bir sorum var ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bos samdan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
83
53
3
36
bir cok kisiden sunu duydum. - duygusal bosluguma geldi aldattim, bir boslugun icerisindeydim ve o boslugumdan faydalandi- gibi cumleler. genelde bu kisiler evli cocuklu falan. sorum su. bu bosluk tam olarak neremize tekabul ediyor? isiydi, yemegiydi, cocuguydu temizlikti derken bosluk kalmiyor ki. bu aralar cok duymaya basladim bunu aldatan bireylerden. ozellikle pandemi sonrasi gelen danisanlar bosluktalar. arkasina mi siginiyorlar onu da bilemiyorm ama urkutucu

Duygusal Bi boşluk sanırım yani irade olarak güçlü olmayan biri ise ve eşinden beklediği sevgi ilgiyi göremediği zaman başka birisi o ilgiyi gösterince o iradedeki zayıflıktan sızıyor ve sonuç aldatma oluyor Bi nevi bahane zaten yani yine insanın kendi karakteri ile alakalı Bi durum aksi olsa her aradığı ilgiyi bulamayan insan aldatırdı diye düşünüyorum

ozaman dogru dusunuyorum degil mi? bi tur kabahatini kapatma, arkasina siginma yontemi.

Saçınızı süpürge etmeyin ki ona da boşluğunu doldurabileceği bir şeyler kalsın. Bunlar rahatlıktan hep.

boyle bir soru bekliyordum duygusal bosluk tanimi yeni bir terim. hatta terim de degil de kullanim diyelim. bu sebeple ufak bir arastirma yapmak istedim. kim ne dusunuyor?
yani kelimenin ne yerine kullanıldığı, olayların anlatılışından belli oluyordur. zafiyet olabilir, o dönem ilgi ve sevgiden yoksun olmasını bahane ediyor olabilir.

tam olarak anlatmak istedigim seyi anlayamadoginiz icin bu sekilde dusundunuz. anlatmak icin caba harcamayacagim. iyi aksamlar
Ne düşünmüşum ben? Duygusal boşluğun kendimce tanımını yaptım. Tabi bu işte sizin gibi "profesyonel" olmadığım için yanlış yapmış olabilirim. Danisılan olarak bizi aydınlatacak olan sizsiniz.

yani kelimenin ne yerine kullanıldığı, olayların anlatılışından belli oluyordur. zafiyet olabilir, o dönem ilgi ve sevgiden yoksun olmasını bahane ediyor olabilir.
siz de bahane olarak dusundunuz. gecerli bir sebep degil size gore de

bunun evde yeterince iş yapmakla alakası ne anlayamadım yalnız. yani mesele aldatan kadınlarsa, aldatmasınlar diye eşleri üstlerine daha mı çok iş salsın mesela? psikoloji okumussunuz, aldatmayı çok farklı boyutlardan ve köklü sebeplerden temellendirmenizi beklerdim. çok fazla lakirti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…