- Konu Sahibi brunettella
-
birinle uzun zaman birliktesin , hayaler kuruldu, umut verildi, sonra ayrilmaya karar verdin, asik etirdin.
Evet basima oyle bisey gelmisti. Ayrilcagimi bile bile sevmedim, bende sevdim. Zamanla mantigimi daha cok kulanmaya basladim.. Sogudum.. Fazla gelecek gormemeye basladim..
Simdi ayrildim, korkuyorum ilerde pisman olucam diye, allah cezami verir diye cok korkuyorum birinin kalbini kirdim diye..
Birinle uzun zaman birliktesin , hayaler kuruldu, umut verildi, sonra ayrilmaya karar verdin, asik etirdin.
evet basima oyle bisey gelmisti. Ayrilcagimi bile bile sevmedim, bende sevdim. Zamanla mantigimi daha cok kulanmaya basladim.. Sogudum.. Fazla gelecek gormemeye basladim..
Simdi ayrildim, korkuyorum ilerde pisman olucam diye, Allah cezami verir diye cok korkuyorum birinin kalbini kirdim diye..
Soru: 'Pişman olur muyum?' mu?
Ne cezası? Neyin cezası?
Biriyle beraberliğe başladık diye hep onun yanında olmak zorunda mıyız?
Duygularımız bitemez mi? Değişmeye hakkımız yok mu?
Çok saçma bir düşünce seninki.
Ceza da çekmezsin merak etme.
Boş yere suçlu psikolojisine girip olayı abartma bence.
Yok ilk ciktigim biridede boyle olmustu ayrildim. Bana beddua etti. Bedduasida tuttu.
Simdi bu kisidede bedduasini aldim sayilir..
Bu yuzden endise ediyorum..
Evet kendisi demisti pisman olucaksin ama ben olmiyacam diye, bu yuzden lafi aklimda takilip durdu..
Birinle uzun zaman birliktesin , hayaler kuruldu, umut verildi, sonra ayrilmaya karar verdin, asik etirdin.
evet basima oyle bisey gelmisti. Ayrilcagimi bile bile sevmedim, bende sevdim. Zamanla mantigimi daha cok kulanmaya basladim.. Sogudum.. Fazla gelecek gormemeye basladim..
Simdi ayrildim, korkuyorum ilerde pisman olucam diye, Allah cezami verir diye cok korkuyorum birinin kalbini kirdim diye..
ben var sizi anlamamak
umut verdim ,hayal kurdum ,ayrıldım ,pişmanım bumu ?
Allah belani verir insAllah dedi..
Yok ilk ciktigim biridede boyle olmustu ayrildim. Bana beddua etti. Bedduasida tuttu.
Simdi bu kisidede bedduasini aldim sayilir..
Bu yuzden endise ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?