Bir sorum olacak

Yazdıklarınız yukarıda, başka bir konu okuyup burayı yorumlamadım merak etmeyin.
Haklı çıkmaya çalıştığınızı nerden çıkardığıma gelince" konuyu açış sebebiniz bile bu değil mi zaten?
Kayınvalideniz başta kendi teklif ettiyse bile yorulmuş demekki , söylediklerinin tek amacı bu olabilir.
Ben böyle bir olayla karşılaşsam " o yolu yürüyemez kızım , sen yoruldun heralde anne, biz bir çaresine bakarız "derdim.

Son düzenleme:
Biz küçükken annemiz sadece okula ilk gün gelirdi
İkinci günden itibaren yalnız gel git yapardık
Bizim mesafede 20 dk idi
Ama işte eskidendi
Şimdi devir değişti,Milletin gözünü fesatlık,şer bürüdü
Kesinlikle çocuğun bu dönemin şartlarına göre kendi gidip gelecek yaşta değil
Devamlı da öyle konuşursa kızın da ayaklanır bir gün

Annem 2 yeğenimi de okula götürür getirir,okulla evimizin arası da epeyi uzak,geçenlerde çocuk dolap anahtarını unutmuş şakır şakır
yağmurda anahtar götürmüş okula,dahası beslenme çantası için istenen liste de aynen anneme pas...böreğiydi,poğaçasıydı hepsini hazırlayacak...hazırlıyor da garibim.evde de 3 erkek var onun eline bakan,yemeğiydi,çamaşırıydı v.s..Anneleri çalışıyor,sabah 9 akşam 7.
Ben geçenlerde temizlik yapayım diye kızımı kv gönderdim birkaç saatliğine,az sonra aradı altını pisletti gel de altını değiştir,temizliği sonra yaparsın diye...yani kv ler türlü türlü,ama klasik bir laf var ya "bana mı güvendin yaparken"....çocuklarımızla ilgili herşeyi
yardım alabileceğimiz hiçkimse yokmuş gibi planlamak gerek sanırım,konunuzdan kendime çıkardığım ders bu...size tavsiyeme gelince;
çocuğunuza eve kesinlikle yalnız gelmemesi konusunda sürekli telkinlerde bulunmak,bu arada da kv dışında bir çözüm bulmak...ne bileyim sadece bu işi yapacak (güvenilir) bir bakıcı olabilir,haftada 1 gün,bir saat hem servisten hesaplı olur,hem de sizi rahatlatır...

Bu durumda kim haklı karar vermek zor. Ama kızınız 3 cadde geçmeye alışmamışsa 1 günlük bile olsa eve tek dönmemeli. Allah korusun bi kaza oldu mu çok pişman olursunuz. Bence direk söyleyin "Anne sen yoruluyorsan başka bir çözüm arayalım cuma günü eve dönüş için." Artık cevabına göre bir yol izlersiniz.

Bu arada söylemeden edemicem ben bundan 10 sene önce kızınızın yaşındayken 3 tane çok işlek caddeyi tek başıma gider gelirdim. Hatta kaydımı kendim yaptırmıştım okula.
Ama annem şimdi 10 yaşında ki kardeşimi evin dibindeki okula tek gönderemiyor Devir değişiyor galiba tabi 10 sene de ne kadar değişirse

ayy canım yazık ya haftanın bir günü torununu almamak için başka bahane üretememiş mi? insan 9 yaşındaki çocuğa bunları nasıl sorar şaşırdım doğrusu....

tek başına gidip,dönecek kadar büyük değil çocuğunuz..kvnize belki yorucu gelmiştir,kırıcıda olmak istemior olabilir,20dakikalık yol diyorsunuz,kolay değil git-gel..
sadece cuma günleri için servise vermenniz doğru olacaktır..

9 yaşındaki bir çocuk 20 dk yolu tek başına yuruyemez,bunun manyagı var,sapıgıg var,trafıgı var ayrıca babaannesinin söylediği yalnız gelebılırsın sözunun yanlış oldugunu cocugada anlatın lutfen allah korusun benımde kızım var cok korkuyorum basına bısey gelırse dıye ben olsam sadece cuma gunu cıkısına servıse verırıdım,yada kayınvalıdenıze taksı parası verin gıdış donuş alsın cocugu aman yalnız bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…