soru => hanimlar malum ben kayinvalidemle tartistim cok sik gitmiyorum gelmiyorum haftada 1kere falan,, simdi soruma gelelim kaynanam kendiliginden hic cikip gelmez ve sürekli davet bekler 3yildir böyle oldu hep davet derken bakasini haber vermeden yatiliga misafir gönderir bizim yerimize karar verir ama davet etmeden gelmez..ben davet ettim o geldi hep simdi hanimlar bu ev esiminde evi ben istiyorumki ben davet etmde kendiliginde müsaitmisiniz size gelecegiz desin. aslinda problem yokk böyle daha iyi ama iste aramiz limoni ben davet etme tarftari degilim ama gende kafama takildi ben davet edeyim mi yoksa onun size gelecegiz diye aramasinimi beekleyeyim??
.
sorun => kaynanamla cok SIKI FIKI icli disli olmak istemiyorum artik görüselim konusalim ama bana laf sayma gücünüde bulmasin.. birkeresinde esimin dogum günü vardi ben basbasa gecirmek istiyordum .. kalabaligiz esimin amcasi falan var kaynanam pat diye ogulumun dogum günü var egallerde toplanacagiz sizde gelin demisti bende bozmamak icin birsey demeyip sabaha kadar hazirlik yapmistim niye anlattim cünkü gene esimin dogum günü yaklasti ve bu sefer bas basa gecirmek istiyorum..

:
.
sorun => kaynanamla cok SIKI FIKI icli disli olmak istemiyorum artik görüselim konusalim ama bana laf sayma gücünüde bulmasin.. birkeresinde esimin dogum günü vardi ben basbasa gecirmek istiyordum .. kalabaligiz esimin amcasi falan var kaynanam pat diye ogulumun dogum günü var egallerde toplanacagiz sizde gelin demisti bende bozmamak icin birsey demeyip sabaha kadar hazirlik yapmistim niye anlattim cünkü gene esimin dogum günü yaklasti ve bu sefer bas basa gecirmek istiyorum..

Son düzenleme: