evt hatta bildiğin ev huzuru için dualar varsa özelden gönderirsen sevinirim.allah razı olsun hepimiz için inşallah

Allah kolaylık versin canım
erkekler genel itibari ile sinirli olabiliyorlar
sen de sinirlenmekte ve ona karşılık vermekte haklısın ama yeri ve zamanını
iyi ayarlamak gerekiyor herhalde

benim sana başka bir önerim var başıma
gelen bir durum
geçtiğimiz bahar eşim aşırı sinirliydi
3.5 yaşındaki oğlumu tartaklamalar bağırıp çağırmalar
ne olduğunu anlayamıyorduk
sürekli saçma sapan şeylere
sinirleniyordu

Allahım ne oluyor diyordum
en son artık farkında mısın sen iyi
değilsin bize de kötü davranıyorsun dedim
konuştuk
doktora gitmeye karar verdik
devlet hastanesinin psikiyatri bölümüne gitti
oradaki doktor depresyon hapı verip göndermedi çok şükür
tahlil istedi
tahlil sonuçlarında b12 vitamini eksikliği çıktı hat safhada
eşime b 12 takviyesi verdi

onu kullanmaya başladıktan sonra sakinleşti
şimdi damarına basmazsam iyiyiz:52::52::52::52:

eşimin sorunu var bunu kendiside biliyor işi ağır şuan yeni bir iş kurma aşamasında eve geliş saatleri geç ne bize ne kendine zamanı yok.oğlumun bağırmasından bile rahatsız oluyor.ama tabi bu sinirlilik bu dönem için geçerli değil sadece sanki bana karşı iyice yüzgöz olduk yada benden mi soğudu bir laf dese önceden sakinleşince arar gönlümü alırdı şimdi neler diyor bela okuyor bana biraz git bile dedi ne yapsam bilemiyorum ya

aranızda fal bakmayı bilen varmı ne olur çok ihtiyacım var eşim beni gerçekten istemiyor mu allah bilir evt ama sanki bişeyler duymaya ihtiyacım var

benim kocam da sinirlidir canım şimdi ilk yıllara göre biraz daha sakin sayılır ama yine sinir var tabi.ben o sinirlendiğinde hep sustum alttan aldım laf dalaşına girmedim ama bu da insanı yıpratıyor hep susmak alttan almak da zor.bu arada ben o sakinleştiğinde onu uyarıyorum içimdekileri söylüyorum ama adam özür de dilese aynı değişmiyor.kısacası sinirli erkeklerle evlilik yürütmek zor canım bol sabır gerek

aynen bayan modelide annesi hatta.annesi hep susarmış ben çıkışıyorum ya hoşlanmıyor benden kormuyorsun diyor ama evt korkmuyorum en fazla öldürürsün diyorum.artık bende sinir hastası oldum hiç mutlu değilim bazı şeylerini alttan alıorum ama biryerden bndede patlak veriyor işte.birde ben şey diye düşünüyorum sanki sürekli alttan alınca iyice pasif yapacak beni kendime güvenimi yitireceğim gibi geliyor ama sende öyle olmamamış ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin

Ben anlamıyorum şu lafı ya..
Benden korkmuyor musun ne demek.
Yani korksanız mutlu mu olacak çok tuhaf..:26:
Bence bir insanın eşinden korkması, çekinmesi gerçekten çok üzücü.
Hatta bir kere tartışmıştık eşim bana çok feci bağırmıştı telefonu kapamıştı nişanlıyken.
Ayy telefonu kapattı o kimdi ya benim sevdiğim adam mı bu diye yarım saat kendime gelememiştim.
İçinden canavar çıkmıştı sanki. Yani teldekinden o kadar etkilenmiştim yanımdaki beni yıkar sanırım:ssz:
Ve özür dileyince demiştim senden korkuyorum artık bunu istiyorsan başardın diye.
Çok üzülmüştü ben ne yaptım korkulcak kadar, o nasıl laf falan demişti.

Akıllı, işini bilen bir erkek karısının ondan korkmasını istemez bence :19:
Korku beraberinde soğukluğu,mesafeyi getirir çünkü!

Candan arkadasım ,TARTAKLAMAYA BAŞLADI ne demek?

