Bir soru?

Bu hayatta hayır demeyi öğren bence . Herkes kırılacak diye yaşarsan kimse yüzüne bakmaz. Karşında böyle bi insan varsa sende söyle rahatsız olduğunu . Bu kadar zor değil . Yen'i sünnet olduysa gitsin evinde baksın senin evindeyse de biraz görgü adap bilsin. Öylelerine sert olacaksın ki anlasınlar
Çok güzel hayır diyeceğim hatta o örtüyü suratına fırlatacağım da. Annem...

buna musade etmem
sabun ımalatcısı bırı olarak soyleyeyım bız sıvı sabun sampuan deterjan herseyı yapıyoruz saf zeytınyaglı banyo sabunu falan
kalıp sabunlar en ıyı temızleyıcıdır. klozetın ıcıne dusse bıle alıp kullanmaya devam edebılırsınız sıvı sabun ve sampuanların dezenfekte etme ozellıgı yoktur. ozellıkle toplu tuvaletlerde avm gıbı ... hep sıvı sabun koyuyorlar ıgrenc. cantamda oyuzden kucuk sabun tasırım ben. 1 kalıp sabunu 3 e boler cantama koyarım .

benım evımde kalıp lavabo sabunu bulunur yanında da sıvı sabunlugumun ıcınde hastanelerde de olan dezenfektan varya. doktorların saglık calısanların ellerıne kullandıgı. ondan var. onu kullanmayan dıgerını kullansın dıye .
ayrıca kımse cıplak poposunu evımın bı tarafına koyamaz kendı cocugumda dahıl ne munasebet. herseyı gecın cocuk bu bılmez bı hapsursa altına yapabılır hıjyenını de gectım.

tavrımı koyar asıl ben rahatsz oldugumu hıssettırırdım
Siz ondan daha iyi bilemezsiniz. Ne yoksa şampuanınızı bu tür yalanlarla ondan mı sakınıyosunuz.

Bingo! Kırıldım.

Ben de annemle böyle çok fazla sorun yasıyordum, el iyisi denir ya öyle bi karakter annem. Kimseye yok hayır olmaz vs demeyi bilmezdi... Çözüm? Yok. Kendi evime çıkınca kurtulmuştum. Bu misafire çözüm bulsanız diğerine bulamayacaksiniz. Size de tavsiye ederim, şimdi kafam mis benin evim benim kurallarım.

Önceki konunuzu okumuş yorum yazmamıştım yorumda kendimi tutamam diye. Anlattiginiz misafirin ciddi sorunları var ve bu ona çanak tuttukça düzelmeyecek. Gerçi asla kendini suçlu görmeyecegi için zaten düzelmeyecek.
Bence sorununuz o kadın değil anneniz. Neden vazgeçemiyor ondan? Kendisi kötü olmak istemiyorsa siz söylersiniz bir şeyler ve kadın küserse küser. Anneniz size izin vermeli. Ayrica anneniz kendi caninin ve ruh sağlığının kıymetini bilmiyor olsa bile siz onu düşünerek kendiniz bir sey yapabilirsiniz. Hayir yani siz o kadına, çocuğunun poposunun koltugumda ne işi var dediniz diye anneniz ne yapacak ki? En fazla bir hafta konuşmaz sizinle sonrasında aslında iyi yaptın hakliydin der diye düşünüyorum.

İnşallah gücenmiştir de bir daha gelmez. Böylece böyle bencil ve tahammül edikemez bir yakından kurtulmuş olursunuz.

Gittiler ve ben bu çıplak çocuk poposu değmiş koltuklarla kaldım.
Kadın hijyenik olduğuna göre. Çocuğun poposunu her tuvalet bitişinde çamaşır suyuyla yıkıyor herhalde. Bazıları aman nolcak çocuk diyebilir . Tahret konusunda çocuklara pek güvenmiyorum

Back
X