- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi bos samdan
-
Sokaktaki kişiye de sorsam aldatmanın bahanesi der, derinlere, psikolojilere inmez zaten. Ee o zaman bu danisılan kişinin ne farkı kaldı sokaktakinden?bunun evde yeterince iş yapmakla alakası ne anlayamadım yalnız. yani mesele aldatan kadınlarsa, aldatmasınlar diye eşleri üstlerine daha mı çok iş salsın mesela? psikoloji okumussunuz, aldatmayı çok farklı boyutlardan ve köklü sebeplerden temellendirmenizi beklerdim. çok fazla lakirti
Öfke degil. Hem sorunuza cevap verdim hem yaptığınızı profesyonelliğe yakistiramadigimi söyledim.bu ofkenizin kaynagi nedir?
evde is yapmak bi tur orneklendirme. yani hayatin akisi icerisnde okadar cok mesguluz ki bu bosluk nasil hasil oluyorbunun evde yeterince iş yapmakla alakası ne anlayamadım yalnız. yani mesele aldatan kadınlarsa, aldatmasınlar diye eşleri üstlerine daha mı çok iş salsın mesela? psikoloji okumussunuz, aldatmayı çok farklı boyutlardan ve köklü sebeplerden temellendirmenizi beklerdim. çok fazla lakirti
Duygusal boşluğun nesini anlayamadıniz?bir cok kisiden sunu duydum. - duygusal bosluguma geldi aldattim, bir boslugun icerisindeydim ve o boslugumdan faydalandi- gibi cumleler. genelde bu kisiler evli cocuklu falan. sorum su. bu bosluk tam olarak neremize tekabul ediyor? isiydi, yemegiydi, cocuguydu temizlikti derken bosluk kalmiyor ki. bu aralar cok duymaya basladim bunu aldatan bireylerden. ozellikle pandemi sonrasi gelen danisanlar bosluktalar. arkasina mi siginiyorlar onu da bilemiyorm ama urkutucu
bunun profosyonellikle ilgisi ne? isim vermiyorum kim oldugumu bilmiyorsun. bi tur anket arastirma dusun. bukadar rahatsizsan bu durumsan cvp verme. aslinda bence bu da bi arastirma konusu olabilir. saldirgan kisilerle basetme yontemleri ahahahÖfke degil. Hem sorunuza cevap verdim hem yaptığınızı profesyonelliğe yakistiramadigimi söyledim.
aldatmak çok aşağılık bir eylem. fakat bu bahanelerin arkasında çok zavallı sebepler olabilir. aldatmayı kesinlikle haklı kılmaz, öncesinde 'yetkin' bir psikolog ile geyiğe cevrilmeden çözülmesi gerekSokaktaki kişiye de sorsam aldatmanın bahanesi der, derinlere, psikolojilere inmez zaten. Ee o zaman bu danisılan kişinin ne farkı kaldı sokaktakinden?
eglendim amaaldatmak çok aşağılık bir eylem. fakat bu bahanelerin arkasında çok zavallı sebepler olabilir. aldatmayı kesinlikle haklı kılmaz, öncesinde 'yetkin' bir psikolog ile geyiğe cevrilmeden çözülmesi gerek
Bu boşluk bence tamamen kafalarının içine tekabül ediyorbir cok kisiden sunu duydum. - duygusal bosluguma geldi aldattim, bir boslugun icerisindeydim ve o boslugumdan faydalandi- gibi cumleler. genelde bu kisiler evli cocuklu falan. sorum su. bu bosluk tam olarak neremize tekabul ediyor? isiydi, yemegiydi, cocuguydu temizlikti derken bosluk kalmiyor ki. bu aralar cok duymaya basladim bunu aldatan bireylerden. ozellikle pandemi sonrasi gelen danisanlar bosluktalar. arkasina mi siginiyorlar onu da bilemiyorm ama urkutucu
Allah aşkına özelden isminizi verin de bir gün danışmanlık falan almam gerekirse size gelmeyeyim.bunun profosyonellikle ilgisi ne? isim vermiyorum kim oldugumu bilmiyorsun. bi tur anket arastirma dusun. bukadar rahatsizsan bu durumsan cvp verme. aslinda bence bu da bi arastirma konusu olabilir. saldirgan kisilerle basetme yontemleri ahahah
yok ben bosandim bir ikiskim de yokSiz de mi aldatiyorsunuz is loading...