Sakın bunu sineye çekme...Yaptıgın en büyük hata eşinle kavgaya tutuşmak.Erkekler çocuk gibidir.Sürekli sidik yarıştırır.
,
Öyle o bağırdıkça sen bağırıp üste çıkamazsın...Başka bir yol bulman lazım.

Çok zor ,meşakatli,engebeli,çileli bu erkekleri anlama işi...İşi zorsa kolay iş edineydi nedir bu yaa?

Sana kötü davrandıgı zaman asla onun dilinden konuşma sadece hakareti,horlanmayı,kovulmayı kabul etmeyecegini ifade et...Bırak

sakinleşsin:Sana ilk mesajımda yazdıgım gibi olaylar sakinleşince bu durumdan kötü etkilendiginizi ,çocuk dahil hepinizin

yıprandıgını,işinin sıkıntıları ve yogunlugu nedeniyle ondaki degişimi ,hırçınlığı gözlemledigini,eşini anladıgını ifade edebilirsin,senin de işin zor o yüzden ÇARPIŞMAK YERİNE YARDIMCI OLMAK istiyorum şeklinde yaklaşmanı tavsiye ederim.

Seni normalden daha gergin,sinirli görüyorum sence bir psikiyatriste gitsen sana uyuman için birilaç yazsa felan diyebilirsin.Eşin

büyük ihtimalle depresyon tarzı bir şey yaşıyor.Artık o kadar yaygın ki antidepresan kullanan çalışan erkek sayısı gün geçtikçe hızla

artıyor.Saygını kaybetmeden sana saygı duyulmasını saglayabşlirsin.Zararın neresinden dönersen kardır.Allah yardımcın olsun:

kuran okumayı biliyorum evt hatta bildiğin ev huzuru için dualar varsa özelden gönderirsen sevinirim.allah razı olsun hepimiz için inşallah

Canim ayni seyleri bende yasadigim icin seni cok cok iyi anliyorum ben huzur icin yasin kitabim var yasin okuyorum en azindan biraz daha rahatlatiyo aslinda buyuk sorunlarimiz yok eslerimizle sadece iletisimsizlik bu nu cozebilsek huzurumuz daha iyi olacak benim esim oncekine nazaran cok degisti ama hep dua ettim allahima kavga ettigimiz geceler agladigim cok olurdu sende hemen bosanma yoluna gitme biraz daha zaman ver esine altdan al sinirlenecegini bildigin seyleri soyleme is yerine gitmeni istemiyorsa bosver gitme keske sihirli bi degnegimiz olsada degistirebilsek su erkekleri

benim eşimdede vardır anlık asabiyet özellikle söz konusu kıskançlık falan olunca herkesin içinde trip atar falan...
ama ben çok fazla göz yummadım çünkü nefret ederim miletin içinde trip atmasından...
sen çok ufak birşey için tartışırsın ama başkası düşünür ben takılırım mesela buna...
kayınpederimde gençliğinde böyleymiş kayınvalidem sürekli o bişey deyince sen sus bunun babasıda aynıydı 5 dakika sonra unutur gelir özür diler derdi,ben dinlemedim tabi bağırmaksa bağırmak trip atıyosa herkesin içinde hayırdır canım kim sıktı canını diye sordum hep...

ve düzeldi eşimin bu huyu geçen günde ablamın düğünü vardı ve eşimin hiç sevmediği ablamın bir kız arkadaşı geldi düğüne kız masamıza oturdu tabi eşim bi baktı kız masada bana surat asmalar seninle bişey konuşucam demeler falan kızcağızda anladı ne oldu diye sordu rezil oldum resmen...
en sonunda sinir geldi bağırdım ne diyosun söyle ne konuşucakmışsın o surat ne diye bağırdım bende surat asınca adam normale döndü saniyesinde :)
birazda onlar düşünsün benim karımın tepkisi beni rezil edermi milletin içinde diye biz alttan almak zorunda değiliz asla canım...
kayınvalidem kızına hep böyle öğretmiş ve enişte bey her ortamda çatır çatır lafını söyleyip küçük düşürüyo kızı...

Son düzenleme:
Candan arkadasım ,TARTAKLAMAYA BAŞLADI ne demek?

