bir sorum var ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun adı güzelleme. Öyle diyip kendine vicdani indirim yapıyor iç dünyasında.

gülünçsünüz. üstelik dil bilgisi konusunda da berbatsiniz. acil diploma no????
herkes kendine gore bir sekilde dusunceaini yazmis senin gbi bir kisi daha saldiriya gecti. siz ikinizle gercekten ozel olarak gorusmek isterdim. zor ve saldirgan tiplersiniz.

saldirgan tavir sergileyenlere tepkim bu. begenmediyseniz baska seyler de deneyebiliriz
siz neyden gocundunuz da saldırı olarak algiladiniz? herhalde yorumlarimiz ne kadar sacma bir 'toplumsal arastirma'ya giristiginizi farkettirdi, siz de bu işten gülerek, alaya alarak, asagilayarak siyrilmaya çalışıyorsunuz. çaresizce gözüküyor.

herkes kendine gore bir sekilde dusunceaini yazmis senin gbi bir kisi daha saldiriya gecti. siz ikinizle gercekten ozel olarak gorusmek isterdim. zor ve saldirgan tiplersiniz.
Burada yazılan iki mesajla kişilik analizi yapıyorsunuz ama size birebir danışanların düşünceleri karmaşık geliyor. İyiymiş.

Aksine gayet ılımlı ve kolayimdir ayrıca bütün gün izindeydim acayip güzel bir gün geçirdim. Yani demem o ki kişilik analiziniz de çok kötü

cok dogru bu.

Aynen

ozaman bende izlemeyi deneyeyim de belki birseyler ogrenirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…