Yok siz birazdan bize böyle söyleyecektiniz.yok ben bosandim bir ikiskim de yok
Gerçekten danışılan olarak bu konuyu bu derece anlaşılmaz bulmanız bana garip geldi.Hadi feleğin çemberinden geçmediniz ve buradaki atıp tutanlar gibi hiç düşünmeden ve irdelemeden yorum yaptınız diyelim yani bunu iş, güç ve yoğunlukla ilişkilendirmeniz aşırı saçma.Adı üstünde duygusal boşluk.Eş tarafından ihmal ediliyor, çoluk çocuk hengamenin içinde yuvarlanırken bir adet şerefsize denk geliyor ve orada eşinden göremediği ilgiyi gördüğünü sanıyor.Tabii ki büyük bir yanılgı.Ama olay tam olarak bu.İnsan fiziksel olarak ne kadar yoğun olursa olsun duygusal boşluk, bu yoğunlukla doldurulamaz.bir cok kisiden sunu duydum. - duygusal bosluguma geldi aldattim, bir boslugun icerisindeydim ve o boslugumdan faydalandi- gibi cumleler. genelde bu kisiler evli cocuklu falan. sorum su. bu bosluk tam olarak neremize tekabul ediyor? isiydi, yemegiydi, cocuguydu temizlikti derken bosluk kalmiyor ki. bu aralar cok duymaya basladim bunu aldatan bireylerden. ozellikle pandemi sonrasi gelen danisanlar bosluktalar. arkasina mi siginiyorlar onu da bilemiyorm ama urkutucu
ama inan ben seninle tanismayi cok isterim. ozelsen isim vermicem ama gelirsen kesin seni bu agresifliginden hemeb tanirim.Allah aşkına özelden isminizi verin de bir gün danışmanlık falan almam gerekirse size gelmeyeyim.
aldatmaya meyili olmayan insan 7/24 avare olsa da aldatmaz zaten. ev işi örneğini alın, başka bir örnek koyun. bir kişinin aldatmamasi için sabahtan yatana dek kendini egleyecek mesgalelere ihtiyaç yok. sağlam bir iradeye, karaktere, psikolojiye ihtiyaç var. takdir edersiniz ki bu da bebeklikten itibaren gelişen bir şey.evde is yapmak bi tur orneklendirme. yani hayatin akisi icerisnde okadar cok mesguluz ki bu bosluk nasil hasil oluyor
eminim internette aldatan insan tiplemeleriyle ilgili bir çok araştırma vardir. anket 'bence aldatanlar şu yüzden aldattilar' diye yapılmaz, aldatan kişileri bulup onları incelemeniz gerekir. aldatan danisanlariniz bu çalışma için harika bir çalışma kümesi.bunun profosyonellikle ilgisi ne? isim vermiyorum kim oldugumu bilmiyorsun. bi tur anket arastirma dusun. bukadar rahatsizsan bu durumsan cvp verme. aslinda bence bu da bi arastirma konusu olabilir. saldirgan kisilerle basetme yontemleri ahahah
ama inan ben seninle tanismayi cok isterim. ozelsen isim vermicem ama gelirsen kesin seni bu agresifliginden hemeb tanirim.
sadece duygusal boslukla ilgili dusunceleriniI ogreniyorm. lutfen sakinGerçekten danışılan olarak bu konuyu bu derece anlaşılmaz bulmanız bana garip geldi.Hadi feleğin çemberinden geçmediniz ve buradaki atıp tutanlar gibi hiç düşünmeden ve irdelemeden yorum yaptınız diyelim yani bunu iş, güç ve yoğunlukla ilişkilendirmeniz aşırı saçma.Adı üstünde duygusal boşluk.Eş tarafından ihmal ediliyor, çoluk çocuk hengamenin içinde yuvarlanırken bir adet şerefsize denk geliyor ve orada eşinden göremediği ilgiyi gördüğünü sanıyor.Tabii ki büyük bir yanılgı.Ama olay tam olarak bu.İnsan fiziksel olarak ne kadar yoğun olursa olsun duygusal boşluk, bu yoğunlukla doldurulamaz.
burdaki profilde benim icin iyi bir firsataldatmaya meyili olmayan insan 7/24 avare olsa da aldatmaz zaten. ev işi örneğini alın, başka bir örnek koyun. bir kişinin aldatmamasi için sabahtan yatana dek kendini egleyecek mesgalelere ihtiyaç yok. sağlam bir iradeye, karaktere, psikolojiye ihtiyaç var. takdir edersiniz ki bu da bebeklikten itibaren gelişen bir şey.
eminim internette aldatan insan tiplemeleriyle ilgili bir çok araştırma vardir. anket 'bence aldatanlar şu yüzden aldattilar' diye yapılmaz, aldatan kişileri bulup onları incelemeniz gerekir. aldatan danisanlariniz bu çalışma için harika bir çalışma kümesi.
:) bu da havalı cevap örneği mi? işi batirdiniz, kurtarmak için bizi aşağılama yoluna mı girişiyorsunuz şimdi de?eglendim amagunun stresini aldiniz benden siz ikiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?