aynen. ousada dedim git git elini sık yakında ona kahve içmeyede gidersin
ucube kadın ay elimde olsa yolardım
bende yolardımda arkamda kimse yok. ous bile sesini çıkarmıyor.
ous ne canım ? ben bilemedim
ous eşim olacak herif
eşin arkanda değil bunada kızdım doğrusu ya demekki kaynın engelliyor.
evet işte en çok ona kızdım. kardeşi bana ağzına geleni söyleyecek o gidecek kardeşinin karısını el üstünde tutacak
gerçekten ne yapılır çok karışık durum. bir hainlik lazım.
ay böyle kadınların köküne kibrit suyu alimallah adamın üstüne de çıkar bu
üzme kendini yazdıkların belli akıllı hatunsun halledersin :)
kaynın pabucu sağlam olmayan yamuk adamın biri senin tabirlerinle bu durumda hiçbir şekilde görüşüp aile ve ahlak yaşantınız<ı bozmayın derim ben...çıplak resimlerini gönderen bir f...şe ile evlenen adamın mezhebi şüphelidir zira..bu durumda kaynın için bir sıkıntı yok baktı olmuyor 320 satış hesabına bağlarbu sebeple yaklaşmayın düğünde kocanın kolunda gözük sonra sıfır görüşme ile hayatınıza devam..
Valla ekime kadar kim öle kim kala...Bi dur bakalım bakarsın kendiliğinden iptal olur.Olmazsa da zaten bu işin pek sonu yok gibi.
Kayınvaliden zaten istemiyormuş etti sana 1-0.Kayınvalide istemeyince durum baştan yaş zaten.Kaynının da er geç gözü açılır.
Baktın kız aslında iyiymiş veya geçmişine set çekmiş,varsın mutlu olsunlar o vakit.
Ben senin yerinde olsam,eşimi yalnız göndermem,düğüne giderim.
Ayrintilari okumadim ama ben her zaman intikamdan yanayim
Allaha havale. Çünkü senin gücünün yetmeyeceği şeyler yapıyor Allah. Çoh güzel oluyor o da :)
fotolar nasil bikinilimi? ciplakmi?
kayinla tanismadan oncemi sonrami gonderdi
dugune bomba ihbarida yapilabilir dicemde suc tabii :)
Kusura bakmayin da yazmazsam catlardim. Bu konudan once kocanizi nasil aldatip baska bir adama (adamin evli olup olmadigi bilinmiyor.belkide evli) olan askinizi anlatan konu acil simdi burda yuva yikici davranan birine boyle kadinlarin kokune kibriy suyu demenize gercekten soke oldum....
Konu sahibi arkadasim senden de ozur dilerim konuna baska birsey karistirdim. Arkadasim esine sahip cik aslada yalniz birakma bence hep yaninda olarak o kisiyede tavir koy derim... Umarim kayninla dugune kalmadan ayriliar
Sevgiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim isi inada dondurursen esinle arana dahada mesafe girecek. Bence esine bu olanlara olan kirginligini soyle ama sadece onun icin senin yanindayim falan de. Esinde dugune gitmek zorunda akrabalar es dost onuda anla isi inada bindirme derim ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?