bir sorum var ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sokaktaki kişiye de sorsam aldatmanın bahanesi der, derinlere, psikolojilere inmez zaten. Ee o zaman bu danisılan kişinin ne farkı kaldı sokaktakinden?

evde is yapmak bi tur orneklendirme. yani hayatin akisi icerisnde okadar cok mesguluz ki bu bosluk nasil hasil oluyor

Duygusal boşluğun nesini anlayamadıniz?

Öfke degil. Hem sorunuza cevap verdim hem yaptığınızı profesyonelliğe yakistiramadigimi söyledim.
bunun profosyonellikle ilgisi ne? isim vermiyorum kim oldugumu bilmiyorsun. bi tur anket arastirma dusun. bukadar rahatsizsan bu durumsan cvp verme. aslinda bence bu da bi arastirma konusu olabilir. saldirgan kisilerle basetme yontemleri ahahah

Sokaktaki kişiye de sorsam aldatmanın bahanesi der, derinlere, psikolojilere inmez zaten. Ee o zaman bu danisılan kişinin ne farkı kaldı sokaktakinden?
aldatmak çok aşağılık bir eylem. fakat bu bahanelerin arkasında çok zavallı sebepler olabilir. aldatmayı kesinlikle haklı kılmaz, öncesinde 'yetkin' bir psikolog ile geyiğe cevrilmeden çözülmesi gerek

aldatmak çok aşağılık bir eylem. fakat bu bahanelerin arkasında çok zavallı sebepler olabilir. aldatmayı kesinlikle haklı kılmaz, öncesinde 'yetkin' bir psikolog ile geyiğe cevrilmeden çözülmesi gerek
eglendim ama gunun stresini aldiniz benden siz ikiniz

Bu boşluk bence tamamen kafalarının içine tekabül ediyor

bunun profosyonellikle ilgisi ne? isim vermiyorum kim oldugumu bilmiyorsun. bi tur anket arastirma dusun. bukadar rahatsizsan bu durumsan cvp verme. aslinda bence bu da bi arastirma konusu olabilir. saldirgan kisilerle basetme yontemleri ahahah
Allah aşkına özelden isminizi verin de bir gün danışmanlık falan almam gerekirse size gelmeyeyim.

Gerçekten danışılan olarak bu konuyu bu derece anlaşılmaz bulmanız bana garip geldi.Hadi feleğin çemberinden geçmediniz ve buradaki atıp tutanlar gibi hiç düşünmeden ve irdelemeden yorum yaptınız diyelim yani bunu iş, güç ve yoğunlukla ilişkilendirmeniz aşırı saçma.Adı üstünde duygusal boşluk.Eş tarafından ihmal ediliyor, çoluk çocuk hengamenin içinde yuvarlanırken bir adet şerefsize denk geliyor ve orada eşinden göremediği ilgiyi gördüğünü sanıyor.Tabii ki büyük bir yanılgı.Ama olay tam olarak bu.İnsan fiziksel olarak ne kadar yoğun olursa olsun duygusal boşluk, bu yoğunlukla doldurulamaz.

Ünlü düşünür Müge Anli'da işten güçten, çocuktan fırsat bulup nasıl eşlerinizi aldatıyorsunuz diye soruyor ama siz danısılan kişi olarak konuya böyle yüzeysel bakıyor, duygusal boşluğu bu bakış açısıyla anlamlandırmaya çalışıyorsanız, vah danışanların haline. Bir iki gündüz programı izleseler, program sunanlardan daha iyi çözüm bulabilirler.

evde is yapmak bi tur orneklendirme. yani hayatin akisi icerisnde okadar cok mesguluz ki bu bosluk nasil hasil oluyor
aldatmaya meyili olmayan insan 7/24 avare olsa da aldatmaz zaten. ev işi örneğini alın, başka bir örnek koyun. bir kişinin aldatmamasi için sabahtan yatana dek kendini egleyecek mesgalelere ihtiyaç yok. sağlam bir iradeye, karaktere, psikolojiye ihtiyaç var. takdir edersiniz ki bu da bebeklikten itibaren gelişen bir şey.

eminim internette aldatan insan tiplemeleriyle ilgili bir çok araştırma vardir. anket 'bence aldatanlar şu yüzden aldattilar' diye yapılmaz, aldatan kişileri bulup onları incelemeniz gerekir. aldatan danisanlariniz bu çalışma için harika bir çalışma kümesi.

sadece duygusal boslukla ilgili dusunceleriniI ogreniyorm. lutfen sakin

burdaki profilde benim icin iyi bir firsat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…