• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir soru..

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Birinle uzun zaman birliktesin , hayaler kuruldu, umut verildi, sonra ayrilmaya karar verdin, asik etirdin.
evet basima oyle bisey gelmisti. Ayrilcagimi bile bile sevmedim, bende sevdim. Zamanla mantigimi daha cok kulanmaya basladim.. Sogudum.. Fazla gelecek gormemeye basladim..
Simdi ayrildim, korkuyorum ilerde pisman olucam diye, Allah cezami verir diye cok korkuyorum birinin kalbini kirdim diye..

birinle uzun zaman birliktesin , hayaler kuruldu, umut verildi, sonra ayrilmaya karar verdin, asik etirdin.
Evet basima oyle bisey gelmisti. Ayrilcagimi bile bile sevmedim, bende sevdim. Zamanla mantigimi daha cok kulanmaya basladim.. Sogudum.. Fazla gelecek gormemeye basladim..
Simdi ayrildim, korkuyorum ilerde pisman olucam diye, allah cezami verir diye cok korkuyorum birinin kalbini kirdim diye..

ben var sizi anlamamak

umut verdim ,hayal kurdum ,ayrıldım ,pişmanım bumu ?

Hep erkekler mi soğuyacak
Bu kez de bir hemcinsimiz soğumuş ayrılmış
Bundan dolayı niye bela bekliyorsunuz anlamadım
Herkes sevip flört edip sonra evlenmek ister ama birşeyler ters giderse de ayrılır

Kısaca ihanet vs. yoksa bela beklemen anlamsız

Birinle uzun zaman birliktesin , hayaler kuruldu, umut verildi, sonra ayrilmaya karar verdin, asik etirdin.
evet basima oyle bisey gelmisti. Ayrilcagimi bile bile sevmedim, bende sevdim. Zamanla mantigimi daha cok kulanmaya basladim.. Sogudum.. Fazla gelecek gormemeye basladim..
Simdi ayrildim, korkuyorum ilerde pisman olucam diye, Allah cezami verir diye cok korkuyorum birinin kalbini kirdim diye..

ilişkide soğuma varsa minnet için evlenilmez elbetteki karşı taraf için zor bir durum ama evlilik doğru insanı bulunca olmalı
daha fazla umut vermeyin derim ben
Allah cezamı verir kısmı da Allaha kalmış bişey
ya sevmediğin birisinin de mutsuz ettiğin için cezanı verirse:ssz:

Ne cezası? Neyin cezası?
Biriyle beraberliğe başladık diye hep onun yanında olmak zorunda mıyız?
Duygularımız bitemez mi? Değişmeye hakkımız yok mu?
Çok saçma bir düşünce seninki.
Ceza da çekmezsin merak etme.
Boş yere suçlu psikolojisine girip olayı abartma bence.

Ne cezası? Neyin cezası?
Biriyle beraberliğe başladık diye hep onun yanında olmak zorunda mıyız?
Duygularımız bitemez mi? Değişmeye hakkımız yok mu?
Çok saçma bir düşünce seninki.
Ceza da çekmezsin merak etme.
Boş yere suçlu psikolojisine girip olayı abartma bence.

Yok ilk ciktigim biridede boyle olmustu ayrildim. Bana beddua etti. Bedduasida tuttu.
Simdi bu kisidede bedduasini aldim sayilir..
Bu yuzden endise ediyorum..

Yok ilk ciktigim biridede boyle olmustu ayrildim. Bana beddua etti. Bedduasida tuttu.

Sen bedduadan etkilenmişsindir bence ondandır.
bilinçaltına alıp, onu kabullenip ondan yaşamışsındır.
Ya da sadece olacağı varmış da ondan olmuştur.
Ben de beddua aldım eski sevgililerimden.
Ama çok şükür bir sıkıntı olmadı. İnanmıyorum ben öyle beddualara falan.
İnsan onlar da sonuçta. Onun ağzından çıkacak kelime ile sana bir şey olmaz.
Boşuna endişe duymaya gerek yok. Aksi halde zaten korktuğun başına gelecek ve sen yine bedduası yüzünden oldu zannedeceksin.
Halbuki alakasız.Kendim de yaşadığım için söylüyorum bunları.

Umarım pişman olmazsın umarım :50: geri dönmek istersin pişman olursun ama dönemezsin onun sendeki aşkı biter ama sendeki başlar işte o zaman çekilmez bir hal alır hayat Hakkında hayırlısı olsun canım :16: :34::ssz:

Hayatda hersey nasip kismet iliskiye basladigindada bitirdiyindede kalp kirmamak onemli olan olmus bence kendini kinama kinayanlarida cok fazla takmayin onemli olan sizin kendinizin duygularinizdan emin olmaniz tam duygulariniz bitmeden +mantiginiz hayir demeden bitmeye zorlamayin bence eger erkek arkadasinizla karakter uyumsuzlugunuz varsa ozaman hayirlisi olmus belki de

Benden size bir soru ne yaptınız barıştınız mı?

Sizinle aynı durumdayım. İster adı bencillik olsun ister mantıklı düşünme. Hayrına evlenmiyoruz kimseyle. Beni de insanları küçük görmekle yargılamıştı en son. İlişkiye her tarafından bakıldığında olumlu bişi yok. Sevgi yeterli değil. Soğuduktan sonra da zaten kalmanın hiç bi nedeni yok. Hayırlısı olsun herkes için. Lütfen kendinizi suçlayıp içinizi sıkmayın.

canım şimdi biriyle ciddi bir ilişkiye başlıyorsun ve ona ümit veriyorsun. uzun bir ilişkiniz olmuşsa bence ahı tutabilir. çünkü uzun süren bir ilişkide sen baştan bu adamı sevip sevmeyeceğini bilirsin.konu gerçekten onu sevmemense eğer adam haklı yani.baştan ayrılacaktın. tabiyki sevmediğin biriyle ahı tutacak diye devam edilmez.

Back
X