Sakın bunu sineye çekme...Yaptıgın en büyük hata eşinle kavgaya tutuşmak.Erkekler çocuk gibidir.Sürekli sidik yarıştırır.
,
Öyle o bağırdıkça sen bağırıp üste çıkamazsın...Başka bir yol bulman lazım.

Çok zor ,meşakatli,engebeli,çileli bu erkekleri anlama işi...İşi zorsa kolay iş edineydi nedir bu yaa?

Sana kötü davrandıgı zaman asla onun dilinden konuşma sadece hakareti,horlanmayı,kovulmayı kabul etmeyecegini ifade et...Bırak

sakinleşsin:Sana ilk mesajımda yazdıgım gibi olaylar sakinleşince bu durumdan kötü etkilendiginizi ,çocuk dahil hepinizin

yıprandıgını,işinin sıkıntıları ve yogunlugu nedeniyle ondaki degişimi ,hırçınlığı gözlemledigini,eşini anladıgını ifade edebilirsin,senin de işin zor o yüzden ÇARPIŞMAK YERİNE YARDIMCI OLMAK istiyorum şeklinde yaklaşmanı tavsiye ederim.

Seni normalden daha gergin,sinirli görüyorum sence bir psikiyatriste gitsen sana uyuman için birilaç yazsa felan diyebilirsin.Eşin

büyük ihtimalle depresyon tarzı bir şey yaşıyor.Artık o kadar yaygın ki antidepresan kullanan çalışan erkek sayısı gün geçtikçe hızla

artıyor.Saygını kaybetmeden sana saygı duyulmasını saglayabşlirsin.Zararın neresinden dönersen kardır.Allah yardımcın olsun:
allah razı olsun sizlerle yazışmak bana çok iyi geliyor.çünkü hiç kimseye anlatamıyorum aileme anlatsam iş dahada büyür onunkilere zaten anlatmam arkadaş desen burda yanlızım iyi ki varsınız.evt sidik yarıştırıyor terimin o kadar doğru ki adeta beni sindirmeye çalışıyor akşam evde kavga ettik yine bende aynısını dedim dr git yeter artık dedim.bencede depresyonda iş kuracak sanırım onunda stresi var ama bende bittim artık zaten maddi çok çektim şimdi çok şükür iyiyiz ama yine bizi maddi manevi zor günler bekliyor sanırım nasıl üstesinden geleceğiz bilmiyorum.kendimede kızmıyor değilim niye diyorum onun terbiyesiz saygısız davranışlarını bende yapıyorum ama sinir oluyorum artık yerli yersiz.birde öyle bir huyu varki eğer ben ona sen böylesin dersem o benim bi açığımı bulup mesela evle alakalı klozetin musluğu kreçliymiş veya atıyorum çocukla alakalı geç yatırıyormuşum 10,30 da vs bişey bulup oraya çalışıyor.tavsiyelerin için tşk ederim ben onu anladığımı söylüyorum yardımcı olmak istediğimide ama o burda ailelerden arkadaşlardan uzaktayız iştede fazla sorumluluğu var benimde üzdüğüm çocuklaştığım yani bende gurbetteyim sonuçta kimsem yok bunalımdaydım özellikle kışın onu biraz sıktım bilmiyorum artık limitlerimizi doldurduk galiba

benim eşimdede vardır anlık asabiyet özellikle söz konusu kıskançlık falan olunca herkesin içinde trip atar falan...
ama ben çok fazla göz yummadım çünkü nefret ederim miletin içinde trip atmasından...
sen çok ufak birşey için tartışırsın ama başkası düşünür ben takılırım mesela buna...
kayınpederimde gençliğinde böyleymiş kayınvalidem sürekli o bişey deyince sen sus bunun babasıda aynıydı 5 dakika sonra unutur gelir özür diler derdi,ben dinlemedim tabi bağırmaksa bağırmak trip atıyosa herkesin içinde hayırdır canım kim sıktı canını diye sordum hep...

