hanimlar malum ben kayinvalidemle tartistim cok sik gitmiyorum gelmiyorum haftada 1kere falan,, simdi soruma gelelim kaynanam kendiliginden hic cikip gelmez ve sürekli davet bekler 3yildir böyle oldu hep..ben davet ettim o geldi hep simdi hanimlar bu ev esiminde evi ben istiyorumki ben davet etmde kendiliginde müsaitmisiniz size gelecegiz demesini istiyorumm ( kaynanam anlayisili kibarligindan yapiyordur ama 3 yil oldu yeni evli fastini gectik basta yeni evlisiniz derdide.. ) aslinda problem yokkta iste aramiz limoni ben davet etme tarftari degilim ama gende kafama takildi ben davet edeyim mi yoksa onun size gelecegiz diye aramasinimi beekleyeyim??
kaynanamla cok SIKI FIKI olmak istemiyorum artik.. birkeresinde esimin dogum günü vardi ben basbasa gecirmek istiyordum .. kalabaligiz esimin amcasi falan var kaynanam pat diye ogulumun dogum günü var egallerde toplanacagiz sizde gelin demisti bende bozmamak icin birsey demeyip sabaha kadar hazirlik yapmistim niye anlattim cünkü gene esimin dogum günü yaklasti ve bu sefer bas basa gecirmek istiyorum..
Eşinizin doğumgününü imkanlarınız dahilinde dışarda kutlayın.
Böyle bir program yapsanız eşiniz ne der?
Kayınvalidenizi de mümkün olduğunca aramayın ama o aradığında da tavırlı konuşmayın bence
Eşinin doğum gününden 2 3 gün önce çağır ağırla ki doğum gününde gelmesinler gelmezler heralde dimi iki günde bir :)
hiçbirşey anlamadım. yani birinci paragrafta kayınvalidem davet etmeden gelsin diyorsun ikincisinde ise samimi olmak istemiyorum gelmesin gibi şeyler.
eşinizin doğum gününden önce ya siz ona gidin ya da eve davet edin.
konuşma arasında eşime sürpriz yapmak için x restauranttan rezerve yaptırdım,
romantik bi yemek yicez de mesaj yerine ulaşır..
hatta eşime sakın çaktırmayın dersin:))
Kendi kendinizle ters düştüğünüzün farkında mısınız bilmiyorum...Çok sıkı fıkı olmak istemiyorsanız kayınvalidenizin kendiliğinden de çıkıp gelmesini beklememelisiniz.Gelmeye başladığı an aradaki mesafeyi de bozmuşunuz demektir.
Kendiliğinden çıkıp gelmesi karakter meselesidir bence..Benim kayınvalidem de ben çağırmadan gelmiyor hatta bir kaç kere çağırmam gerekiyor gelmesi için...
aslinda uzatmak istmedim yaziyi sunu demek istedim bizim aramiz kötü.. önceden ben aryinca naza cekiyordu simdi ise naz kaldircak durumda degilim. ben cagirmiyorum anlar gelmiyor simdi cok kötüde olmak istmiyorum davet etmeyince zamninda laftta etti simdi gelmek istiyorsa gelir diye düsünüyorum ama oda davet bekliyor sanirim.. ne yapayayimm.. celiskiye düsmemin sebebi su mesafe olsun ama bagda kopmasin.. ilerde sende sunu yapmadin diye yüzüme vurulmasin...
O halde annecim sürekli ben çağırıyorum artık gelmek istemediğinizi düşünüyorum...Oğlunuzun evi davet mi bekliyorsunuz aklınızada düştükçe sizde gelin dersin tabi bunun sonucuna da katlanman gerek...
Doğum günü içinde planınız olduğunu anlatın laf arasında...Eşinize sürpriz yapacağınızı evde olmayacağınızı bir kaç kere dile getirin...
TAMAM ANLADIM böylesi daha iyi söyle bi düsündümde öyle kalsin.. simdi kaynanamla aramiz yürüyerek 10 dk bize 2-3 aydir gelmiyorlar ben onlara gidiyordum 1 ay öncede telle kavga ettim.. kirgin oldugum icin daha yeni gittim oturmaya oda esim istedigi icin. simdi uzun mesafe oldu kirginliklar var hala ben onu davet edeyimmi ve nezamana birazdaha gecsinmi zaman...
Madem görüşmek istemiyorsunuz ve çok samimi olmak istemiyoruz şu anki durumunuzdan iyi olamazsınız.Arada ararsınız buyrun gelin oturalım dersin gelirse gelir gelmezse yapacak birşey yok ama diğer türlü çat kapı gelecek sana sormayacak bile müsaitmisin gelelim mi diye hadi sordu diyelim bu sefer müsait olmasan geri çevirsen gelin beni istemiyor olacak...Sen çağırmak istemiyor isen bir kere sen davet ediyorsan iki kere eşine davet ettir hem senin kırgın olmadığını eşin ve aileside görür hemde sen onların nazını daha az çekmiş olursun
k.validenize söyleyin, eşimle başbaşa kalacağız doğumgününde, ben yer ayırtacağım deyin. kutlamak istersenizde ertesi gün buyurun beklerim deyin. böylece kırmazsınız sanırım.
geçenlerde eşimin doğum gününde, kendi ailemi ve eşimin ailesini çağırdım süpriz olsun eşime, sevinsin diye. hata etmişim. sevgili k.validem babamın (babam bu kanserdi iyi oldu ama çok duygusal) üzüleceği birşey söyleyivermiş. bir dahamı tövbe...
birkeresinde esimin dogum günü vardi ben basbasa gecirmek istiyordum .. kalabaligiz esimin amcasi falan var kaynanam pat diye ogulumun dogum günü var egallerde toplanacagiz sizde gelin demisti bende bozmamak icin birsey demeyip sabaha kadar hazirlik yapmistim niye anlattim cünkü gene esimin dogum günü yaklasti ve bu sefer bas basa gecirmek istiyorum..:[/COLOR][/B][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?