- 14 Mart 2013
- 7.887
- 3.949
- 448
Iyi geceler şık bayanlar. Birsey soracam. Kötülük mu allaha havale mi? birine acayip kötülük yapasim geliyor
Ahahah çok tatlısın yacarrie kabul ederse intikam almasina yardim etmene mükemmel olur valla benim de aklıma geldi o yapmasın içimizden biri yapsın diye cunku anlaşılırsa onun birşey yaptığı daha büyük sıkıntı olur evliliği acisindan
Bence kisasa kısas bekleyip karşılığını obur tarafta alırız ama bu tarafta da icimiz sogumiycak her gecen hun daha çok nefret edicez bazı şeylerden kotuluk yapana sessiz kalinmamali bence yoksa daha çok tepene çıkarlar
Carrieee bence mishavisham olaya el atsin hatta eski sevgilisinin adini soyadını biliyosan onun adina hesap açıp ona mesajlar falan atsin seni geri istiyrm falan diye ve ozellikle sen onların yanındayken mesajlar atsin ki senin olduğunu anlamasın kaynin)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahahah çok tatlısın yacarrie kabul ederse intikam almasina yardim etmene mükemmel olur valla benim de aklıma geldi o yapmasın içimizden biri yapsın diye cunku anlaşılırsa onun birşey yaptığı daha büyük sıkıntı olur evliliği acisindan
Bence kisasa kısas bekleyip karşılığını obur tarafta alırız ama bu tarafta da icimiz sogumiycak her gecen hun daha çok nefret edicez bazı şeylerden kotuluk yapana sessiz kalinmamali bence yoksa daha çok tepene çıkarlar
Carrieee bence mishavisham olaya el atsin hatta eski sevgilisinin adini soyadını biliyosan onun adina hesap açıp ona mesajlar falan atsin seni geri istiyrm falan diye ve ozellikle sen onların yanındayken mesajlar atsin ki senin olduğunu anlamasın kaynin)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
normalde kötülük derimde bu kaynınla kıza öyle geniş mide olduğundan bizm yap diyebileceğimiz şeyler hafif kalır heralde adama bak kıza bak gitme o düğüne bence eşinide o kaynınlada kızlada görüştürtme senden ayrı olsa bile bşrde kozlarını elinde tut örneğin o fotoları nasıl yaparsın bilmiyorum ama aileden çek elini mesafa koydur
ALLAHa Havale et bence kotuluk yaparsan ondan ne farkin kalirTabi kime niye kotuluk yapacan orasida onemli,
hak ediyorsa arkasindan torpil patlat
Bu havale edilmez çok pis dalinir kıza :)sen daha ıyı yapıyordun
kızlar, carrıenın kaynıyla arası kötü, kaynının da cıngene huylu bır nısanlısı var. kız sevılme manyagı
ortalıgı karıstırıyor... carrıenın eşine cıplak mı desem, bikinili mi desem foo gonderıyor sanaldansonra kaynına kadar gııdyor ve kaynı dıyor kı: ne var bunda ? kız foto atmıs kötü düşünmeyın hemen!!
sonra carrie kıskanclık damgası vuruluyor sanırım. görümceye de dedıkodular yapılıyor bu arada.
( hatırladıgım bu kızlar )
haklısın mesajı yolladıktan sonra aklıma geldi benimde.ipden bulurlar beni diye düşünüyorum...
Gidip internet cafe den açsaniz face i kamerayi izleyip bulacak halleri yok herhaldefikir üretin fikir
haklısın mesajı yolladıktan sonra aklıma geldi benimde.
Gidip internet cafe den açsaniz face i kamerayi izleyip bulacak halleri yok herhalde
Biraz kötü olacak ama bir hat alin öyle birşey var ki sizi arabalar bulamıyorlar isminizi numaradan felan tanidik varsa alabilirsiniz o hattan resimleri kayniniza gönderin :)yaparlar..yaptılar daha önce.
bırak cafeyi bulmayı şehir dışına bile gittiler ip yi takip edip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?