ve düzeldi eşimin bu huyu geçen günde ablamın düğünü vardı ve eşimin hiç sevmediği ablamın bir kız arkadaşı geldi düğüne kız masamıza oturdu tabi eşim bi baktı kız masada bana surat asmalar seninle bişey konuşucam demeler falan kızcağızda anladı ne oldu diye sordu rezil oldum resmen...
en sonunda sinir geldi bağırdım ne diyosun söyle ne konuşucakmışsın o surat ne diye bağırdım bende surat asınca adam normale döndü saniyesinde :)
birazda onlar düşünsün benim karımın tepkisi beni rezil edermi milletin içinde diye biz alttan almak zorunda değiliz asla canım...
kayınvalidem kızına hep böyle öğretmiş ve enişte bey her ortamda çatır çatır lafını söyleyip küçük düşürüyo kızı...
doğru söylüyorsun valla o da beni az çok tanıyor daha öncede böyle bir bağırması olmuştuda ben çocuğu alıp çıkmıştım geçen yıldı sanırım ama bu sefer bende patladım ne bu ya ben senin kızınmıyım ki evlat bile toplum içinde rencide edilmemeli inş öğrenir çenesini tutmasını.ben ona çıkıştım diye şuan benden kötüsü yok yanımda oturmuyor yatmıyor k....kenarı.neymiş susup çıkacakmışım o anda malım ya ben

doğru söylüyorsun valla o da beni az çok tanıyor daha öncede böyle bir bağırması olmuştuda ben çocuğu alıp çıkmıştım geçen yıldı sanırım ama bu sefer bende patladım ne bu ya ben senin kızınmıyım ki evlat bile toplum içinde rencide edilmemeli inş öğrenir çenesini tutmasını.ben ona çıkıştım diye şuan benden kötüsü yok yanımda oturmuyor yatmıyor k....kenarı.neymiş susup çıkacakmışım o anda malım ya ben

canım bu üstünlük merakı var erkeklerde bizim işyerimiz var ve eşimde böyle bana bişey söyleyince cevap verdiğimde çok bozulur ama kimse kusura bakmasın bizimde bir karakterimiz var...
biz bu sorunu oturtturduk eşimle ama bazen bu sessiz anlaşmayı unutmuyor değil...
ayyy insan çok ufak bişeyde olsa kendini nekadar küçük düşmüş hissediyor dimi çok kötü birşey...
erkekler için bu durum daha ağır demekki cevap bile versen adamlara küfür etmişsin gibi geliyo...

bence sen onun yanında oturma yatma çünkü o sana karşı ağzını bozmuş s.....git demiş burda sende bi suç göremedim ben canım...

canım bu üstünlük merakı var erkeklerde bizim işyerimiz var ve eşimde böyle bana bişey söyleyince cevap verdiğimde çok bozulur ama kimse kusura bakmasın bizimde bir karakterimiz var...
biz bu sorunu oturtturduk eşimle ama bazen bu sessiz anlaşmayı unutmuyor değil...
ayyy insan çok ufak bişeyde olsa kendini nekadar küçük düşmüş hissediyor dimi çok kötü birşey...
erkekler için bu durum daha ağır demekki cevap bile versen adamlara küfür etmişsin gibi geliyo...

bence sen onun yanında oturma yatma çünkü o sana karşı ağzını bozmuş s.....git demiş burda sende bi suç göremedim ben canım...

o bi işle ilgileniyordu bende ordakilerle konuşuyorum çocukta ses yapıyor tabi birden çıkın gidin gibi sertçe bişey dedi sinirden aklıma gelmiyor o andaki şeyleri bende sertçe yemek yemicekmiyiz dedim çünkü öyle demişti şuan işim var dedi bende insan gibi söyle o zaman dedim aldım çocuğu çıktım s.. git diye bağırdığı yetmiyor peşimden koştu geldi sanki dövecek avm deyiz düşün sıktı kolumu eve git diyor bana hayır dedim markete yöneldim hala siniri geçmedi bende zaten markete girmedim çıktım gidiyorum bu sefer aradı yine geldi bi dünya tartıştık bende yüksek sesle konuştum sinirim geçmedi hemde ağlıyorum dudağıma vurdu sokakta kanadı hatta buna rağmen o bana tavırlı ben neden oluyormuşum bunlara evt defalarca dükkana gelme dedi ama benimde burda avmden başka gidecek yerim kimsem yok insan diyorum yanına uğruyorum bi kerede sorunlu müşterinin üstüne gitmiştim.işler yolunda olsun ama yemede yanında yat espiriler bişeyler ısmarlamalar

