Bir sorum olacak

Ben çalışmak istemiyorum sen eve bakmak zorundasın diye bir olay mı var.
Hayatı paylaşmak için evlenmedi mi bunlar?
Adam iyi yapmış bence.

Kadın da zeka küpüymüş valla. Ne güzel iş o öyle.
Aslında bu çift tam birbirini bulmuş.
Kadın evlenmeden önce çalışmayacağını söylemiş. Zaten evlenmeden önce işten çıktığını yazmışsınız. Adam bu noktada çalışmasını teklif edemez baştan kabul etmiş oluyor çünkü. Kadın istemezse çalışmaz.
Diğer taraftan kadın ve adam bilezik konusunda suçlu. Ama adam habersiz alarak daha suçlu ki kendini hırsız konumuna düşürmüş.

Kadın çalışmayacağı için gelecek teminatını muhafaza etmek istemiş. Ama zaten çalışmayacağı süre boyunca adama muhtaç. Altınlar kenarda dursa ne durmasa ne?

Kadin para altin için evlenmiş adamla herhalde hayat müşterek borcu beraber ode yada altin bozdur ne olmus abartacak

Tabiki esine bakmak zorunda ama hayat müsterek bir bayanın evlenince çalışması gerekiyorsa calismalidir .. ne demek çalışmak istememek evlilik bir salak bulup kendine baktirmak demek değildir ki..
ben eşinde hiç bir suç göremedim. Izin istemiş bozduralim diye kararını almış . Hem çalışmak istemiyor hemde elinde olan imkanlara izin vermiyor. Ne yapacaktı tabiki bilezik bozduracakti demekki adam zor durumdaydi bozdurdu. Ayrıca para pul önemli değil önemli olan mutluluk huzur evinde mutlu olmasa bilezigin paranin ne önemi var ki..
Hayat çok pahalı 1 kişinin aldığı maaşla geçinmek çok zor. . 3 tane a dan Z ye ev magazasi olan biri olarak hayatın pahalı gecinmenin zor olduğunu söylüyorum. Arkadaşınız bir düşünsun bakalım maaşlı çalışan ne yapsın ??

şu kırmızıyla işaretlediğim yeri nerede görürsem göreyim tüylerim diken diken oluyor
erkekler kendilerine evlatlık mı alıyor yoksa eş mi?
kadınlardaki bu yaklaşımı anlayamacağım.
Ben de onun kocası olsam gizli bozdururdum bilezikleri. teker teker de gizliden biter bu altınlar.
kadının da asla kızmaya hakkı yok. adam ödemek için hırsızlık mı yapsın?

Ya ailesine şikayet etmesine ne demeli acaba ?

İşten ayrılma sebebi ise tanıdığımın , düğün hazırlıklarını rahat yapmak ve evlendikten sonra çalışacağım demiş.Birde çalışmasını isteyince babası da '' kızım çalışacakta parasını kocası mı yiyecek '' bunu duyunca da dumur oldum resmen

Tövbe yarabbi !!!
Bakarken de babasi yiyor du o zaman parasini. .
Ohh ne güzel hayat Bulsunlar bir Şaban aksama kadar tv karşısında o kadın programı senin bu kadin programı benim izlesinler. 2 tane de bebe dogursunlar adam akşam eve gelince de XY nin karisi şöyle , kocası şu kıyafeti almış ona bu ayakkabiyi almış hafta sonu Lüx Restaurant'ta yemek yemişler şurada tatil yapmışlar. Hem elinizi taşın altına koymayın keyfinizden ödün vermeyin sonra da kocam şöyle kocam böyle. Size ey vicdan diyorum. Sağlık problemi hamile veya çocuğunu bırakacak yeri olmaz da çalışmamasini anlarım ama böyle keyfi kedere evde asalak gibi oturup kocadan harçlık istemek de ne demek hiç mi utanmiyosunuz kuaför parasi kıyafet parasi isterken. Bir kadının kendine ait ekonomik özgürlüğü olacak ki evde söz sahibi olacak. Bana çok tuhaf geliyor sinir oluyorum.

Bu evlilik denen müessese tek başına kurulmuyor iki tarafında çabası gerekli arkadaşın bu durumda haksız.

Evet , abartılacak konu ; ancak kadın için değil erkek için Erkek , madem bilezikleri yerine koyacak borç alsın gibi bir yorum gördüm. Evde ve ellerinde var iken neden bir başkasından borç istesinler ki

Bu arada arkadaşınız muhtemelen nikahtan sonra işinden ayrılmıştır. Bu düşünce yapısındaki bir kadın kıdem tazminatını almadan düğün hazırlığı yapmak için işinden ayrılmaz bence.

Erkek umarım tüm bunları şahitlerle destekleyerek geç olmadan bu kadını hayatından çıkarır , yoksa ömrünü ziyan edecek.

Bir de 4 yıllık ünüversite okumuş daha önce çalışmış bir kadın eşinin halinden anlaması gerekirken...

Hep prenseslik sendromundan oluyor bunlar...

Bir de 4 yıllık ünüversite okumuş daha önce çalışmış bir kadın eşinin halinden anlaması gerekirken...

Hep prenseslik sendromundan oluyor bunlar...
Prenseslik sendromunu bırakıp hanımefendi sendromunu geçme zamanı çoktan gelmiş geçiyor. .
Bu kafayla hayat ona ağır bir tokat vurur. Eşşekten düşmüse döner. . Aklı başına gelir ama geç olur. .

Bu arada arkadaşınız muhtemelen nikahtan sonra işinden ayrılmıştır. Bu düşünce yapısındaki bir kadın kıdem tazminatını almadan düğün hazırlığı yapmak için işinden ayrılmaz bence

Nişanlandıktan sonra işyerinde kavga ederek arıldı

yok
yok ta bende şu bana bakmak zorundasın dıyen kendini bulunmaz hit kumaşı zanneden hem cinslerimize hayranım
vallahi

KKdaki bu değişim beni sevindiriyor. Eskiden olsa bu topikte insanlar ikiye bölünürdü. Ve deli tartışmalar çıkardı.

Konu ile ilgili ise bence kadının davranışı yanlış ama tabi tamamen sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda. Burda kızın geçmişi, ikisinin arasındaki ilişki, adamın hal ve hareketleri konusunda hiç bir şey bilmiyoruz. Benim bu tip konulara yaklaşımım bence tamamen hakim olmadığımız hayatlar üzerine konu açmamalıyız. Çünkü bütün hikayeyi bilmiyor olabiliriz.

Bence de bu evlilik fazla sürmez.Patlar bir kaç zaman içinde.Artık prenseslik mi desem şımarıklık mı desem yoksa inat mı desem bilemedim.Ancak her ne olursa olsun eşinin ne suçu var anlamadım.Madem aynı çatı altına girdiniz artık günahı ve sevabı ortaktır o yuvanın.Lakin bu türlü davranışlar ve üstüne bir de masum rolu oynarak ailesini eşinin ailesine şikayet ettirmek ne demek ya.Nasıl insanlar var anlamak mümkün değil gerçekten.Ne iki tane altınla zengin olursun ne de fakir.ama bu yapılan yuvada güvensizlik ortamı doğurur

geçmiş nedir ne değildir aslında birazda fıtratlardan belli oluyor.Her ikisini de tanıdığım için sadece bu kısmını anlatmak yeterli olduğunu düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…