- 10 Haziran 2022
- 83
- 53
- 3
- 36
- Konu Sahibi bos samdan
-
Duygusal Bi boşluk sanırım yani irade olarak güçlü olmayan biri ise ve eşinden beklediği sevgi ilgiyi göremediği zaman başka birisi o ilgiyi gösterince o iradedeki zayıflıktan sızıyor ve sonuç aldatma oluyor Bi nevi bahane zaten yani yine insanın kendi karakteri ile alakalı Bi durum aksi olsa her aradığı ilgiyi bulamayan insan aldatırdı diye düşünüyorumbir cok kisiden sunu duydum. - duygusal bosluguma geldi aldattim, bir boslugun icerisindeydim ve o boslugumdan faydalandi- gibi cumleler. genelde bu kisiler evli cocuklu falan. sorum su. bu bosluk tam olarak neremize tekabul ediyor? isiydi, yemegiydi, cocuguydu temizlikti derken bosluk kalmiyor ki. bu aralar cok duymaya basladim bunu aldatan bireylerden. ozellikle pandemi sonrasi gelen danisanlar bosluktalar. arkasina mi siginiyorlar onu da bilemiyorm ama urkutucu
Saçınızı süpürge etmeyin ki ona da boşluğunu doldurabileceği bir şeyler kalsın. Bunlar rahatlıktan hep.bir cok kisiden sunu duydum. - duygusal bosluguma geldi aldattim, bir boslugun icerisindeydim ve o boslugumdan faydalandi- gibi cumleler. genelde bu kisiler evli cocuklu falan. sorum su. bu bosluk tam olarak neremize tekabul ediyor? isiydi, yemegiydi, cocuguydu temizlikti derken bosluk kalmiyor ki. bu aralar cok duymaya basladim bunu aldatan bireylerden. ozellikle pandemi sonrasi gelen danisanlar bosluktalar. arkasina mi siginiyorlar onu da bilemiyorm ama urkutucu
boyle bir soru bekliyordumdanışılan sizsiniz, bunu sizin daha iyi bilmeniz gerekmez mi?
en garibi de bu ara kadinlar bosluktaSaçınızı süpürge etmeyin ki ona da boşluğunu doldurabileceği bir şeyler kalsın. Bunlar rahatlıktan hep.
Hiç profesyonel değilsiniz.en garibi de bu ara kadinlar bosluktacok da supurge etmemisler yani
yani kelimenin ne yerine kullanıldığı, olayların anlatılışından belli oluyordur. zafiyet olabilir, o dönem ilgi ve sevgiden yoksun olmasını bahane ediyor olabilir.boyle bir soru bekliyordumduygusal bosluk tanimi yeni bir terim. hatta terim de degil de kullanim diyelim. bu sebeple ufak bir arastirma yapmak istedim. kim ne dusunuyor?
tam olarak anlatmak istedigim seyi anlayamadoginiz icin bu sekilde dusundunuz. anlatmak icin caba harcamayacagim. iyi aksamlarDuygusal boşluk sevilme isteği bence. Aşk, tutku vb.
Bunu buradan sormanız da bir garip.
iyiki hastam degilsiniz ozamanHiç profesyonel değilsiniz.
bunu literature kesinlikle gecirmeleri lazimsadece bahane. karaktersizim diyemeyen duygusal bosluk diyor.
Ne düşünmüşum ben? Duygusal boşluğun kendimce tanımını yaptım. Tabi bu işte sizin gibi "profesyonel" olmadığım için yanlış yapmış olabilirim. Danisılan olarak bizi aydınlatacak olan sizsiniz.tam olarak anlatmak istedigim seyi anlayamadoginiz icin bu sekilde dusundunuz. anlatmak icin caba harcamayacagim. iyi aksamlar
Aynen, yardım istediğim kişinin sanalda da olsa arkamdan emojili dedikodumu yapmasını istemezdim.iyiki hastam degilsiniz ozaman
siz de bahane olarak dusundunuz. gecerli bir sebep degil size gore deyani kelimenin ne yerine kullanıldığı, olayların anlatılışından belli oluyordur. zafiyet olabilir, o dönem ilgi ve sevgiden yoksun olmasını bahane ediyor olabilir.
bu ofkenizin kaynagi nedir?Ne düşünmüşum ben? Duygusal boşluğun kendimce tanımını yaptım. Tabi bu işte sizin gibi "profesyonel" olmadığım için yanlış yapmış olabilirim. Danisılan olarak bizi aydınlatacak olan sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?