Son düzenleme:
o bi işle ilgileniyordu bende ordakilerle konuşuyorum çocukta ses yapıyor tabi birden çıkın gidin gibi sertçe bişey dedi sinirden aklıma gelmiyor o andaki şeyleri bende sertçe yemek yemicekmiyiz dedim çünkü öyle demişti şuan işim var diye bende aldım çocuğu çıktım s.. git diye bağırdığı yetmiyor peşimden koştu geldi sanki dövecek avm deyiz düşün sıktı kolumu eve git diyor bana hayır dedim markete yöneldim hala siniri geçmedi bende zaten markete girmedim çıktım gidiyorum bu sefer aradı yine geldi bi dünya tartıştık bende yüksek sesle konuştum sinirim geçmedi hemde ağlıyorum dudağıma vurdu kanadı hatta buna rağmen o bana tavırlı ben neden oluyormuşum evt defalarca dükkana gelme dedi ama benimde burda avmden başka gidecek yerim kimsem yok insan diyorum yanına uğruyorum bi kerede sorunlu müşterinin üstüne gitmiştim

vurdumu birde inanmıyorum yaa bence eşin başka bişeye sinirlenmiş senden çıkarmış canım hıncını :47:
tartışır falan anlarımda vurmakta neymiş yaaa :47:
bence ona verebileceğin en büyük ceza evdeki küslükten ziyade gitme birdaha onun yanına çağırsada gitme avm de gez toz dön evine...
zaten oğlunla geziyosun sıkılmassında bırak o beklesin gelmeni gitme asla yanına...
belkide birisi baktı sen farketmedin o yüzden bukadar tepki verdi buda olabilirmi?
ben avm de çok çalıştım 12 saat ayakta durmanın ve ordaki sorunlu müşterilerin verdiği stresde çok kötü yapıyor insanı,olmaz olmaz senin gideceğin günü bulur böyle şeyler bundan sonra gel desede gitme canım hatasını anlar belki...

Son düzenleme:
vurdumu birde inanmıyorum yaa bence eşin başka bişeye sinirlenmiş senden çıkarmış canım hıncını :47:
tartışır falan anlarımda vurmakta neymiş yaaa :47:
bence ona verebileceğin en büyük ceza evdeki küslükten ziyade gitme birdaha onun yanına çağırsada gitme avm de gez toz dön evine...
zaten oğlunla geziyosun sıkılmassında bırak o beklesin gelmeni gitme asla yanına...
belkide birisi baktı sen farketmedin o yüzden bukadar tepki verdi buda olabilirmi?
ben avm de çok çalıştım 12 saat ayakta durmanın ve ordaki sorunlu müşterilerin verdiği stresde çok kötü yapıyor insanı,olmaz olmaz senin gideceğin günü bulur böyle şeyler bundan sonra gel desede gitme canım hatasını anlar belki...

evt malesef bende zaten o yüzden büyük tepki verdim ben şamar oğlanımıyım tamam zor stresli uzun saatli işi ama bana patlamalarından bıktım.birisi baktı derken banamı olabilir bakmasına gerek yok bu yüzdende çok kavgalarıız oldu mesela dar kot giyemiyorum tunik gibi uzun olması gerek üstümde bazı şeylere takıldımı takılır.zaten diyeceğini sanmam gidebilecekmiyim onuda bilmiyorum oraya:5:

evt malesef bende zaten o yüzden büyük tepki verdim ben şamar oğlanımıyım tamam zor stresli uzun saatli işi ama bana patlamalarından bıktım.birisi baktı derken banamı olabilir bakmasına gerek yok bu yüzdende çok kavgalarıız oldu mesela dar kot giyemiyorum tunik gibi uzun olması gerek üstümde bazı şeylere takıldımı takılır.zaten diyeceğini sanmam gidebilecekmiyim onuda bilmiyorum oraya:5:

sana bakmış olabilir birisi canım o yüzdende böyle saçmasapan bi tepki vermiş olabilir...
ama ne olursa olsun bu vurma olayı çok kötü olmuş...
ne olursa olsun sana patlaması çok kötü birşey tavrını koy kesinlikle...

Back
X