Bir sorum var

bhr995

🌸
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
359
411
18
Kızlar merhaba bir sorum olacaktı
Benim kurstan bir arkadaşım vardı. Önceleri çok iyiydi aramız . Çok da sevdiğim biriydi fakat ani tavırları vardı. Birden bambaşka biri oluyordu. Mesela arkadaşını mahkemeye falan vermeye kalkmış , olay suç olmadığı için dava açılmamış kıza falan .Çok kin duyuyordu biri bir şey yaptığında.Her şeyde ailesini katıp olayı büyütür. Zor zamanlar geçirmişti psikolojik olarak ben de yanında oldum çoğu zaman ama tavırları birbirini tutmaz. Ona abiye bir kıyafetimi vermiştim giymesi için. Kıyafeti getirdi işi bitince. Kıyafeti temizletmeden geri bana getirmiş. Ter kokuyordu resmen. Evde bakınca iç astarında delikler gördüm . Tülleri kesilmişti küçük küçük. Aradım, anlattım durumu sordum,ama asla kırarak değil " nasıl aldıysam geri getirdim, valla benlik bir durum yok " dedi. Sen bana verdiğinde böyleydi diyor acayip sinirlendim. Tartıştık gibi oldu biraz çünkü bana bağırdı. İyi ki bir kıyafetin varmış , giymek için giydim begendiğimden değil falan dedi. Annesi , ablası aradı parasını vereceğiz gibi laflar söyledi. Ağlamış ortalığı evlerinde birbirine katmış.Ama etek uçları kesik kesikti ve verdiğimde öyle değildi. Kendimi suçlu hissettim aradım,Zor zamanlar geçirmişti keşke söylemeseydim bile dedim kesikleri. Aradım meşgul çalınca biriyle konuşuyor diye 3 saat sonra falan tekrar aradım yine meşgul. Engellediğini düşündüm. Ben de sinirlendim ve engelledim Hem suçlu bir de engelledi diye .Bu sefer iki defa o aramış. Dönmedim. Yaklaşık bir ay falan oldu nişanlanmış bana da bir şey söylemedi davet etmedi. Zoruma gitti , kıyafeti öyle görünce keşke sormasaydım diye . "Hayırlı olsun canım , mutluluklar dilerim, yeni haberim oldu " yazdım .Cevap yazmadı kaç gündür. Sorum şu olacak kızlar. Biraz fevri bir insan olduğundan , yazdığım mesajdan dolayı beni rahatsız etti diye önceki arkadaşı gibi şikayet etmez değil mi , yani hayırlı olsun yazdım , iki defa da engellediği zaman aramıştım engellediğini görünce ben de engellemiştim , sonra o da aramıştı iki defa. Daha önceki arkadaşını beni rahatsız ediyor diye mahkemeye vermiş de ,, Panik yaptım hiç dava süreci falan yaşamadım, keşke hayırlı olsun falan da yazmasaydım pişman oldum , sizce öyle bir durum olsa bile dava falan açılır mı

Açılsa ne olacak ki?
Çıkar konuşursunuz,böyleyken böyle diye.
Kafaya takmayın bence.

eğer böyle bir şey için şikayet etmeye kalkarsa sen bizimle dalga mı geçiyorsun deyip ona geri açarlar bence yahu bu ülkede ne cinayetler işleniyor katiller ellerini kollarını sallayarak dışarda geziyorlar.bundan bir şey çıkma ihtimali var mı sizce? hem bırakın niye zorunuza gidiyor çağırmaması hayatınızdan çıksın zaten böylesi.

ay yok boşuna evham yapmissin böyle bişey için mahkeme falan olmaz zaten. Şikayetçi de olunmaz. Adliyeye gitse gülerler öyle diyim.

Bayiliyorum haksizken yaygara kopartip karsisindaki insani ozur dileyecek hale getiren ruh hastalarina

Sizin kendinizi kotu hissetmenize gerek yok
Size boyle bir tavirla gelip "begendigimden giymedim" gibi ukalaca ve kustahca bir cevap veren insana hayirli olsun demeniz bile gereksiz geldi bana
Bi halt da yapamaz merak etmeyin.

Çok sağolun rahatladım biraz

Sadece etekte kesik olsa hadi anlarım da, içindeki kesikler besbelli elle yapılmış. İçten içe haset duyuyormuş size belli ki. Asla muhattap olmayın, psikopat belli ki.
Yasal kısma gelince, 77 yaşında tecavüze kalkışan adamı mahkeme serbest bırakırken, sizin attığınız (gereksiz) tebrik mesajı için şikayette bulunanı psikiyatri servisine yatırmaları lazım.

Sonradan emin olun ben de pişman oldum mesajı attığıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…