bir soru

kerinin kaynı da biraz gerizekalı bi adam galiba, adamın nişanlısı abisine aşık dünya tınında değil kötülüğü direk gidip kıza ayağını denk al yoksa ikisini birden koparırım diyerek yapacak gerekirse ağzına iki tane yapıştıracak.

normalde kötülük derimde bu kaynınla kıza öyle geniş mide olduğundan bizm yap diyebileceğimiz şeyler hafif kalır heralde adama bak kıza bak gitme o düğüne bence eşinide o kaynınlada kızlada görüştürtme senden ayrı olsa bile bşrde kozlarını elinde tut örneğin o fotoları nasıl yaparsın bilmiyorum ama aileden çek elini mesafa koydur

ne yapacağımı bilsem...
bu arada yalancıda oldum iyimi...

ne yapacağımı bilsem...
bu arada yalancıda oldum iyimi...

zaten gitmicem kesir kararlıyım. eşim görüşürmü görüşmezmi umurumdada değil artık. güya düğüne gidicek sonra görüşmeyecek. ne pok yerse yesin ama bişey görim kafasını patlatırım şimdidem uyardım. kaynıma gelince geniş adam yaa ne olursa olsun kabullenecek

carrie kötülük konusunda fikrin netleşti mi veya söylendi mi bilmiyorum, zira ilk sayfalarda aklıma geldi kendimi tutamadım. bence bunun kocana attığı o resmi al ve sosyal ortamda paylaş. fake hesap açıp onun arkadaşlarını mı eklersin başka bir şey mi orası sana kalmış.

utanmaz ya. tencere kapak olmuşlar müstakbel eşiyle. insanı zorla delirtirler.

Bu havale edilmez çok pis dalinir kıza :)

yaparlar.. yaptılar daha önce.
bırak cafeyi bulmayı şehir dışına bile gittiler ip yi takip edip
Biraz kötü olacak ama bir hat alin öyle birşey var ki sizi arabalar bulamıyorlar isminizi numaradan felan tanidik varsa alabilirsiniz o hattan resimleri kayniniza gönderin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…