Annem 2 yeğenimi de okula götürür getirir,okulla evimizin arası da epeyi uzak,geçenlerde çocuk dolap anahtarını unutmuş şakır şakır
yağmurda anahtar götürmüş okula,dahası beslenme çantası için istenen liste de aynen anneme pas...böreğiydi,poğaçasıydı hepsini hazırlayacak...hazırlıyor da garibim.evde de 3 erkek var onun eline bakan,yemeğiydi,çamaşırıydı v.s..Anneleri çalışıyor,sabah 9 akşam 7.
Ben geçenlerde temizlik yapayım diye kızımı kv gönderdim birkaç saatliğine,az sonra aradı altını pisletti gel de altını değiştir,temizliği sonra yaparsın diye...yani kv ler türlü türlü,ama klasik bir laf var ya "bana mı güvendin yaparken"....çocuklarımızla ilgili herşeyi
yardım alabileceğimiz hiçkimse yokmuş gibi planlamak gerek sanırım,konunuzdan kendime çıkardığım ders bu...size tavsiyeme gelince;
çocuğunuza eve kesinlikle yalnız gelmemesi konusunda sürekli telkinlerde bulunmak,bu arada da kv dışında bir çözüm bulmak...ne bileyim sadece bu işi yapacak (güvenilir) bir bakıcı olabilir,haftada 1 gün,bir saat hem servisten hesaplı olur,hem de sizi rahatlatır...