bir soru

Valla iki kisiden iftiraya ugradim hic ses etmedim allaha havale ettim. O an bende pislik yapmayi cok istemistim ama kendimi frenledim ve dedim Rabbim sana havale ediyorum sen herkesin icini disini daha iyi biliyorsun en Uygun "cevabi" sen verirsin. Ve Sonuc: Birisi 6 ay digeri iki yil sonra bosandi. Mutlu degilim ama gercekten huzurluyum. Allaha havale edin.

sonucu çok merak ediyorum.
takipteyim...
anlamadığım görümceniz ile aranız niye kötü
arayı onlarla iyi tutun ki haklı oldugunuz zamanla daha iyi anlaşılır
eltini yolarım ben yolar
salak şey

Aslinda kotuluge kotulukle karsilik verme, Allah'a havale et derim ben.
Fakat senin konu kotulukten cok "terbyesizlik", daha dogrusu terbyesizligin alasi!
Kizin ailesi yokmu? Onkarla konusmayi denesen? Kizlarinin yaptigi terbyesizligi anlatsan?

bu yaptıkları derken sadece facete görüp ağlaması ve bekarken çılgınlık yaptım demesimi
ne var bunda

evet ben iki kişiden iftira artı kötülüğe uğradım ve Allaha havale ettim. henüz bişi olmadı

biraz beklemem gerekecek sanırım

Yok ciddi ciddi evleniyorlar. Olaylar zaten onlar ikisi tanismadan yaşandı kız Eşşek ler gibi pişman ousa yaptıklarından. Eski manitasi yla telde konuşuyorum sıkıntı yok ama çocuk evlendi 2 hafta once

sonucu çok merak ediyorum.
takipteyim...
anlamadığım görümceniz ile aranız niye kötü
arayı onlarla iyi tutun ki haklı oldugunuz zamanla daha iyi anlaşılır
eltini yolarım ben yolar
salak şey

Görüncemle başka konu yüzünden konuşmuyorum diğer konumda yazdım

Aslinda kotuluge kotulukle karsilik verme, Allah'a havale et derim ben.
Fakat senin konu kotulukten cok "terbyesizlik", daha dogrusu terbyesizligin alasi!
Kizin ailesi yokmu? Onkarla konusmayi denesen? Kizlarinin yaptigi terbyesizligi anlatsan?

Tanımıyorum ama geniş insanlarmis anladigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…