- 30 Ocak 2016
- 325
- 43
- 98
- 30
Gelemdi gördün müKorktum biraz uuuuuwww![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelemdi gördün müKorktum biraz uuuuuwww![]()
İnşallah pozitif çıkmıştırda kocasıyla heyecanını yaşıyordur belkiGelemdi gördün mü
Ahhh ne çok isteriiiimmmİnşallah pozitif çıkmıştırda kocasıyla heyecanını yaşıyordur belki![]()
Vala ya inşallahhhhhhj oyledirrrrAhhh ne çok isteriiiimmm![]()
Ayy İnşallahhh İnşallahh öyledirr Yarabbiiiİnşallah pozitif çıkmıştırda kocasıyla heyecanını yaşıyordur belki![]()
Bizde kocanla seviniyorsunuzdur demiştikValla yaptım negatif kdkdkdk ve evet 2 tane test var biri de sabaha![]()
çatlattın bizi burda yımırta gibi beValla yaptım negatif kdkdkdk ve evet 2 tane test var biri de sabaha![]()
Hadii ya neyse adet olana kadar hep.ümidimiz var dewamke test yapmayaValla yaptım negatif kdkdkdk ve evet 2 tane test var biri de sabaha![]()
Sevişiyorsunuzdur okudum sjsjsjsj aklım da nerelerde sjsjsjsjsjBizde kocanla seviniyorsunuzdur demiştik![]()
Ahahahhahaha Allah seni gece gece beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallahSevişiyorsunuzdur okudum sjsjsjsj aklım da nerelerde sjsjsjsjsj![]()
Bebekle güldürsün hepimizi inşallaaaahhhAhahahhahaha Allah seni gece gece beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah![]()
Ayy ne çokk güldümmSevişiyorsunuzdur okudum sjsjsjsj aklım da nerelerde sjsjsjsjsj![]()
Ayy yaa ne güzeellll bize de nasip et Ya RabbBu işe ne diyosunuz bacılarım![]()
Gülmekten gelmeyen reglim de gelecek artık yaa jsjskksksAyy kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sabah bi kurşunum daha kaldı ondan sonra kabullenicem![]()